Deese scrie:Aceasi chestie, e stupid sa te dai mare ca iti bipaie detectorul dupa ce amenda deja iti e inceputa a fi completata

Problema nu e ca nu bipaie, ci ca bipaie prea tarziu, tu deja esti 'luat'
Nu era problema de dat mare. Am aratat ca sunt detectabile.
Daca mergi pe mana detectorului (indiferent de generatia acestuia si a radarului) sa te scoata de la o diferenta de 40-50 km/h peste limita iti cam fortezi norocul pentru ca se ajunge la franare brusca si de aici ...
Parerea mea este ca detectorul te fereste, cel mai bine, de amenzi stupide pt. cativa km peste limita de 9 admisa. Nu cred ca cineva si-a activat limitatorul de viteza pe 58-59 si merge cu el.
Am sustinut ca ne vom lamuri cand va trece ceva timp de utilizare a acestor radare si ne vom da seama de modul de operare.
Mai este o problema: regimul automat de detectare a depasirii limitei de viteza presupune emisie continua (altfel nu poate masura viteza) = este detectabil de departe, iar pe manual revenim la vechile metode ale baietilor cu sepci albe, adica apasa butonul de emisie (adica cupleaza inalta tensiune) atunci cand i se pare ca ai depasit viteza sau se pozitioneaza cum deja stim ca o fac.
Cat despre "bipaie cand esti luat" poti sa iti lasi un partener de trafic in fata (sau mai multi) si fii sigur ca daca il ia pe el (ei) tot il descoperi pana sa te ia. Radar rutier cu incadrare multipla inca nu s-a pus in productie. Concluzia MEA - un pic de prudenta pana trec aburii campaniei agresive de promovare a acestor radare. Vezi si ce a postat Spooky.
Teoria ca teoria, DAR PRACTICA...
Hai sa tinem topicul la zi cu ce gaseste fiecare in drumurile lui si cred ca ne va fi de mare folos.
Ne mai auzim (pardon citim).
All the best!
P.S. vezi
http://www.trafictube.ro/search/label/radar" onclick="window.open(this.href);return false;
Eu nu comentez nimic.