Megane Rs e 17.000CIP! Vinde C4 si i-ati daia!
Eu sunt intrigat ca ati intrat intr-o lupta din care nu veti iesi niciodata! Adica, zic, daca aici in Rom ar exista un loc recunoscut in care, da frate, iti face masina de la A-Z, cu turbo, cu frane ... Sa dai banu si sa o iei la 200 de cai!
Dar NU EXISTA! Cel putin pentru masina asta.. Din auzite, din spuse, exista locuri, dar sa te duci acolo in persoana, cu banii in mana, sa iti faca o lucrare cu garantie? Asta incerc eu sa zic.. Nu cred ca poate cineva sa iti faca o lucrare profi la C4!
Eu am umblat pe la 4-5 baieti sa imi faca niste bare custom.. Stiti ce mi-au zis? Ce nu iti place la bari? de ce vrei sa le modifici? NU am nimic pentru C4, e prea noua masina... In cele din urma am fost la unul care m-a pus sa aleg intre niste prelungiri de Golf si Calibra! Fata de la mine e de pe o Calibra si spatele de Golf... Dar la mine a fost vorba de kit si fibra si vopsea...
Voi nu va dati seama ca aia tre sa modifice softul, componete hardware, frane, evacuare... Tre sa desfaca motorul, sa il puna la loc, sa ramai fara masina 1-2 luni.. Si sa inceapa sa ceara piese (asa e la noi).. Si ce te faci daca dupa ce ai bagat niste bani, pe la final, sa iti zica ca nu functioneaza si ca le pare rau? Ce te faci cu turbina? Mai poti aduce masina la starea initiala?
SUNT PREA MULTE RISCURI! Mituc, fii mai rational... Tu nu esti SGM-ul , Robert, cu berlina aia din 93 de 183 de cai si motor turbo.. El si-a facut singur masina, dupa ce a pierdut nopti in garaj si pe net, citind si documentandu-se...
Ai avea curaj sa lasi niste romanasi sa puna mana pe ea? Sa iti umble la motor? Este tragica situatia in care ai vrea sa te bagi...
Vrei sa faci o treaba? Faci cum a facut Sebastian, la Subaru.. A adus japonezu, i-a platit avionul, l-a tinut in Romania cat a fost nevoie, si l-a si umplut de bani sa faca din Impreza aia cea mai tare masina de la noi... Si crede-ma nu l-a dus numai 4-5k euro!
Mergi cu C4 asta al tau, afara, unde oamenii muncesc si dau putin din gura, unde iti semneaza garantia inainte sa se apuce de treaba, unde stiu cu ce sa mananca tuningul profestionist si de calitate! Esti mult prea credul sa crezi ca montatul unei turbine e treaba usoara!
So, friend