Ce sa aleg?!

Discutii despre orice legat de masini
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Re: Ce sa aleg?!

Mesaj de bytzak »

uite acum m-am jucat cu configuratia si am putut sa pun si panoramicul. :mrgreen:
Imagine
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

pai da ::P ...plus ca deja se simte nevoia de ceva nou si mama vrea masina :D ...dar tocmai d'asta find pusi in fata unei alegeri ...trebuie sa ne decidem intre un renault si un nissan...dar cu o garantie extinsa, la megane am avut numai 2 ani garantie...si ai mei au hotarat chiar daca noua masina are pb doamne fereste, o garantie de 5 ani reprezinta ceva...
vechiul megane a fost si este o masina buna...nu este lipsita de pb clar, dar iti zic ca si asa daca ar fi sa o dea cred ca toti ne despartim cu greu de ea...repet o garantie de 5 ani te face sa dormi mai linistit ...iar mizerie nu este :wink:

@bytzak..ms de simulare :hi ...dar nu ai pus senzorii de parcare, pachetu legislativ, si garantia extinsa care ai mei o vor din start...configuratia asta am facut-o si eu...dar parintii astia ce sa le faci ::P ....o
Ultima oară modificat Joi Noi 26, 2009 12:01 pm de către florinc4, modificat 1 dată în total.
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

florinc4 scrie:...
@emicald: este un clio full....adica o echipare decenta era vreo 10-11 mii...iar asta se duce in 15500 minus un disscount de 1500 rezulta 14000 de euro cu toate optionalele pe ea (mai putin pavilionul vitrat [-o< ),iar tata vrea toate butonasele si gadgeturile.... eu zic ca este un pret ok :oops:
Fuck no, e tot scump, diferenta de 3500 fata de o masina cu o clasa mai sus... trebuie sa aiba ceva discounturi mari, pe frigu' asta.
C4
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

Oricum pana acum vreau sa va multumesc pt sfaturi si am sa le iau in considerare, vreau sa stiti ca pt mine conteaza parerea voastra :hi

@emicald: astea sunt preturile :( ...e pacat ca trebuie sa ne hotaram doar la marcile astea, dar sunt ceva modele de luat in calcul...personal si eu ma asteptam la niste preturi mai micute, da ce mai putem spune
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Recent am fost prin showroom-uri.Polo 3 este foarte fain este o evolutie mare fata de 2.Materiale foarte bune, cutie foarte scurta (!!!) comfort...da comfort la vw!!!Preturi foarte ok :varianta diesel 1.6 75 cp (fara turbo am impresia) cu destul de multe dotari zic ei, e vre-o 13000 eur.Am fost si la alfa am vazut mito si acolo au preturi ok, dar ca si calitate e un pic sub vw, in schimb au motor de 1.4i turbo 150 cp la vre-o 15 eur.Masinuta e chiar faina, spatioasa in fata, mai putin in spate, la cap.La renault nu mai calc.Niste smelling pigs pieces of shitz asa nesimtire ca acolo nu am mai vazut.Oameni complexati, service de shit, piese la fel.De recomandat a se evita :).Vezi ca mai este honda, au multe promotii, de ex. la accord e vre-o 7500 eur reducere iar daca e prea scumpa este jazz si civic sedan (acolo nu stiu ce reduceri au).
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

nissan sau renault ::P ...stiu ca sunt multe oferte pe piata, dar cu greu iti mai da cineva bani... ...eu as fi ales renault clio rs de 200 de cai ::P ...dar asta este ::P
stevey

Mesaj de stevey »

Eu am dat variante pana in 14 mii asa cum ziceai ca e bugetul tau...na acum faci cum crezi :) dar da o fuga si pe la vw, macar sa vezi cum e, inainte sa dai bani pe clio care dupa parerea mea e sub polo 3 cam la toate.Daca vrei este si motor de 1.2 la 11 mii...
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

Ms mult stevey...am sa duc veste mai departe :hi ...vedem in weekend cu ce ne mai incanta grupul renault nissan...
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

eu ti-as recomanda sa schimbi banca. :hi
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

nici asta nu e o idee rea...dar ei cica dau banii astia...si nu mai trebuie avans nimic, si sunt hartoage mai putine...oricum decizia finala va fi alor mei...eu personal sunt f multumit de c4 :ya
stevey

Mesaj de stevey »

Iar te sec dar imi place :twisted: .Ia de aici oferta de oferta si lasa clio ala... :D
http://www.vw.ro/files/ro/download/datei/noul_polo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Mashina nemtzasca.
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Nu e in topic, dar nu-mi place Polo ala neam.
Basca e scump.
C4
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

nu ma stresezi...e interesanta...dar tot variantele expuse le am ::P ...personal motoru dci de 85 de cai pe un clio cred ca e de vis, cel putin la consum
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

chainsaw scrie:a, si dacia? nush cum sa-ti zic, daca ai avut deja mizerie de reno, si a avut atatea probleme, ce te face sa crezi ca inca unu' facut tot LA TURCI nu va fi la fel? ia-ti logan MCV 85 de cai si gata ... sau stepway diesel ... macar loganu' stii ca in afara de releele de semnalizare si de lipsa galvanizarii e fiabil :D
Un offtopic mic : loganul are galva din 2008 ceea ce nu impiedica rugina :mrgreen: si in afara de relee sint multe alte belele dar are galva frate,ce mai conteaza?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

hmm, nu stiam. eu am vazut loganuri care clar n-aveau casco si propietarilor le era lene sa le rezolve zgarieturile oarecum tipice condusului prin bucuresti, si prinsesera rugina destul de urat.

ce e important la logan si dacia in general, e ca motoru' si cutia isi fac treaba, nu-ti pica niciun ambreiaj la 5000 de kilometri, nu troncane, urci toate bordurile ... dar inteleg de ce nu e pe lista, vazand ce optiuni cauta tatal tau. poate pe stepway exista clima :D
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Înapoi la “Discutii diverse”