C4 Coupe 1.6HDI - by WENOX

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
WENOX

Re: C4 Coupe 1.6HDI - by WENOX

Mesaj de WENOX »

Salutare dragi colegi,

Nu pot sa cred ca au trecut 2 ani de când nu am mai postat pe aici, dar sa știți ca nici nu am dat C4-ul și nici nu am stat degeaba :) . Chiar daca nu am postat am urmarit in continuare cu mare interes multe din topicurile de pe acest forum.

Astfel modificările/îmbunătățirile sunt după cum urmează mai jos.

EXTERIOR:

- o colantare cu carbon 3D pe capota
- plafon si parasolar negru
- folie Llumar pe spate

PERFORMANTA:

- suspensie reglabila - momentan masina e lasata maxim :) - aproximez vreo 7 cm
- cand am schimbat suspensia am schimbat si flanse si rulmenti (SACHS), articulatie si directie pe fata (FEBI BILSTEIN)
- niste jante AZEV A, pe 16 cu cauciucuri Vredestein Sportrac Giugiaro Design - totusi cred ca voi merge in curand pe ceva pe 18
- un set complet de injectoare noi
- o remapare de la DIMSPORT - Stage II cu urmatoarele valori:
Putere:
85kW / 115CP la 4000 rpm
Cuplu:
258Nm la 1750 rpm

Pe aceasta cale ii multumesc lui Doc, masina se comporta excelent.

INTERIOR:

- retapitare interior in piele sintetica neagra

Concluzia e ca masina a ajuns un proiect in derulare, proiect al carui roade incep sa le simt si imi place :D.

Etape si imbunatatiri mai sunt destule si le voi dezvolta la timpul oportun, doar ca intre timp mai sunt ocupat si cu o noua achizitie. In familie a mai intrat si un Mercedes E-Klasse W210 Elegance - 2.8 - 6 cilindri - benzina - putere: 200+ :mrgreen:

Fotografii in curand, dupa o sesiune foto mai serioasa :)
Imagine
stormrage
Marca si model masina: Citroen C4
Numar Inmatriculare: AR-86-STD

Mesaj de stormrage »

uuuh... cum poti sa postezi asa mesaj si sa ne lasi fara nici macar o poza? :shock:
zi detalii legate de suspensie... si eu vreau sa o pun pe a mea pe burta si devorez tot ce ii legat de suspensie...
WENOX

Mesaj de WENOX »

Vroiam sa o spal ca am fost la un drum mai lung si sa ii fac o sesiune de poze la carte. Pana atunci, am facut repede cateva poze sa vezi despre ce e vorba. Asa ca scuze pentru mizeria de pe masina :oops:
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Eu zic ca e lasata suficient asa, arata ok. Mai jos de atat ar face-o mai putin mobila pe strazile noastre. Daca o sa mergi pe jante de 18 cu ET macar 15 (ca sa nu zic mai putin) si o latime undeva la 7.5-8, eu zic ca o sa arate numai bine.
Niste stopuri LED negre FK nu te-ar interesa? :mrgreen: viewtopic.php?f=95&t=6999" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
WENOX

Mesaj de WENOX »

Mi-ai citit gandurile, tot la un 18 ma gandeam initial dar incet incet am inceput sa renunt la idee si cred ca o sa trec pe 17. Jantele pe 18 m-ar indemna la un talon al cauciucului prea mic, iar acum suspensia e teava.

In alta ordine de idei, masina e intr-adevar lasata la maximul acceptabil pentru strazile noastre fiindca momentan ating oriunde s-au format urme in asfalt de la camioane sau autobuze :) .

Cat despre stopuri, ma gandesc, dar prima data vreau sa o rezolv cu jantele.
Imagine
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Ok, sa ne tii la curent :)
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Ce marca e suspensia? Daca ai lasat-o maxim, nu ai avut probleme cu flansele? Esti multumit de ea?
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

Desi jantele sunt model vechi dau foarte bine pe masina...bravo!
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
WENOX

Mesaj de WENOX »

Suspensia e tot un TA Technix de care s-a mai vorbit pe aici. Eu am cam 3000 km cu ea si se comporta foarte bine. Articulatii, flanse si rulmenti noi SACHS am băgat când am schimbat-o si deocamdată e totul OK.

La banii ei si la pretentiile pe care le pot avea de la un 1,6 HDI, suspensia asta e exact ce trebuie.

Jantele si-au facut treaba vreo 2-3 ani, dar de când e lăsată parca se cere de la sine ceva mai mare...

Apropos jante, le-as vinde cu tot cu cauciuce, dacă e cineva interesat... Ofertele sunt binevenite ca nu știu cât sa cer. :?
Imagine
stormrage
Marca si model masina: Citroen C4
Numar Inmatriculare: AR-86-STD

Mesaj de stormrage »

eu ti-as recomanda un set de Keskin KT4 pe 18" ... eu dintr-alea o sa imi iau, probabil la anu.
si daca vad eu bine in poza, ar merge si niste distantiere de vreo 10-20mm...
poti sa imi spui de unde ai luat "Articulatii, flanse si rulmenti noi SACHS" si la cati bani?
vreau sa imi iau si eu suspensie reglabila sa o pun pe burta, dar momentan chestia cu flansele imi provoaca dubii...

PS: nu ii ca ne suparam daca pui si vreo cateva poze cu interiorul retapitat :)
WENOX

Mesaj de WENOX »

Am vazut ca ai si bodykit-ul pe masina care sigur e mai jos decat barile originale, nu cred ca vei putea sa o lasi la fel de mult fara sa risti sa rupi barile. Asta in sine deja e un mic avantaj, cu cat e mai ridicata cu atat ar trebui sa fie mai moale suspensia, iar presiunea pe flanse sa fie mai scazuta.

Eu mi-am luat kit de reparatie SACHS care include tot ce trebuie, de la Autokarma. La comanda online e pana intr-o 100 lei bucata si ai avea nevoie de doua. Sa zicem ca rup un set de flanse pe an, nu ma deranjeaza sa le schimb si sa dau 200 lei pe set complet, avand in vedere ca imi place extrem de mult asa joasa masina. :D Dar deocamdata nu e cazul de asa ceva, daca se intampla ceva negativ pe parcurs, o sa mai postez aici.

Revenind la jante si interior.

Distantiere pun in functie de ce jante gasesc si ce ET si latime vor avea. Nu pot sa am multe pretentii fiindca 4X108 pe 18 sa zicem sunt cam greu de gasit sau sunt foarte scumpe, deci ma adaptez in functie de ce apare.

Sunt interesante jantele pe care le-ai propus, dar nu sunt chiar pe preferintele mele. Mai degraba mi-ar placea asa ceva pe cealalta, pe Mercedes.
Pentru C4 voi merge mai mult ca sigur pe ceva pe alb cu multe spite.

Voi face poze acum in weekend dupa ce ii fac o spalare ca la carte si la interior si la exterior. Putina rabdare inca si revin.
Imagine
WENOX

Mesaj de WENOX »

M-am lasat in continuare asteptat cu pozele fiindca intre timp am fost ocupat cu jantele, dar am pus si o poza de preview la interior.

Asadar :ya :

JANTE ALLIAGE LEGER CANBERRA 17" - 7.5j + cauciucuri Michelin Pilot Primacy 205/50/17

Jantele se regasesc si pe Citroen DS4.

Nu pot decat sa zic ca sunt extrem de incantat de nou aspect al masinii. =P~

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Arata bine si interior si exterior . Unde ai facut interiorul si cam cat a costat povestea ?
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
WENOX

Mesaj de WENOX »

Multam fain! :D

Interiorul a fost facut de niste prieteni in Baia Mare, Maramures - deci costurile sunt relative...
Imagine
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

Cat au costat jantele pe 17" ?
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”