am refacut lista

numarul de locuri ocupate era corect ca l-am pus de pe rooming listul de la hotel
Deci toti cu numele pe lista aia de sus sunteti deja bagati la hotel in rooming list
De asemenea, daca vrem sambata seara foc de tabara si cina festiva, facem vineri seara la ora 19 intalnire in receptie, e loc destul, si supunem la vot chestia cu masa de sambata seara. Daca picam de acord strangem banul (vorbim cu patronul si ne zice cat iese de persoana). Banul se strange pe fisa de rooming list, il dam direct la patronul hotelului. CIne vrea chitante si facturi pe banii aia vb cu omul, poate sa va dea. Eu zic ca este cel mai bine asa.
Ziua de sambata este oricum incarcata.
VIneri ajunge fiecare la ora la care poate, chiar daca plecam in grupuri, insa avem si oameni care nu sunt din Bucuresti.
Prin urmare seara ar trebui sa ne intalnim cu totii, mancam a la carte. Sambata dimineata mancare e bufet, inclusa in pret.
Sambata la pranz ptem manca a la carte, sau putem sa comandam un meniu, tot de vineri seara. Meniul o sa fie acelasi la toti in cazul asta, insa o sa coste mai putin, dar va trebui sa mancam toti in acelasi timp.
Sambata vor fi cel putin doua activitati surpriza, insa se leaga una de alta. Prima activitate surpriza se va afla de vineri seara. Vor exista indicii pentru cei cu simtul observatiei foarte ridicat

De plecat, suntem deja cativa care plecam de vineri de la prima ora, adica pe la 9 juma 10 sa fim in afara Bucurestiului. Cine merge insa in grup cu mine, trebuie sa tina cont ca sunt cu copilul si se vor respecta regulile de circulatie, aici ma refer la viteza. De oprit oricum ne mai oprim la o tigara si la o cafea, cam o singura oprire este, maxim doua, una pe la predeal/sinaia la benzinarie si una pe la fagaras.
Cei care nu s-au inscris: please sa o faca repede. Din momentul in care am dat rooming listul la hotel (adica azi), camerele care nu sunt ocupate sunt considerate libere, prin urmare, am liberat restul de 13 camere. Daca nu vreti sa avem in aceeasi zi si in acelasi loc intalnirea si cu club dacia papuc, sariti pe rezervari.