Intalnire montana vineri 7 mar- duminica 9 martie 2008

Închis

Unde plecam in februarie?

Eu vreau la Sambata de Sus ca merg cu elicopterul
28
65%
Eu vreau la Predeal ca e balamuc mare
8
19%
Eu vreau la Breaza ca sunt carcotas
7
16%

Voturi totale: 43

murphy

Mesaj de murphy »

primit factura, am doua intrebari:
1. ai vreo preferinta legata de banca?
2. la beneficiar ce trec: hog sau s&s?

ps factura e gresita :lol: : 360,00 ron = treisute ron si zero bani
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

am refacut lista :)
numarul de locuri ocupate era corect ca l-am pus de pe rooming listul de la hotel
Deci toti cu numele pe lista aia de sus sunteti deja bagati la hotel in rooming list

De asemenea, daca vrem sambata seara foc de tabara si cina festiva, facem vineri seara la ora 19 intalnire in receptie, e loc destul, si supunem la vot chestia cu masa de sambata seara. Daca picam de acord strangem banul (vorbim cu patronul si ne zice cat iese de persoana). Banul se strange pe fisa de rooming list, il dam direct la patronul hotelului. CIne vrea chitante si facturi pe banii aia vb cu omul, poate sa va dea. Eu zic ca este cel mai bine asa.
Ziua de sambata este oricum incarcata.
VIneri ajunge fiecare la ora la care poate, chiar daca plecam in grupuri, insa avem si oameni care nu sunt din Bucuresti.
Prin urmare seara ar trebui sa ne intalnim cu totii, mancam a la carte. Sambata dimineata mancare e bufet, inclusa in pret.
Sambata la pranz ptem manca a la carte, sau putem sa comandam un meniu, tot de vineri seara. Meniul o sa fie acelasi la toti in cazul asta, insa o sa coste mai putin, dar va trebui sa mancam toti in acelasi timp.
Sambata vor fi cel putin doua activitati surpriza, insa se leaga una de alta. Prima activitate surpriza se va afla de vineri seara. Vor exista indicii pentru cei cu simtul observatiei foarte ridicat :)
De plecat, suntem deja cativa care plecam de vineri de la prima ora, adica pe la 9 juma 10 sa fim in afara Bucurestiului. Cine merge insa in grup cu mine, trebuie sa tina cont ca sunt cu copilul si se vor respecta regulile de circulatie, aici ma refer la viteza. De oprit oricum ne mai oprim la o tigara si la o cafea, cam o singura oprire este, maxim doua, una pe la predeal/sinaia la benzinarie si una pe la fagaras.
Cei care nu s-au inscris: please sa o faca repede. Din momentul in care am dat rooming listul la hotel (adica azi), camerele care nu sunt ocupate sunt considerate libere, prin urmare, am liberat restul de 13 camere. Daca nu vreti sa avem in aceeasi zi si in acelasi loc intalnirea si cu club dacia papuc, sariti pe rezervari.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Ia uite...pe mine m-a pus la coada si am platit printre primii...te tin eu minte!!! :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
DanDana
ReDeDeu'
Numar Inmatriculare: VL 08 RDD

Mesaj de DanDana »

Gata Silviu, am platit, am trimis si fax, vinerea viitoare iti dau si restul, cand ne intalnim. Mersi mult.
C4 HB, V 16, 1.6i, 110 cp, cu sticker

Imagine

"Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu"
silvius

Mesaj de silvius »

murphy scrie:primit factura, am doua intrebari:
1. ai vreo preferinta legata de banca?
2. la beneficiar ce trec: hog sau s&s?

ps factura e gresita :lol: : 360,00 ron = treisute ron si zero bani
FIrma este HEAD OFFICE GRUP srl
Prefer piraeus bank.
Da man, e gresit, dar te descurci tu :)
O sa o modific.
Cei care platiti vineri puneti 10 RON in plus pentru benzina cosumata pe caratul imprimantei :)
Incercati sa imi spuneti ce si cum sa vin cu chitantele la mine :)
Shadow: confirm, este printre primii care au achitat, si pe deasupra si integral :)
krazyeone

Mesaj de krazyeone »

Ce ruta recomandati cu plecare din Bucuresti?
Am inceput sa sufar din cauza cauciucurilor de iarna, as dori sa le pun pe cele de vara, stie cineva cum este drumul , sa mai raman cu cele de iarna?
Opel Astra H, 115 ponei mititei
Pannacota
DanDana
ReDeDeu'

Mesaj de DanDana »

Bucuresti-Pitesti-Rm Valcea-Vestem-Fagaras :wink: Am mai zis o data, si daca e nevoie va zic pana va hotarati toti sa urmati aceasta ruta.
Ar fi super o poza pe Valea Oltului cu 20-25 de C4 si restu' "other make". Ce ziceti? Va bagati?

Imagine

Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Majoritatea parca vroiau sa o ia prin BV.

DanDana
ReDeDeu'

Mesaj de DanDana »

E o decizie normala Buc - Bv - Fagaras, si eu as face la fel daca as fi din Buc (nu ma bagati in seama la faza asta :lol: ), dar daca e plimbare, sa fie plimbare,nu?
Drumul e excelent (Varianta V. Oltului), peisajul mirific (aceeasi varianta), masinile perfecte (oricare dintre variante, dar sa aiba terminatia C4) ;) So, boys and girls? Are you with me?

Imagine

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

silviu... vezi ca pe mine trebuie sa ma treci cu 2 DBL.... :wink:

si apropos de opririle tale :D " De oprit oricum ne mai oprim la o tigara si la o cafea, cam o singura oprire este, maxim doua, una pe la predeal/sinaia la benzinarie si una pe la fagaras." sa inteleg ca-ti faci 2 plinuri ... de cand ti-ai pus toba aia meseriasa??? :lol: :lol:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Gluma gluma...dar eu chiar trebuie sa opresc pe undeva sa bag din nou benzina :lol:

DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Eu as prefera ....pe BV , din cate am inteles drumul este mai bun,asa ca ptr cei cu jante mai mari ..... e bine de stiut , (si oricum detesc A1 ) .

Eu am facultate dimineata , asa ca or va prind din urma , ori ne intalnim cu totii undeva , in jur de 10.30-11.00 (nu cred ca este prea tarziu ) .

Ca locatii de intalnire : trebuie sa tinem cont de cate masini suntem :
-parcarea IKEA
-sau diferite benzinarii ... sunt destule
-McD nu stiu daca avem loc atatia

Trebuie sa ne hotaram ....incet incet .... cum plecam si ora la care plecam ....(ptr cei care pleaca din Buc ) .
silvius

Mesaj de silvius »

commandorsteel scrie:silviu... vezi ca pe mine trebuie sa ma treci cu 2 DBL.... :wink:

si apropos de opririle tale :D " De oprit oricum ne mai oprim la o tigara si la o cafea, cam o singura oprire este, maxim doua, una pe la predeal/sinaia la benzinarie si una pe la fagaras." sa inteleg ca-ti faci 2 plinuri ... de cand ti-ai pus toba aia meseriasa??? :lol: :lol:

Da, sunt doua DBL.
Nu, fac plinul doar la intoarcere, cu toate ca daca ma gandesc bine cred ca mai pun pe drum. Nu, nu are legatura cu toba atata timp cat circul prin Romania, si mai merg si cu copilul. Nu dau peste 130, no way. Dar poate mai ne plimbam pe la Sambata de Sus si e bine sa avem totusi ceva benzina prin rezervoare.

Trecand de la una la alta, am vb la hotel si este bine sa avem 25-27 de camere ale noastre (cu tot cu single, duble si apartamente) ca sa ne putem desfasura in voie. Prin urmare haideti sa bagam repejor niste camere in plus. Credeti-ma pe cuvant ca surprizele sunt dementiale, nimeni nu s-ar gandi la ele, si pe deasupra cel putin una dintre ele este o premiera la astfel de intruniri. Prin urmare cine se plange after ca a pierdut intalnirea si implicit activitatile de la intalnire :) e treaba lui.

Ca traseu, suntem cativa care vrem sa plecam dupa cum am spus de dimineata devreme si o luam pe dn1
DMX: pai putem foarte bine sa ne intalnim in parcarea de la carefour ca la ikeea mai mult ne invartim. Sa nu zic ca putem la fel de bine la ATS :) dar se sperie oamenii ca au venit atatia la service :lol:
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Pe bune de nu ar fii super tare o faza din asta.
Toti de la intalnire sa mergem la receptie la ATS sa le zicem ca ni s-au stricat masinile. :lol:

silvius

Mesaj de silvius »

da, mai ales tu :lol:
Oricum a ramas stabilita undeva in jurul orei 10 ne prezentam la ATS :P adik langa ei si de acolo o stergem.
In principiu stabilim niste opriri. E posibil sa ne mai 'pierdem' ca ori o calca unul, ori nimerim cu niscaiva tiruri, insa toate astea le stabilim la locul de plecare.
Închis

Înapoi la “2007-2008”