Rulmenti roti C4

Probleme de orice natura, intalnite la C4
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Rulmenti roti C4

Mesaj de mituc »

Daca-ti plesnesc des rulmentii atunci:
1. ori s-a indoit butucul si-ti recomand sa-l schimbi si pe asta. Poti verifica la un service care au comparator insa de multe ori nu se vede (culmea).
2. ori umbli cu rotile dezechilibrate (fie ele si doar putin, fara sa simti in volan la viteze relativ mici);
3. ori ambele.

Ce-ti recomand: ia rulment si butuc OEM. Umbli o singura data si definitiv. Fa lucrarea la unii care stiu ce fac. Echilibreaza-ti rotile la fiecare maxim 10k km (ideal 5k daca umbli preponderent prin oras) si respectiv de fiecare data cind scoti/pui rotile de vara/iarna pe masina.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
george_drop
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6i
Numar Inmatriculare: CT 10 DGE

Re: Rulmenti roti C4

Mesaj de george_drop »

Da, ar fi o idee sa verific si ce spui tu.
Ideea e ca pana acum nu mi-a picat de doua ori acelasi rulment, dar poate fi o cauza si ce spui tu. O sa investighez.
Legat de echilibrat, la fiecare schimb de anvelope iarna/vara am facut si echilibrarea rotilor. Cam 10-12 mii de km pe vara 7-8.000 de km pe iarna, deci in medie cam 10 mii p sezon si am facut echilibrarea la o vulcanizare....acum nu ma pot pronunta asupra calitatii acestor echilibrari, de vibrat volanul....o facea doar dupa viteze mai mari..peste 160 si asta foarte putin.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”