Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Coltul vesel
Scrie răspuns

Voi ce preferati?

Apple iPhone4
34
39%
Samsung Galaxy S2
54
61%

Voturi totale: 88

catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Apple iPhone4 vs Samsung Galaxy S2 + Tablete

Mesaj de catalin4u24 »

Am un iPad2 acasa si pot sa-ti spun cateva lucruri :wink:
Bateria tine in jur de 6-7 ore lejer in conditii de forja [youtube, aplicatii etc]:wink: (ideal pentru calatorii cu avionul, submarinul etc.) Si 8-9 ore in conditii de utilizare lejera.
Viteza de browsing pe net este comparabila cu a unui PC bun, insa faptul ca nu are flash este groaznic de frustrant... de ex nu poti vedea un filmulet pe 220.ro si asa mai departe. Filmulete doar ce nu sunt in flash sau doar ce este pe youtube.
Conectivitatea la iTunes identica cu aifon.
Se misca in meniu si in aplicatii in general impecabil.
Sistemul de operare iOs este cum sti deja bullet-proof [stabil, fara faze naspa] insa limitat cum il stii.
Calitatea este ... Apple.
Daca vrei sa stii ceva anume, intreaba :wink:

Daca ar fi sa cumpar pentru mine o tableta, mi-as cumpara Galaxy tab :wink:
Tableta de acasa este a sotiei (cadou de ziua ei :D cumparat de blackfriday :mrgreen: ) care este fan inversunat bmw.... pardon apple.
Pentru ea, orice dispozitiv cu ecran tactil care are desenat un mar pe spate este cel mai bun.
karateka1978
Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
Numar Inmatriculare: yy08vpf

Mesaj de karateka1978 »

off...cum puteti spune ca ecranul de la iphone e mai bun decat la samsung...numai daca va uitati pe fisele tehnice veti observa ca e chiar invers, iar ecranul super amoled e senzational...sa nu uitam ca samsung a scos primul telefon dual-core...dupa LG...aproape toti au preluat display-ul de la samsung...pana si apple a facut acest lucru
parerea mea e ca febra ipad sau iphone e luata de la americani, si noi ne bucuram ca niste copii la apple :)))). ce face apple de fiecare data cand lanseaza un gadget nou este sa reinventeze roata...sa o faca mai rotunda decat decat cea veche.
sa nu uitam ca windows a scos prima tableta in 2001...iar cand samsung scotea primul telefon mobil apple se uita la luna si medita...a avut tot timpul din lume sa "fure" tehnologia...
este adevarat ca iphone este diferit unic in unele conceptii.
eu as compara asa: apple cu ferarri iar samsung cu ford...iar intretinerea este...va dati si voi seama :D
"subliniez ca mi-am exprimat "parerea"
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

apple e ferrari!?
e de naspa atunci. ca desi iti ofera performante notabile si o imagine (cocalareala umana) totusi motorul ia foc la mai toate noile modele, si sunt contrafacute la toate testele versus din media. (ferrari). deci la nivelul lor cam se lauda cu multe si nu iti ofera tehnologia cea mai avansata.
hei, ce sa vezi, ifon face la fel.
la momentul actual ifon trebuia sa fie cu ani lumina in fata celorlalti ca sa fie asa laudat. adica. ecranele amoled flexibile, sau chiar acele caramizi de plexiglas transparent de se tot vehculeaza pe internet diverse gadgeturi.
aia e tehnologia, nu labarelile care ni le arunca sub nas.
si apple scoate la fiecare an, un model nou, scump. pai ce draq e asta? iti cumperi un telefon npu, smecher, super tare, numai ca la anul sa devina praf comparativ cu noul standard al pietei? si mai dai si o groaza de bani.
ah, da, pentru cei care isi permit sa aiba un mar muscat pe spate doar de amorul artei, sa cheltuim bani aiurea, da. dar in rest, un telefon de jdemilioane e o nesimtire clara.

ca sa nu mai vorbesc de vertu. niste nokia din mileniul trecut placate cu diverse metale rare si gata, cica ai fita, si te uiti la un ecaran cu rezoltie cat avatarul lui mituc. dar e vertu frate, ca e sigla pe el.

bai, v-au prostit astia chiar asa, sa nu vedeti un comparativ real. apple NU vrea sa introduca toate minusurile de i se tot prezinta de comunitate, pentru ca apoi ar trebui sa caute lucruri cu adevarat noi si inovatoare sa incorporeze in produse.

PS: pt bogdan
asus ieeeeeeeeee sau cum i-o zice la tableta aia am vazut ca i s-a scos o tastatura add-on care il converteste la nevoie intr-un sistem laptop. e o tastatura docking station, care se si pliaza ca o scoica.

asa ceva trebuia sa vad de la mega ultra hiper producatorul de gadgeturi IT - apple.
ioc
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
cristi.ionescu
Numar Inmatriculare: B-51-CDJ

Mesaj de cristi.ionescu »

Din puntul meu de vedere discutam de lucruri un pic diferite. Trebuie spus in primul rand ca odata cu scoaterea pe piata a primului Iphone piata a fost fortata sa se schimbe si sa ofere ceva mai bun pentru consumator.
Apple vinde cosumatorului si face multi bani din asta, Samsung incearca sa ofere un produs cat mai bun pe ceea ce cumpara piata, piata creata de apple.
Acum trebuie spus ca aici nu vorbim doar de Samsung, ci de Samsung si Google, iar la anul sau peste doi ani tinand cont de directia abordata de cei de la Google exista posibilitatea sa vorbim doar de Google (telefon si sistem de operare).
Eu in momentul de fata am samsung galaxy S si pot spune ca nu sunt foarte multumit de modul cum se comporta si nici de modul cum se sincronizeaza cu calculatorul, pentru S2 nu pot spune nimic pentru ca nu l-am vazut la lucru si nu stiu cum se comporta.

Trebuie sa fiu sincer si sa spun ca mie imi plac produsele apple, mi se par de o calitatea foarte buna si de asemenea iti ofera aplicatii practice destul de utile.
Cosider ca procentul de probleme cu dispozitivele si aplicatiile acestora este mult mai mic decat la orice companie de piata.

Oricum in urmatori doi ani vom avea noi schimbari pe piata dispozitivelor electronice.
Citroen C4 Berlina 1.6hdi
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

am o mica intrebare si astept un raspuns sincer de la haterii apple:
daca nu exista iphone edge (respectiv 2g) exista azi sgs2? eu zic ca raspunsul acestei intrebari ar trebui sa puna punct oricarei dispute din acestea de internet.

mie sincer sgs2 mi se pare un telefon incomod de mare si finisat ca un produs cu 2-3 sute de dolari mai ieftin. ORICAND, daca m-ai pune sa aleg intre un iphone4 (fara s!) si un sgs2, as alege iphone-ul, pentru ca imi place displayul, imi place calitatea executiei si imi place ios.

De ce? ... in primul rand, a inceput sa ma plictiseasca androidul (sunt posesor de lg optimus black....white, si am avut in trecut 2 iphone 2g-uri si un 3g). de exemplu, DETEST tastatura virtuala pentru ca e copie ios, impreuna cu zgomotul, si ma face sa ma simt, cand scriu un sms, ca si cum as avea in fata un fake de apple, nu un produs de 1300 de lei.
Androidul vanilla (adica fara o interfata aditionala pusa de producator peste el) e destul de dragut, si chiar inteleg si respect miscarea opensource care porteaza tot timpul noi versiuni pentru telefoane incompatibile din fabrica - dar tot imi lasa impresia de produs care incearca mereu sa reduca avansul ios-ului dar nu reuseste niciodata. E un fel de masina coreeana - oricat de buna o fac, tot trebuie sa fii nebun sa nu iei vwul/mercu/audiul etc

Oi fi eu un om mai simplu si d-aia cer sa se miste FLAWLESS meniul, si sa fie aproape neasteptat de intuitiv - cum e ios-ul.

Eu vad doar doua probleme la iphone: pretul (au un adaos urias la pretul unitar) si utilizatorul tipic. Dar a doua problema e chiar mai pregnanta la sgs2.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
cre8or

Mesaj de Tomita »

pai daca ar fi pretul omenesc, atunci e ok. vai, cumperi firma.
nu, nu o cumpar. punct. pt mine nu e necesar nimic de la ifon. as fi interesat sa cumar un ifon 3, ca a ajuns la pragul pe care il consider eu ca merita un telefon mobil.
am colegi la servici care au shimbat toate ifoanele, mai putin actualul 4s. mi-au zis sa stau in banca mea, ca e ani lumina in spate 3g-ul.
daca nu stie card de memorie, conexiune universala usb, wifi, pt mine e cam praf ca "smartfon" orice produs.

- daca vreau ringtone o melodie nu stau sa fac conversii de ma ia gaia, sa instalez un program de rahat, numai ca vreau producatorul. poate am 100 de melodii si vreau in fiecare ora sa ma sune altfel. ar fi culmea sa mai pierd si timpul cu conversiile lui itunes.
produsele auxiliare sunt si ele scumpe pt ca's de ifon, chiar daca s-au produs in sala motoarelor a unui vapor de pescuit din taiwan.
diferenta este ca ifon pare bun la a face niste lucruri, cam inguste, la un pret exorbitant.
ai aplicatii utile, dar cu bani. nu merci. nu cred ca am nevoie de cine stie ce aplicatii smechere pe telefonul mobil. ce draq, doar nu am limuzina cu sofer, si trebuie urgent sa vad cotatiile de pe bursa sa pot sa licitez in timp real. sau in mijlocul intalnirii comitetului director, tre sa calculez profitabilitatea folosind nus'ce aplicatie apple.
bullshit.
angrybirds & facebook. asta stie 99% din utilizatorii, cocalari b@$|t| de ifon. si sa il puna cat mai la vedere.
idem: vertu
idem: samsung s2, care e cat vocabularul (daca nu mai mare) de il aveam in generala. si sa vei liceeni cu astfel de produse la ureche nu inseamna ca sunt eu depasit de tehnica, ci ca e o ineptie. acel copil nu apreciaza nici mcar 1% din ce inseamna acel produs.

ce aplicatii utile apple folositi pe telefonul mobil si cat la suta din timpul alocat acelei activitati.

adica daca e pt munca, % din orele de munca specifica - (=am actiuni la bursa si timp de 1 ora pe zi folosesc aplicatia aia, din timpul meu liber, ca la servici sunt programator IT si folosesc pe ifon nu stiu ce aplicatie care imi optimizeaza rutinele blah blah blah

si atunci sa vedem cat de profesionisti sunt utilizatorii de smartfon. hai sa recunoastem adevarul, ca mi-am luat ultimul racnet sa joc impuscaturi pe ifon, sa cultiv orasele, sa pescuiesc, si eventual sa ma mai sune telefonul intr-un mod placut (daca stiu sa setez melodia) si sa par trendy cu ifon4 la abonament cu internet inclus de cativa Gb, dar nu folosesc decat 600mb, si asta de la filmele u.tube HQ

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Apple iPhone4 vs Samsung Galaxy S2 + Tablete

Mesaj de Bogdan »

Iphone nu este un telefon business! Acolo exista blackberry si atat!
Iphone este un telefon multimedia la fel ca si samsung! Daca e scump sau ieftin asta depinde de buzunarul fiecaruia!
Vertu sau alte nokii cu platina si diamante sunt telefoane fashion la fel cum erau si raposatele xelibri(fashion , ff proaste, dar probabil cele mai ieftine tel fashion)
Fiecare din cele enumerate de tine au cota lor de piata in functie de "necesitati".
Sgs2 si I4 din punctul meu de vedere sunt la fel indiferent de minusurile si plusurile fiecaruia! Totul tine de gusturi, doctrina si buzunar!
Chainsaw a zis ff bine in postul lui cum sta treaba cu edge!

Cred eu ca in urmatorii ani deviceurile apple vor avea fix soarta MAC-urilo(desktop sau laptop)..si anume, au inceput mai tarziu si sunt muult in fata celorlalti!

Haideti sa nu o mai dam in balarii si sa bagam in vreo categorie anume utilizatorii de Iphone, Bmw, Mercedes doar ca pe astia ii vedem pe la tv sau ne sar in ochi!

Nimeni nu ar refuza un iphone4 sau un bmw doar ca utilizatorii tipici sunt intr un fel sau altul... Ar trebui sa ne cam trezim cu totii din anumite frustrari(general vorbind fara a face referire la cineva anume)

Toti strambam din nas la bmw si mercedes ca nu ni le permitem si nu am avut ocazia sa vedem ce inseamna o astfel de masina( nu ca au toti tiganii si manelistii)! La fel e si cu I4,Sgs2 comparat cu restul...gen motorolla, htc, nokii cu pretentii de touch , ericssoane neintelese!

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

de sarbatori mi-as cumpara un samsung galaxy, intrebarea este: as fii multumit de el?, sau la pretul care il cumpar pit sa imi iau altceva
gri 1.6,16V benzina,110ponei
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

o mica paranteza: blackberry are 4 featureuri interesante: BES (blackberry enterprise service), trackpad, stabilitatea OS-ului si BBM (blackberry messenger). ce nu inteleg eu este BB-ul scump, in conditiile in care cel mai ieftin,. 8520, care costa 560 de lei, face foarte bine tot ce-am enumerat.

daca nu te intereseaza nimic din ce-am enumerat mai sus insa vrei qwerty, nokia e5 e un telefon cu un raport pret calitate excelent.

la mac-uri nu-s de acord, pentru ca una e sa ai 16 mil versus 24 mil pentru un telefon, si alta e sa ai 3500 de lei versus 6000 ptr exact aceeasi configuratie la un laptop. mai ales ca mai nou macurile au procuri x86 (adica poti sa pui mac osx pe orice laptop). evident ca jucandu-ma pe un macbook pro m-am scapat pe mine de cat de usor e de folosit si ce metode misto de input ai pe trackpad... dar nu merita sa dai dublu, poate doar SH.

am cunoscut multi oameni care si-au luat sgs2 si pe care cand ii intrebi cum e, nush sa-ti raspunda decat facand comparatii cu iphone.

roberth1 : galaxy s sau s2?
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Apple iPhone4 vs Samsung Galaxy S2 + Tablete

Mesaj de Bogdan »

Nu e chiar dublu! Tocmai ce am luat pt firma vreo 2 si sunt din alt film comparat cu cel mai bun lenovo pe care il avem!
Cand vb de sisteme desktop un dell, hp nu e cu mult mai ieftin decat mac! dar asta e o alta discutie pt alt topic :)
Vorbea cineva mai sus ca nu i place iphone ca trebuie sa plateasac pt orice! Pai asta e valabil si pt un amarat de PC numai ca noi am fost obisnuiti numai cu piratari si crackuri! Mie nu mi se pare o avere sa mai cheltui inca maxim zic eu vreo 50 eur pe cine stie ce aplicatii,jocuri asta in decurs de 1 an( in conditiile in care un iphone + abonament costa ceva)
Dar exista cydia pt cei care vor tone de aplicatii moca, deci deodata nu mai e totul parca asa restrictiv!

Apropos de sisteme de operare, cica market shareul ar fi:
Android = 43% si e folosit de multi producatori, samsung,htc,etc
Symbian = 22% folosit doar de nokia
IOS = 18%(aici mi se pare SF in conditiile in care e folosit doar de iphoneuri/ipaduri si parca primul iphone e de prin 2007)
Altele = 16%

Smartphone market share in primul trimestru din 2011:

Apple - iphone = 19%
samsung - toate modelele de smartphone= 13%

Face Apple ce face si spala ceva creiere de au cota asta de piata presupunand ca datele culese sunt reale si nu Pro Apple!

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

n-as vrea sa se inteleaga gresit din tonul meu de mai devreme decat pt cei care poate se simt intr-o anumita categorie. (la fel cum ma refer la cocalarii care merg cu proiectoarele de ceata aprinse cand NU e ceata, si le adresez direct si verde in fata pozitia mea fata de ei)

ce a inventat apple cu iphone? telefon touchscreen? sau doar faptul ca produsul lor a fost reusit la vremea respectiva comparand cu concurenta momentului.

gen. noi folosim arcuri in razboi si al un moment dat, inamicul "iese" cu arbaleta si ne ia fata, dupa ce a stat cuminte si a invatat niste lectii.

daca nu inventau roata in antichitate sa inteleg ca acum zburam in loc sa mergem pe strazi? sau faptul ca roata s-ar fi descoperit mai tarziu in timp de altii.

ce a fost a fost. felicitari. fratii wright cica au fost primii cu avionul. daca eu acum imi fac prin propriile cunostinte un avion care zboara la fel de mult le sunt lor dator? sau daca un tribal din mijlocul oceanului face un fel de planor le e dator cu ceva? nu. felicitari lor, dar sa fim realisti.

blackberry. wtf?! telefoanele lor erau interesante acum ani de zile, cand erau singurii "querty". si cu niste taste cat o gamalie de ac.
ca si nokia, s-au incapatanat sa isi foloseasca propriul os. problema lor este ca nu prea li se potrivesc cu cerintele in domeniu.
din prezentari win 7 sau 8 nu mi se pare prea grozav. este diferit de ios / android si ma bucur ca deja devine plictisitor si invechit acest sistem de prezentare cu iconitele alea statice, 3x4 sau cate draq a inventat apple si se bate cu samsung pt acel layout.

meniul unui smartphone trebuie sa fie cumva inspirat din lumea jocurilor. trebuie ceva animat, ceva flash. acele ecrane care se slide-uiesc tre sa fie altfel, susceptibile la multitouch.
daca vrei simplu, ok. ai acest layout care mi se pare un fel de windows 3.11 (grozav la vremea lui, dar praf comparat cu 95 si generatiile actuale de os-uri pt pc.
la tablete, la fel. se folosesc niste os-uri dezvoltate pt smartphoneuri.
la naiba, parca dev-ii de la firmele astea ar trai in anii 90, si nu ar avea pic de imaginatie. sau tre sa vina o firma care sa faca acest os mult mai interactiv si mai user attractive si sa stabileasca un nou milestone, precum apple cu al lui iphone.

scuze de potul lung, dar pe mine ma agraveaza ideea in care consumatorul de azi e prostul producatorilor. cer o carca de bani pt un rahat.
"ah, am ecran super hd." WOOT. esti cretin?!?!@?!? are 15cm diagonala si tu ii spui HD?! tereaq cu marketingul tau.

High-definition video or HD video refers to any video system of higher resolution than standard-definition (SD) video, and most commonly involves display resolutions of 1,280×720 pixels (720p) or 1,920×1,080 pixels (1080i/1080p)

deci un telefon mobil care sa fie HD real trebuie sa aiba o rezolutie minima pe latime de 720pixeli.
IPHONE 4S - 640×960 resolution - FAIL
samsung galaxy s2 - 800x480 pixels - WTF?! si cica e mega ultra hiper ecran lansat in anul 2011

cand samsung in materie de lcd-uri sunt varful piramidei, si au ecranele flexibile, de ce isi bat joc de noi cu acest "minunat" praf in ochi?

http://www.youtube.com/watch?v=kJEHp15Hoo0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=M6YQiKmD ... ure=relmfu" onclick="window.open(this.href);return false;

de tehnologiile acestea se vorbeste de mai multi ani de zile (multi rau) si daca atunci erau in stadiile incipiente,ei abia acum vor sa zica ca au reusit sa faca asta?! si ca pot sa scoata produse dotate astfel?! nu ma refer la echipamente militare care le folosesc de minim o decada-doua

pentru o piata de miliarde de produse care se vor vinde (doar telefoane mobile, ca daca ma bag si al restul produselor electronice si electrocasnice care ar implementa asa ceva sarim la zeci de miliarde), sa dezvolti o asemenea tehnologie e o nimica toata.

george.serik
Marca si model masina: C4 1.6 VTR
Numar Inmatriculare: B154SRK

Mesaj de george.serik »

Exista mai multe variante pe piata, nu doar i4S si GS2... Personal as alege [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F34Ly6b5VTk[/youtube]

:hi
SOLD
Imagine
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

pai probabil daca nu faceau ei iphoneul, si astazi telefoanele cu touchscreen ar avea o nisa extrem de redusa - cum erau palm-urile, ipaq-urile, SE P800/900/910 etc, motorola a1000.

Sa luam P800le (am avut 3 :D). A fost lansat in 2002 (acum 10 ani!!!!!) si putea decoda HTML, avea display cat tot telefonul, camera integrata, bluetooth, editor text, etc. Jucaria costa mult peste 30 de milioane, si asta fara sa raportez la inflatie sau la salariul mediu net (care a crescut considerabil de-atunci). S-au apucat toti producatorii concurenti sa lanseze rivali? Fiecare producator avea produsul propriu de nisa, care costa dublu fata de urmatorul cel mai scump telefon din portofoliu - Nokia avea communicator-ul, Motorola avea Axxx. Nokia a mai avut in 2004 o incercare cu jucaria asta ... Dar tot degeaba.

Unii ar argumenta ca succesul smartphone-urile iphone-like coincide cu cresterea vitezelor maxime WCDMA si reducerea costurilor operatorilor pentru traficul de date. WRONG! Primul iphone nici macar n-avea 3G. Deci n-a inventat nimic, dar a stiut sa le ambaleze si a stiut sa-l vanda, creand o noua nisa. Nu inteleg de ce lumea nu respecta marketingul.
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Tomita scrie: "ah, am ecran super hd." WOOT. esti cretin?!?!@?!? are 15cm diagonala si tu ii spui HD?! tereaq cu marketingul tau.

deci un telefon mobil care sa fie HD real trebuie sa aiba o rezolutie minima pe latime de 720pixeli.
IPHONE 4S - 640×960 resolution - FAIL
samsung galaxy s2 - 800x480 pixels - WTF?! si cica e mega ultra hiper ecran lansat in anul 2011
960x640 @ 3.5" Apple iPhone 4
Asta se traduce prin :
2.91" × 1.94" (7.4cm × 4.93cm) = 329.65 PPI (pixel per inch) adica 108669 PPI²
Un monitor oarecare de 22" cu rezolutie full hd 1920x1080 inseamna ca are:
19.17" × 10.79" (48.7cm × 27.4cm) = 100.13 PPI (pixel per inch) adica 10026 PPI²
Adica iPhone are 108669 de pixeli intr-un inch patrat iar monitorul are 10026 de pixeli intr-un inch patrat. Concentratia imensa de pixeli intr-un inch patrat iti reda o imagine fara cusur...
Este iPhone 4 HD sau nu?
OnTopic: de ce iPhone are rezolutia mai mare decat SGS2, pentru ca are de 2x mai multi pixeli pe inch patrat decat SGS2.
Tomita scrie:cand samsung in materie de lcd-uri sunt varful piramidei, si au ecranele flexibile, de ce isi bat joc de noi cu acest "minunat" praf in ochi?
Nu-si bat joc de noi, iti vand ce poti sa cumperi.
Pai tu te plangi ca sunt scumpe ACUM in situatia de fata... pai daca iti vinde telefonul cu ecranul ala flexibil, cine dracu are bani sa-l cumpere??? Tu crezi ca tehnologia nu costa sau cum?
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

1.Nu va vad vorbind si de spy-gear-ul incorporat in fiecare mizerie din asta si care, odata cu aparitia lor au capatat valente noi, in asa fel incat Big Brother pare de fapt mic copil.
2.Parerile sunt impartite, am vazut comparatii gen ferrari/mercedes etc.Singura diferenta ca motorul de Merc e al lor nu al lui Citroen de ex., ceea ce nu putem spune despre Iphone care are in componenta lui un pic peste 1/3 componente Samsung.Plus faptul ca se afla in proces si cu HTC, care, ca si Samsung ii acuza de incalcarea unor PATENTE (atentie, nu mai vorbim de componente) wireless.Stiti, inteleg, Apple e bun, bai dar chiar toata lumea copiaza de la el, sau el copiaza de la mai multi?Cum era aia : daca-ti spun 2 ca esti beat,du-te si fa nanica,ptr. ca au dreptate.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Scrie răspuns

Înapoi la “FUN Area”