n-as vrea sa se inteleaga gresit din tonul meu de mai devreme decat pt cei care poate se simt intr-o anumita categorie. (la fel cum ma refer la cocalarii care merg cu proiectoarele de ceata aprinse cand NU e ceata, si le adresez direct si verde in fata pozitia mea fata de ei)
ce a inventat apple cu iphone? telefon touchscreen? sau doar faptul ca produsul lor a fost reusit la vremea respectiva comparand cu concurenta momentului.
gen. noi folosim arcuri in razboi si al un moment dat, inamicul "iese" cu arbaleta si ne ia fata, dupa ce a stat cuminte si a invatat niste lectii.
daca nu inventau roata in antichitate sa inteleg ca acum zburam in loc sa mergem pe strazi? sau faptul ca roata s-ar fi descoperit mai tarziu in timp de altii.
ce a fost a fost. felicitari. fratii wright cica au fost primii cu avionul. daca eu acum imi fac prin propriile cunostinte un avion care zboara la fel de mult le sunt lor dator? sau daca un tribal din mijlocul oceanului face un fel de planor le e dator cu ceva? nu. felicitari lor, dar sa fim realisti.
blackberry. wtf?! telefoanele lor erau interesante acum ani de zile, cand erau singurii "querty". si cu niste taste cat o gamalie de ac.
ca si nokia, s-au incapatanat sa isi foloseasca propriul os. problema lor este ca nu prea li se potrivesc cu cerintele in domeniu.
din prezentari win 7 sau 8 nu mi se pare prea grozav. este diferit de ios / android si ma bucur ca deja devine plictisitor si invechit acest sistem de prezentare cu iconitele alea statice, 3x4 sau cate draq a inventat apple si se bate cu samsung pt acel layout.
meniul unui smartphone trebuie sa fie cumva inspirat din lumea jocurilor. trebuie ceva animat, ceva flash. acele ecrane care se slide-uiesc tre sa fie altfel, susceptibile la multitouch.
daca vrei simplu, ok. ai acest layout care mi se pare un fel de windows 3.11 (grozav la vremea lui, dar praf comparat cu 95 si generatiile actuale de os-uri pt pc.
la tablete, la fel. se folosesc niste os-uri dezvoltate pt smartphoneuri.
la naiba, parca dev-ii de la firmele astea ar trai in anii 90, si nu ar avea pic de imaginatie. sau tre sa vina o firma care sa faca acest os mult mai interactiv si mai user attractive si sa stabileasca un nou milestone, precum apple cu al lui iphone.
scuze de potul lung, dar pe mine ma agraveaza ideea in care consumatorul de azi e prostul producatorilor. cer o carca de bani pt un rahat.
"ah, am ecran super hd." WOOT. esti cretin?!?!@?!? are 15cm diagonala si tu ii spui HD?! tereaq cu marketingul tau.
High-definition video or HD video refers to any video system of higher resolution than standard-definition (SD) video, and most commonly involves display resolutions of 1,280×720 pixels (720p) or 1,920×1,080 pixels (1080i/1080p)
deci un telefon mobil care sa fie HD real trebuie sa aiba o rezolutie minima pe latime de 720pixeli.
IPHONE 4S - 640×960 resolution - FAIL
samsung galaxy s2 - 800x480 pixels - WTF?! si cica e mega ultra hiper ecran lansat in anul 2011
cand samsung in materie de lcd-uri sunt varful piramidei, si au ecranele flexibile, de ce isi bat joc de noi cu acest "minunat" praf in ochi?
http://www.youtube.com/watch?v=kJEHp15Hoo0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=M6YQiKmD ... ure=relmfu" onclick="window.open(this.href);return false;
de tehnologiile acestea se vorbeste de mai multi ani de zile (multi rau) si daca atunci erau in stadiile incipiente,ei abia acum vor sa zica ca au reusit sa faca asta?! si ca pot sa scoata produse dotate astfel?! nu ma refer la echipamente militare care le folosesc de minim o decada-doua
pentru o piata de miliarde de produse care se vor vinde (doar telefoane mobile, ca daca ma bag si al restul produselor electronice si electrocasnice care ar implementa asa ceva sarim la zeci de miliarde), sa dezvolti o asemenea tehnologie e o nimica toata.