@ZLD_C4
Referitor la evacuare => si la mine o sa fie doar tzeava si atat. de la catalizator vine o intermediara care duce pana in spate chiar inainte de spatiul pt roata de rezerva.. prin zona aia incepe si toba. Daca elimini toba o sa ramai si tu doar cu tzeava

Catalizatorul e chiar in fata de tot... sub turbo daca l-am reperat eu bine... in spate la radiator... de acolo in jos e doar tzeava
Referitor la player => eu am un Alpine CDE-126BT. la mine suna foarte bine si inainte sa schimb boxele. Oricum cu mult mai bine ca HU stock. Mie mi se pare ca, calitatea la disc e mai buna ca de pe stick... nici nu mai vb de aux. Inca o chestie care am observat-o: cu 2 playere mp3 legate pe aux, unul Creative celalalt no name China. Creative-ul se aude muuuult mai calitativ, lucru care mi se pare si logic. Poti sa ai cel mai criminal player... nu o sa compenseze pentru calitatea proasta a tabletei, playerului etc.
PS: de ce am impresia ca tableta ta nu ii Apple, ASUS, Blackberry ?
Referitor la pozitionarea playerului in bord => nu ai ce sa ii faci! nici un player aftermarket nu va sta la linie perfecta pe bord. exista varianta sa modifici rama din plastic de la bord (varianta pe care vreau sa o aplic eu dupa ce imi iau un Pioneer AVH 6300BT). o chestie care s-ar putea sa te multumeasca este sa pui rama adaptoare (parca gasesti si pe booster.ro sau be-loud.ro... parca). daca nu fixezi partea metalica care este in jurul playerului, atunci ramele alea adaptoare o sa scoata playerul mai inafara. Eu asa am avut, dar a trebuit sa renunt la ideea asta ca am prea multe cabluri in spate acolo si nu mai statea fix... a trebuit sa fixez partea metalica din jurul playerului in bord.
PS: marti primesc masina si pot sa postez filmuletul cu evacuarea... ca dup-aia vineri pleaca la ITP + revizia de 1 an