C4 1.4 vers x

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: C4 1.4 vers x

Mesaj de chainsaw »

cu 15.000 iti iei 1.6 benzina turbo ...
eu recomand sa prinzi o oferta 1.6 diesel (92 geometrie fixa sau 110 variabila), ca cu 3 vouchere o sa fie sub 10.000
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: 710-B_D

Mesaj de adrian_c »

Daca il vrea mai mult pentru oras, nu are rost sa isi cumpere Diesel. Mai ales daca nici nu face multi km. Este clara treaba, faci peste 20k km pe an, se merita un Diesel, desi si la 20k km este discutabila.

Apoi tre sa fie atent cu tot felul de probleme de turbo, volanti bi-masa etc.

1.6 16v benzina este perfect (desi ala am inteles ca sufera de ambreiaj din ce scrie Mihay parca sau Bogdan).

Zici ca Sandero nu te tenteaza ? sau Duster ? :) Nu fac publicitate la Dacia !!
1.6HDI 110 CP cu volant bi-masa
bejenaru

Mesaj de bejenaru »

nu zic...is faine si sandero, si duster..doar ca prefer c4.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

la facelift se pare ca au disparut problemele de ambreiaj la 1.6 benz
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Adrian zi-mi o problema des intilnita la turbo la C4 (nu exceptii).
Daca vrei sa scapi de volanta bimasa ia-ti un diesel 1.6 HDI 92 cai. Are volanta normala si turbo cu geometrie fixa. Consuma cel mai putin dintre motarele de pe C4 si e ffff fiabil. Drept dovada o gramada de Enterprise-uri cu muuuulti km si fara probleme. Recomand cu incredere acest motor. :hi
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

Mihay scrie:la facelift se pare ca au disparut problemele de ambreiaj la 1.6 benz
:mrgreen: si au aparut problemele de cutie :ok :ok :ok
glumesc desigur ... am fost eu mai ghinionist #-o
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

bejenaru scrie:site-ul le e in constructie la iasi... ai cumva pe mail oferta lor?

Iti dau in privat nr de telefon al dealerului meu. Dai un telefon si intrebi de c4-ul ala berlina, diesel care a fost expus in mall.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
bejenaru

Mesaj de bejenaru »

ok. astept nr. si mersi
5orin

Mesaj de 5orin »

Salutare!
As vrea sa-i intreb pe posesori: care sint diferentele intre interiorul unui C4 varianta X (1.4) si unul varianta SX (1.6)?
Intrebarea mea se refera strict la diferentele estetice, nu la performantele motorului, etc....
Stiu ca la var. X, nu exista acele "usite" la spatiile de depozitare din consola centrala si de sub gurile de aerisire si ca, evident, partea cu controalele pentru climatizare e complet diferita (manual/climatronic), dar mai sint si altele? Nu stiu exact cum arata plasticul de la consola, daca ar avea cineva o poza sugestiva cu interiorul unui 1.4 i-as fi recunoscator.
Exista diferente in ceea ce priveste materialele folosite, dpdv calitativ?
Multumesc!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

nu!
doar elementele lipsa de care ai amintit!
poate si altele.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
cipicric
Numar Inmatriculare: BC 62 CYP

Mesaj de cipicric »

5orin scrie:Salutare!
As vrea sa-i intreb pe posesori: care sint diferentele intre interiorul unui C4 varianta X (1.4) si unul varianta SX (1.6)?
Intrebarea mea se refera strict la diferentele estetice, nu la performantele motorului, etc....
Stiu ca la var. X, nu exista acele "usite" la spatiile de depozitare din consola centrala si de sub gurile de aerisire si ca, evident, partea cu controalele pentru climatizare e complet diferita (manual/climatronic), dar mai sint si altele? Nu stiu exact cum arata plasticul de la consola, daca ar avea cineva o poza sugestiva cu interiorul unui 1.4 i-as fi recunoscator.
Exista diferente in ceea ce priveste materialele folosite, dpdv calitativ?
Multumesc!
Salut. Mi-am cumparat eu acu cateva zile exact ce doresti si tu, c4 alb 1.4 X cu aer conditionat si cdplayer cu mp3 cu 6 boxe. Strict referitor la direferente din ce am observat eu fata de o masina expuse in showroom la varianta X exista diferenta de care ai zis si tu la spatiile de depozitare din bord in rest mare lucur nu am observat, materialele is aceleasi, eventual pot sa fie alte combinatii de culori.
Cat despre motor mie dupa primii 200 km facuti in Iasi am un consum mediu de 9 litri, intradevar masina e greluta si poate un diesel ar fi mult mai potrivit pentru ea, dar te descurci si cu asta nu e problema, odata miscata de pe loc are vana in ea, se misca ok si are cel mai mic consum dintre benzinare. Am mai mers de exemplu cu Opel Astra cu motor de 90 de cai si C4 e mult mai ok.
Citroen C4 5 usi 1.4 echipare X :)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

bine ai venit cipric, sa o stapanesti sanatos si te asteptam cu o descriere completa la sectiunea C4-ul tau!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
5orin

Mesaj de 5orin »

cipicric scrie: Salut. Mi-am cumparat eu acu cateva zile exact ce doresti si tu, c4 alb 1.4 X cu aer conditionat si cdplayer cu mp3 cu 6 boxe. Strict referitor la direferente din ce am observat eu fata de o masina expuse in showroom la varianta X exista diferenta de care ai zis si tu la spatiile de depozitare din bord in rest mare lucur nu am observat, materialele is aceleasi, eventual pot sa fie alte combinatii de culori.
Cat despre motor mie dupa primii 200 km facuti in Iasi am un consum mediu de 9 litri, intradevar masina e greluta si poate un diesel ar fi mult mai potrivit pentru ea, dar te descurci si cu asta nu e problema, odata miscata de pe loc are vana in ea, se misca ok si are cel mai mic consum dintre benzinare. Am mai mers de exemplu cu Opel Astra cu motor de 90 de cai si C4 e mult mai ok.
Multumesc pentru raspuns.
As mai avea o nelamurire: si la versiunea X, volanul si schimbatorul sint imbracate in piele ?
C4 1.4 berlina Rouge Lucifer 2010
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Nu. Nici SX nu le are in piele.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

uite cineva care si-a luat 1.4 X

viewtopic.php?f=19&t=4723" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”