Surub plastic contra-aripa

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
adrian_c
Numar Inmatriculare: 710-B_D

Re: Surub plastic contra-aripa

Mesaj de adrian_c »

Vreau sa multumesc tuturor care m-au ajutat pana cum la problema asta, adica s-au dus pana la masinile lor si au verificat surubul/clipsul ala de la contra-aripa. :(

In afara de cateva persoane care si-au dat cu parerea fara se vada exact la fata locului, au fost 0 (zero) persoane care au facut un mic efort (care dura mai putin de 5 minute si necesita o lanterna).

Sper sa ajung luni-marti la un concesionar si sa verific personal.
1.6HDI 110 CP cu volant bi-masa
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

devii penibil cu afirmatiile tale rautacioase.
pe mine personal ma doare in fiund de acel surub....si nu am acele 5 min sa ma duc sa verific daca se misca sau este intr-o pozitie relativa deplasata sau concentric axat cu raza cercului care o da roata doar pt ca vremea este urata la Liege si nu ai ce face in casa!
si o spune o persoana care nu ezita sa ajute un prieten de pe forum!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Pai eu ti-am zis ca acel surub prinde carenajul de coltul barii, nu e pus degeaba acolo, mai mult de atat nu stiu cum te-as putea ajuta de la distanta, sau ce-as putea face in plus :hi
Ultima oară modificat Dum Mar 07, 2010 11:06 pm de către Cosma Adrian, modificat 1 dată în total.
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Care sint acele persoane care si-au dat cu parearea fara sa vada exact ? Crezi ca eu si Cosma Adrian nu stim exact despre ce e vorba ? Sau tu vrei sa coborim toti la masini ca ti-e greu sa mergi pina la un dealer local sa depui tu efortul, nu x oameni.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Aiurica scrie:devii penibil cu afirmatiile tale rautacioase.
pe mine personal ma doare in fiund de acel surub....si nu am acele 5 min sa ma duc sa verific ... si o spune o persoana care nu ezita sa ajute un prieten de pe forum!
Aiurica, tu poate chiar esti un tip de treaba, cel putin din postarile tale pe acest forum, insa din afirmatiile de mai sus nu reiese ca nu ai ezita sa ajuti pe cineva de pe forum din moment ce nu ai 5 minute sa verifici.

Iar eu nu sunt nici penibil, nici rautacios, am fost doar putin ironic, pentru ca ma asteptam ca cineva sa-mi raspunda clar care este treaba cu acel surub de plastic. Sau cel putin asa era perceptia mea despre un forum, suntem aici sa ne ajutam reciproc, in limita timpului si a decentei intrebarilor. Daca citez : "pe mine personal ma doare in fiund de acel surub", uite ca sunt altii ca mine care ar vrea sa stie exact ce este cu el acolo. Insa probabil cer eu prea mult sau deranjez.

Intradevar, Vlad si Cosma Adrian mi-au raspuns. Vlad imi spune ca la masina lui acel surub nici nu mai exista, in timp ce Cosma Adrian spune ca acel surub prinde carenajul de coltul barii si nu este pus degeaba acolo.

Eu am mai spus ca la mine contra-aripa este bine fixata de bara (exista un surub la partea de jos a barii si care se vede daca te uiti pe sub bara; voi pune maine o fotografie aici).

Nu am ajuns la Citroen pentru ca este la 20 de km de mine, sunt la servici de la ora 8 la ora 20, si nu pot opri masinile pe strada sau sa ma duc prin parcari sa verific cand mai fac pauza. Mai ales ca versiunea cu face-lift o vad destul de rar.

Bafta tuturor, o sa incerc sa cer cat mai putin (poate chiar deloc) de acum inainte !
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

Aiurica mai bine ai verifica inainte sa vb [-X :mrgreen:
... :ok :ok ... ioi te Adriane esti tare! :lol: si te superi degeaba ....ce sa verifice la cate bari a schimbat? :ok ti-am zis cred de vreo 3 ori ce face surubul ala, de cate ori vrei sa ma mai repet??? :roll: si nu vb in necunostinta de cauza, crede-ma nu de mult mi-am schimbat si eu bara ...asa e, stim ca acolo jos sunt 2 suruburi/clipsuri, iar fiecare isi are rolul lui. Vlad nu mai are surubul ala pt ca l-a pierdut. Acuma daca la tine se invarte in gol ...poate ca asa trebe sau poate ai rupt ceva acolo, de unde fuck sa stim noi ce ai tu sub carenaj, bara si scut???
... :hi
Ultima oară modificat Lun Mar 08, 2010 1:01 am de către Cosma Adrian, modificat 1 dată în total.
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Cosma Adrian scrie:Acuma daca la tine se invarte in gol ...poate ca asa trebe sau poate ai rupt ceva acolo, de unde fuck sa stim noi ce ai tu sub carenaj, bara si scut???
... :hi
Adriane, esti tare :D . Pai ori asa trebuie sa fie, ori am rupt ceva acolo ??Asta vreau eu sa stiu ! Ideea este ca masina a fost la service (cu reparatia) si vreau sa stiu daca au montat aia cum trebuie sau au uitat sa puna ceva acolo. I-am aratat sefului de service, la momentul respectiv, surubul buclucas si ridica din umeri. Am zis ca nu mai duc la ei, ca oricum le-am scos peri albi ... ce sa fac, daca nu isi fac treaba cu simt de raspundere si cu pasiune. De la mine cand pleaca un raport sau un desen tehnic il verific de 3 ori si imi fac treaba cu raspundere !!!

Aiurica vrea sa spuna ca nu se mai incurca cu amatori ca mine. Daca zici ca are asa multa experienta, putea sa zica daca prinde ceva pe interior sau este folosit numai sa acopere o gaura tehnologica..

Off-topic: Adriane, vad ca esti ardelean. Am stat si eu intre 1993 si 1997 in Alba-Iulia, am facut liceul militar Mihai Viteazul, si perioada aia a fost una nemaipomenita, superba, ultra faina. Oameni de treaba si civilizati acolo.
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

adrian_c scrie: Adriane, esti tare :D . Pai ori asa trebuie sa fie, ori am rupt ceva acolo ??Asta vreau eu sa stiu ! Ideea este ca masina a fost la service (cu reparatia) si vreau sa stiu daca au montat aia cum trebuie sau au uitat sa puna ceva acolo. I-am aratat sefului de service, la momentul respectiv, surubul buclucas si ridica din umeri.
.
Pai si cum ai vrea sa-ti zic fara sa vad??, dimineata la prima ora esti la mine si iti zic exact :lol: ...lasand gluma ,asta numai tu sau service-ul iti poate spune. Da-ti scutul jos intra sub masina si vezi care e faza acolo.

:) Aiurica nu a zis ca asa e el, mai tacut de felul lui :mrgreen: ,da' pe mine nu ma crezi?
adrian_c scrie:Am zis ca nu mai duc la ei, ca oricum le-am scos peri albi ... ce sa fac, daca nu iti fac treaba cu simt de raspundere..
:ok :ok ...te cred pe cuvant :lol: , bine le-ai facut :mrgreen:

Cat despre off topicul tau...merci, esti cu vreo 3 ani mai batran ca mine :mrgreen: . Succes!
Ultima oară modificat Lun Mar 08, 2010 1:35 am de către Cosma Adrian, modificat de 2 ori în total.
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Adriane,

Tu zici ca surubul ala de plastic prinde bara, nu ? Dar fii atent, un singur serviciu iti mai cer. Sa te uiti cu o lanterna prin compartimentul motor (deschizi capota, inlaturi capacul ala de la gura filtrului de aer si te poti uita direct in coltul unde vine clips-ul). Si trebuie sa vezi daca prinde sau nu.

Si eu maine pun foto asa cum am promis.

De ce zic asta, eu totusi am impresia ca exista doua solutii constructive. La unele modele clips-ul ala prinde ceva, si la alte modele (printre care si face-lift-ul) este numai de design.

Sper sa ajung la un concesionar maine, sa vezi ce fata va face cand o sa ii spun ce vreau sa fac :D !

Succes !
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

Tot respectul ,dar nu am pt ce sa fac asta pt ca sunt convins si stiu ca prinde bara, deoarece dupa cum ti-am mai zis, nu de mult mi-am schimbat bara si cu ajutorul acelui surub am prins carenajul de bara :wink: ...mare lucru ca la modelul tau sa fie doar de design
adrian_c

Mesaj de adrian_c »

ok, am inteles :) , merci mult !

Sper sa aflu maine si sa va spun exact care este treaba la mine !
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Adrian, vezi de ce lumea e mai ironica cu tine. Daca Cosma ti-a zis clar ca acel surub prind bara si nu de mult a verificat el, de ce sa mai verifice odata ? De ce esti Toma necredinciosul. Mai mult de atit ce ai vrea ? Sa dea bara jos sa iti faca poze ? Daca nu ne crezi pe cuvint nu mai insista.

adrian_c

Mesaj de adrian_c »

Pana nu ii dau de cap la surubul(clipsul) asta nenorocit nu ma las. Am facut 4 fotografii :

- 2 exterior (surubul nr. 2 prinde bara si contra-aripa, iar surubul nr. 3 prinde contra-aripa si plasticul de jos dintre scut si bara)
Imagine Imagine

- 2 interior (in prima puteti vedea cele 3 zone, in a doua fotografie am reusit sa pozitionez mai bine telefonul si am numerotat suruburile corespunzatoare. Astfel, se observa ca surubul buclucas nr. 1 este pur si simplu in aer, nu prinde nimic)
Imagine Imagine

Bafta !
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

EU unul clar nu mai raspund in acest topic. Nu are rost sa imi mai racesc gura degeaba. NU VREI SA INTELEGI.

adrian_c

Mesaj de adrian_c »

vlad scrie:Adrian, vezi de ce lumea e mai ironica cu tine. Daca Cosma ti-a zis clar ca acel surub prind bara si nu de mult a verificat el, de ce sa mai verifice odata ? De ce esti Toma necredinciosul.
Nu este vorba ca nu cred. La Adrian este asa, insa la mine bara nu are nici o extensie pentru prinderea cu contra-aripa in zona respectiva. Probabil bara de face-lift este diferita de cea fara face-lift.

Vlad, la tine de ce acel surub nu prinde bara si contra-aripa, din moment ce la tine nu mai exista ? Si sa inteleg ca la tine contr-aripa sta asa in aer ?

O saptamana buna tuturor !
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”