Aiurica scrie:devii penibil cu afirmatiile tale rautacioase.
pe mine personal ma doare in fiund de acel surub....si nu am acele 5 min sa ma duc sa verific ... si o spune o persoana care nu ezita sa ajute un prieten de pe forum!
Aiurica, tu poate chiar esti un tip de treaba, cel putin din postarile tale pe acest forum, insa din afirmatiile de mai sus nu reiese ca nu ai ezita sa ajuti pe cineva de pe forum din moment ce nu ai 5 minute sa verifici.
Iar eu nu sunt nici penibil, nici rautacios, am fost doar putin ironic, pentru ca ma asteptam ca cineva sa-mi raspunda clar care este treaba cu acel surub de plastic. Sau cel putin asa era perceptia mea despre un forum, suntem aici sa ne ajutam reciproc, in limita timpului si a decentei intrebarilor. Daca citez : "pe mine personal ma doare in fiund de acel surub", uite ca sunt altii ca mine care ar vrea sa stie exact ce este cu el acolo. Insa probabil cer eu prea mult sau deranjez.
Intradevar,
Vlad si
Cosma Adrian mi-au raspuns.
Vlad imi spune ca la masina lui acel surub nici nu mai exista, in timp ce
Cosma Adrian spune ca acel surub prinde carenajul de coltul barii si nu este pus degeaba acolo.
Eu am mai spus ca la mine contra-aripa este bine fixata de bara (exista un surub la partea de jos a barii si care se vede daca te uiti pe sub bara; voi pune maine o fotografie aici).
Nu am ajuns la Citroen pentru ca este la 20 de km de mine, sunt la servici de la ora 8 la ora 20, si nu pot opri masinile pe strada sau sa ma duc prin parcari sa verific cand mai fac pauza. Mai ales ca versiunea cu face-lift o vad destul de rar.
Bafta tuturor, o sa incerc sa cer cat mai putin (poate chiar deloc) de acum inainte !