Eu zic sa te duci la Eveman sa-ti vopsesti bara spate. Eu am facut pana acum 2 lucrari cu ei care au inclus vopsire bara fata de fiecare data am fost foarte multumit de calitatea lucarilor (asta nu s-a intamplat cu problemele mecanice).
Vorbeste cu ei sa pregateasca lucrarea si atunci poti sa rezolvi in asa fel incat sa duci masina azi si maine seara sa o iei inapoi. Insista sa-ti faca lucrarea in 2 zile ca pana la urma se lasa convinsi.
Risc de exfoliere ?
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Re: Risc de exfoliere ?
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
-
boipboip
- Numar Inmatriculare: B 09 VJL
Re: Risc de exfoliere ?
saluti, da, in 2 zile e gata, am stabilit, e complicat insa cu Astra...tre sa le platesc eu la servce si sa imi recuperez bani de la astra.byte scrie:Eu zic sa te duci la Eveman sa-ti vopsesti bara spate. Eu am facut pana acum 2 lucrari cu ei care au inclus vopsire bara fata de fiecare data am fost foarte multumit de calitatea lucarilor (asta nu s-a intamplat cu problemele mecanice).
Vorbeste cu ei sa pregateasca lucrarea si atunci poti sa rezolvi in asa fel incat sa duci masina azi si maine seara sa o iei inapoi. Insista sa-ti faca lucrarea in 2 zile ca pana la urma se lasa convinsi.
tinand cont ca nu am chef de umblatura si ca e un cacat mic o voi lasa pe anul urmator, dosarul e valabil 2 ani
C4 sedan 1.6i SX a.k.a. Citro'