Vara 2009... Mare sau munte, in tara sau afara, in C4 sa nu?

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Mihay
Supermoderator

Re: Vara 2009... Mare sau munte, in tara sau afara, in C4 sa nu?

Mesaj de Mihay »

bai eu va contrazic , adica eu am fost oprit de destule ori de catre cei din bulgaria. Anu trecut de la intoarcere din Turcia am fost oprit de 5 ori ptr radar . El imi zicea ca m`a luat cu 110 si eu mergeam pe pilot cu 160 :ya "amenda" cam asta e 5-10 euro si mereu le ziceam ca este ptr cofee :mrgreen: . Aiurea nu te opresc...dar mai sunt cazuri si in care am fost oprit degeaba . Acum vreo 2 ani am plecat noaptea spre Grecia si la vreo 30 de km de granita era un pod daramat din cauza ploilor..o masina de politie era in mijlocul drumului . Erau beti la modul grav. Nu am inteles nimic din ce bolboroseau ..ne aratau stanga sau dreapta sa ocolim podul.si am ocolit pana ne-am ratacit ( gps nu stie in bulgaria decat drumurile europene) pana am ajuns intr-ul oras unde am dat bani unui taximetrist sa ne scoata pe drumul spre Sofia. Oricum sunt mai ieftini ca ai nostrii ( militienii) si relativ termini repede cu ei .

Aaaa si remember..radarul este pe banda X la ei si din aceasta cauza eu nu franam :mrgreen: . au niste pistoale de radar ...si niste siluete din tabla care imita masina de politie de rupi frana in 2 :mrgreen:

@Comandor pune si tu niste poze cu Corfu asta si mai da niste detalii ca presimt ca tot in Grecia ajung vara asta din cauza crizei. Ferryboatul tot din Kavala se ia??? ca spre Thassos de acolo l-am luat
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Eu nici nu mai stiu de cate ori am traversat Bulgaria cu masina. Prima data am facut-o prin '97 si tot n-am avut probleme. Uneori cate o ''amenda'' de 5-10 dolari(mai apoi euro) pentru viteza.Dar o depasisem, asa ca nu aveam ce comenta. Dar in ultimii 2 ani n-am mai avut chiar nici problema.Drumuri bune si politia la vedere, fara figuri.
Nu contest ca poate din zecile de mii de masini care tranziteaza Bulgaria, unele sa fi intampinat necazuri, dar per total nu are rost sa va faceti griji. :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Mihay scrie:si niste siluete din tabla care imita masina de politie de rupi frana in 2 :mrgreen:

eu am dat in frana la o silueta d`aia de a intepenit centura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Mihay scrie: @Comandor pune si tu niste poze cu Corfu asta si mai da niste detalii ca presimt ca tot in Grecia ajung vara asta din cauza crizei. Ferryboatul tot din Kavala se ia??? ca spre Thassos de acolo l-am luat
o sa pun poze cand ajung acasa..
cum sa iei mah din kavala??? :shock: :shock: de acolo pleci spre thassos si .. cam atat
feribotul spre corfu (insula este in partea de nord-vest a greciei) se ia din igoumenitsa :mrgreen:
pleci dimineata pe la 7 si ajungi seara pe la 9-10... eu cam asa am facut + 2-3 opriri :|
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

da si tu mai multe detalii despre Corfu ...locuri bune si ieftine ::P
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

merci pentru raspunsuri. asadar povestile cu talhari, teroristi, etc, sunt vanatoresti/pescaresti. thanx again, greece here i come, ca e criza si n-am bani sa merg la ultraluxosul litoral din .ro
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Bine ca nu suntem in Club Golf IV... Alea's masinile care dispar ca magaru'n ceata in Bulgaria. Asa ca noi cu C4 (tot 4 :D) suntem in siguranta.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
manuxxl
Numar Inmatriculare: BT 11 KAT

Mesaj de manuxxl »

Ma cazez in partea de west a insulei (skala prinos) am inteles ca e putin cam naspa ca cea de est...dar suntem o gasca super faina...iar femeile au si ele permis...deci stau lejer cu berea in dreapta... apropo...tineti minte sa fie ceva politie in thasos?
ca si drum, tot prin estul bulgarie merg... ruse-veliko tirnovo-nova zagora-svilengrad-aproape de erdine-alexandroupolis-keramoti-thassos...
abia astept...
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

e super tare politia de pe Thassos. Au sediul in capitala insulei Thassos ( nu mai stiu denumirea locala) si eu am nimerit cand era campionatul european de baschet. toti erau in uniforma in barul de langa sediu ::P

Te poti plimba cu masina prin toate localitatile de pe insula , nu cred ca are mai mult de 100 km
annddyy

Mesaj de annddyy »

Eu am facut inconjurul insulei Thassos cu atv-ul. :)
Life begins at 4000 rpm.
baty_san

Mesaj de baty_san »

chainsaw scrie:merci pentru raspunsuri. asadar povestile cu talhari, teroristi, etc, sunt vanatoresti/pescaresti. thanx again, greece here i come, ca e criza si n-am bani sa merg la ultraluxosul litoral din .ro
ma la dracu sa-l ia de litoral ca aia si-au batut joc de mine pe banii mei !!! acum 2 ani am fost ultima data. ULTIMA !!!! mai bine ma duc in vecini pe la balti decat la noi. nu e snobism, fitze, batuta'n cap sau cum o sa traduca altii, e realitatea cruda.
+ ca mai repede si mai ieftin ajung in croatia decat la noi. anul trecut.....Turcia
Imagine
va rog sa observati aglomeratia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pe plaja...
Imagine
si la piscina... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Imagine
Don't steal...goverment hates competition!
commandorsteel
PowerSteel

am gasit cateva poze din corfu:
am ajuns noaptea si am ratat feribotul, asa ca ne-am luat cazare la un hotel chiar de pe faleza aia, de fapt e port in igoumenitsa (negociati pretul cu zgarcitii aia de greci...)
Imagine
in insula corfu eu am stat in sud-vest in agios georgios si luam masa la o terasa a unei englezoaice
Imagine
la carciuma, ei iti calculeaza tacamul la 1 euro, ceea ce reprezinta spaga lor.
plaja este buna si aici in goergios cu nisip atat pe plaja cat si in apa (au si diverse sporturi cu si fara motor)
ImagineImagine
seara in plimbare prin capitala kerkira (corfu)
Imagine
plaja de la glifada , super meseriasa (au si diverse sporturi cu si fara motor)
ImagineImagineImagineImagineImagine
deasupra plajei se ridica muntele si sunt o gramada de taverne
ImagineImagine
in nord in sidari sunt niste grote in apa. e o localitate mai de oameni avuti pe acolo... nu am inteles de ce, ptr ca au o bucatica de plaja...
ImagineImagineImagineImagine
nu ratati aquaparkul din corfu.. e bestial
ImagineImagineImagineImagineImagine
puteti inchiria atv-uri.. sunt aproape moca : 18-25 euro / zi
Imagine
....
distractie placuta :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bravo stefane =D> =D> =D>

cine s-o mai da vreodata in tobogan d-ala ca in poza ta....la Ada Land din Kusadasi vara trecuta am prins 86 km/h ( new world record :mrgreen: ) si am iesit direct cu spatele in peretele bazinului de a sarit salvamarul de pe mine :ya
commandorsteel
PowerSteel

uau... :shock: ... ce viteza ai prins mah.... cred ca ti-ai facut clisma instantaneu :mrgreen:
ImagineImagine
Imagine
manuxxl
Numar Inmatriculare: BT 11 KAT

Mesaj de manuxxl »

Mihay scrie:bravo stefane =D> =D> =D>

cine s-o mai da vreodata in tobogan d-ala ca in poza ta....la Ada Land din Kusadasi vara trecuta am prins 86 km/h ( new world record :mrgreen: ) si am iesit direct cu spatele in peretele bazinului de a sarit salvamarul de pe mine :ya
am fost si eu vara trecuta la ada land... dar nu am vazut radarul... sau poate nu m-am dat pe spate peste viteza regulamentara... apropo... de unde naiba stii tu viteza? :hi
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”