VAND SAU SCHIMB

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
candymann

Re: VAND SAU SCHIMB

Mesaj de candymann »

sunt tare curios cum arata masina aia cu jante de 19'! :shock:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

baaaaaaaaa ce-i aici??!!!?!!!!! de maine incolo vom monitoriza mult mai strict sectiunea Bursa!!!
candymann

Mesaj de candymann »

ar fi bine sa fie monitorizata din start si nu dupa ce se ajunge la discutiile astea. nu indeplineshti criteriile, shtergem si gata. simplu. nu? :mrgreen:
Cata2008
Numar Inmatriculare: B-83 BSE

Mesaj de Cata2008 »

Bogdan scrie:@cata, vad ca tu ne cam iei de prosti! Te-as ruga sa lamuresti si sa explici toate dotarille pe care le-ai mentionat, cu poze reale ! Daca nu poti face asta, inchidem topicurile ca sa nu mai existe discutii aiurea!!
ok eu am dat anuntul se vor inchide discutiile sau nu eu am transmis ce am avut de trensmis pt cine e interesat suna cine are chef de discutii interminabile nu are decat,oricum va multumesc pt toate sugestiile,o zi buna.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cand te hotarasti sa pui poze si sa lamuresti dotarile care le-ai mentionat da-mi un PM!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”