VAND SAU SCHIMB
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- Mihay
- Supermoderator
Re: VAND SAU SCHIMB
baaaaaaaaa ce-i aici??!!!?!!!!! de maine incolo vom monitoriza mult mai strict sectiunea Bursa!!!
-
candymann
ar fi bine sa fie monitorizata din start si nu dupa ce se ajunge la discutiile astea. nu indeplineshti criteriile, shtergem si gata. simplu. nu? 
-
Cata2008
- Numar Inmatriculare: B-83 BSE
ok eu am dat anuntul se vor inchide discutiile sau nu eu am transmis ce am avut de trensmis pt cine e interesat suna cine are chef de discutii interminabile nu are decat,oricum va multumesc pt toate sugestiile,o zi buna.Bogdan scrie:@cata, vad ca tu ne cam iei de prosti! Te-as ruga sa lamuresti si sa explici toate dotarille pe care le-ai mentionat, cu poze reale ! Daca nu poti face asta, inchidem topicurile ca sa nu mai existe discutii aiurea!!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Cand te hotarasti sa pui poze si sa lamuresti dotarile care le-ai mentionat da-mi un PM!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews