Injectoare si Catalizator sport

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Re: Injectoare si Catalizator sport

Mesaj de PsH »

Intrebarea am pus-o eu, deci eu nu o sa imi fac desene pe masina, nu o sa ii pun cine stie ce body-tuning de ai spune ca am sub capota 2 motoarea de veyron, nu o sa imi pun carpc, nu cred ca o sa imi schimb HU (poate o sa imi pun un dvd vreodata) si poate o sa imi schimb boxele, dar toti banii pe care i-as putea baga in cele mai sus enumerate i-as baga in aia 2 CP.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Crede-ma pe cuvint, baga-i in roti mai usoare. Acei 2cp sint total irelevanti, iti variaza puterea motorului mai mult decit atit odata cu temperatura. Cu niste roti mai usoare insa masina va trage mai bine decit daca ar avea si 10cp in plus sau chiar mai mult. Daca vrei sa dai si catalizatorul jos sa se uite motorul strimb la tine sau sa fie nevoie de mai stiu eu ce siretlicuri la nivel de software care eventual pot duce sau ascunde alte probleme nu ai decit. Insa degeaba ies niste gaze mai usor daca nu intra mai multe (turbo).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

rotile sunt cam pe primul plan acum, mituc, ma gandeam sa achizitionez piese pentru viitor :wink: si vroiam sa stiu daca le pot monta de acum pe masina...
oricum, modificari serioase, poate dupa criza...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”