Dracul Danes

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Re: Dracul Danes

Mesaj de alex82 »

@candy cred si eu ca`ti place...la ce crama areeee.... tie nu`ti mai trebuie altceva :ok :ok :ok
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
candymann

Mesaj de candymann »

:? :? mmmmmmmmmmmmm. =P~ =P~
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

spune cum e cu drumul pentru ca eu am vrut in cetate sa facem intalnire si am inteles ca e jale.
Acolo la danes cum este?
Ca de pret nu e probl, doar se negociaza nu o problema sau o iau la un pret foarte mic pentru ca e interesul lor.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Maverick

Mesaj de Maverick »

silvius scrie:spune cum e cu drumul pentru ca eu am vrut in cetate sa facem intalnire si am inteles ca e jale.
Acolo la danes cum este?
Ca de pret nu e probl, doar se negociaza nu o problema sau o iau la un pret foarte mic pentru ca e interesul lor.
Eu m-am dus de la Brasov spre Sighisoara (e european in stare foarte buna), apoi la iesire din Sighisoara la sensul giratoriu, faci catre Medias, mai mergi cca 7-8 km si dai de Domeniul Danes undeva la intrarea in localitatea Danes pe stanga. Astia 7-8 km sunt pe drum national in stare foarte buna. Iar de pe sosea, pana la Domeniu, sunt vreo 100 m, cam prost ce-i drept. Dar sunt doar 100 de metri, poate nici atat!
_____________Citroën C4 berlina 1.6i 16V 110cp SX + MP3_____________
Imagine
Your net worth to the world is usually determined by what remains after your bad habits are subtracted from your good ones.
Benjamin Franklin
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

sunt anumiti colegi printre care si eu care si la mai putin metri ramanem fara spoilere. Oricum pe al meu l-am spart, insa l-am reparat si sper sa ma tine pana la inceputul verii :ok
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Drumul este foarte bun, am fost la ei de vreo 2 ori anul trecut si de vreo 2 acum 2 ani.
La hotel au si piscina afara :D . Hanul este mai rustic. Mancare si bautura super in ambele locatii. Personalul foarte primitor.
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
andreeamutulescu

Mesaj de andreeamutulescu »

Eu am fost la Danes, si a fost superb!
Dar am vazut ca a scris cineva de Biertan. Este superba zona. Eu am fost cazata la Pensiunea Unglerus 4*, tariful MOCA!!!, si am mancat la restaurantul medieval. Multa mancare, tarife OK, dar ce mi-a placut a fost ca totul este decorat in stil medieval; inclusiv muzica era medievala; ai senzatia ca te intorci in timp cu 600 de ani! Am mancat platou medieval (este pt. 2 persoane! un munte de mancare!). Sunt din Bucuresti, dar sper sa ma intorc cat de curand.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Da e frumos acolo, dar poti sa zici totusi ca esti din zona sau chiar lucrezi acolo, ca nu se supara nimeni :lol: !

Chiar am vrut sa facem o intalnire mare anul trecut acolo, dar pana la urma am ales Medias - Binder Bubi.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”