Dracul Danes
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Dracul Danes
@candy cred si eu ca`ti place...la ce crama areeee.... tie nu`ti mai trebuie altceva

- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
spune cum e cu drumul pentru ca eu am vrut in cetate sa facem intalnire si am inteles ca e jale.
Acolo la danes cum este?
Ca de pret nu e probl, doar se negociaza nu o problema sau o iau la un pret foarte mic pentru ca e interesul lor.
Acolo la danes cum este?
Ca de pret nu e probl, doar se negociaza nu o problema sau o iau la un pret foarte mic pentru ca e interesul lor.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Maverick
Eu m-am dus de la Brasov spre Sighisoara (e european in stare foarte buna), apoi la iesire din Sighisoara la sensul giratoriu, faci catre Medias, mai mergi cca 7-8 km si dai de Domeniul Danes undeva la intrarea in localitatea Danes pe stanga. Astia 7-8 km sunt pe drum national in stare foarte buna. Iar de pe sosea, pana la Domeniu, sunt vreo 100 m, cam prost ce-i drept. Dar sunt doar 100 de metri, poate nici atat!silvius scrie:spune cum e cu drumul pentru ca eu am vrut in cetate sa facem intalnire si am inteles ca e jale.
Acolo la danes cum este?
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
sunt anumiti colegi printre care si eu care si la mai putin metri ramanem fara spoilere. Oricum pe al meu l-am spart, insa l-am reparat si sper sa ma tine pana la inceputul verii 
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Drumul este foarte bun, am fost la ei de vreo 2 ori anul trecut si de vreo 2 acum 2 ani.
La hotel au si piscina afara
. Hanul este mai rustic. Mancare si bautura super in ambele locatii. Personalul foarte primitor.
La hotel au si piscina afara
-
andreeamutulescu
Eu am fost la Danes, si a fost superb!
Dar am vazut ca a scris cineva de Biertan. Este superba zona. Eu am fost cazata la Pensiunea Unglerus 4*, tariful MOCA!!!, si am mancat la restaurantul medieval. Multa mancare, tarife OK, dar ce mi-a placut a fost ca totul este decorat in stil medieval; inclusiv muzica era medievala; ai senzatia ca te intorci in timp cu 600 de ani! Am mancat platou medieval (este pt. 2 persoane! un munte de mancare!). Sunt din Bucuresti, dar sper sa ma intorc cat de curand.
Dar am vazut ca a scris cineva de Biertan. Este superba zona. Eu am fost cazata la Pensiunea Unglerus 4*, tariful MOCA!!!, si am mancat la restaurantul medieval. Multa mancare, tarife OK, dar ce mi-a placut a fost ca totul este decorat in stil medieval; inclusiv muzica era medievala; ai senzatia ca te intorci in timp cu 600 de ani! Am mancat platou medieval (este pt. 2 persoane! un munte de mancare!). Sunt din Bucuresti, dar sper sa ma intorc cat de curand.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Da e frumos acolo, dar poti sa zici totusi ca esti din zona sau chiar lucrezi acolo, ca nu se supara nimeni
!
Chiar am vrut sa facem o intalnire mare anul trecut acolo, dar pana la urma am ales Medias - Binder Bubi.
Chiar am vrut sa facem o intalnire mare anul trecut acolo, dar pana la urma am ales Medias - Binder Bubi.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews