Asta cam asa e, daca vrei sa iti faci modificari de genul asta..din pacate la noi in tara nu prea sunt serviceuri care sa aiba experienta in asa ceva.Doc scrie: In rest voi stiti cel mai bine ce vreti sa faceti cu masinile voastre, insa lucrarile facute la MT chiar daca au dat rezultate pe cateva cazane, nu au fost foarte estetice si la o masina noua conteaza mult. Momentan in RO nu am vazut un atelier care sa lucreze frumos si curat fara sa aduca si alte stricaciuni la masina.
Tuning HARDWARE motor C4/alternative alte marci
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Cum sa fie megane Rs 17000e chip??? cand eu vad ca cea mai ieftina versiunea cea coupe este 18.300e cip si dotari standard...bine dar eu nu o iau chip o iau ddp si asa ajung pe la 23000e si o mai iau si cu 5 usi si ajung peste http://www.renault.ro/ro/autovehicule/c ... i.php?v=28
Cat despre modificat motor de 1.6 cu 4000e...cred ca nu aveti ce face cu banii...nu mi-i dati mie?
Cat despre modificat motor de 1.6 cu 4000e...cred ca nu aveti ce face cu banii...nu mi-i dati mie?
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
sincer, si eu as lua un clio sport mai dregraba si l-as upgrada. dar totusi pt cine e dispus, exista variante. asta vreau sa zic.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
Adrian
- Membru 'tunat'
www.serus.ro Aici ai preturile cu tot cu reduceri, nu te mai uita pe renostevey scrie:Cum sa fie megane Rs 17000e chip??? cand eu vad ca cea mai ieftina versiunea cea coupe este 18.300e cip si dotari standard...bine dar eu nu o iau chip o iau ddp si asa ajung pe la 23000e si o mai iau si cu 5 usi si ajung peste http://www.renault.ro/ro/autovehicule/c ... i.php?v=28
megane RS coupe are reducere ca la toata gama Reno.. Este 17.093 cip coupe, si 17.500 4 usi!

-
Doc
- Marca si model masina: Mitsubishi Lancer Evolution X
- Tomita
- cre8or
"hei everybody....au reducere...toti pe ei..."
asta e o realitate economica...PROMOTIA VINDE
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca i-ar mai evaza putin aripile si i-ar face un bot mai putin fad decit cel pe care-l are eu unul poate m-as mai gindi. Pina atunci... urmatorul se cheama leon cupra, asta daca in citeva luni nu se trezesc astia de la PSA si scot un motor rezonabil pe care sa-l monteze si pe berline.Doc scrie:Sa inteleg ca toate lumea isi ia acum MEGANE RS...![]()
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Pai decat sa dai 12000 cip pe un C4 de 110 cai si sa il modifici cu inca 4000 de coco, iti cumperi direct o masina sport!
Pe langa aia 4k mai vin frane, suspensii, jante... Adica ceva mai mult decat costa un Megane RS!
Eu daca as fi avut cei 8000 de euro pe care i-am dat avans la C4, mai completam pana la 10k si imi faceam leasing pe 10 ani la BCR si imi luam jucaria.. Cu o rata de 700-800 lei cu tot cu CASCO!
Dar acum nu se mai poate!
Pe langa aia 4k mai vin frane, suspensii, jante... Adica ceva mai mult decat costa un Megane RS!
Eu daca as fi avut cei 8000 de euro pe care i-am dat avans la C4, mai completam pana la 10k si imi faceam leasing pe 10 ani la BCR si imi luam jucaria.. Cu o rata de 700-800 lei cu tot cu CASCO!
Dar acum nu se mai poate!
- Tomita
- cre8or
alternative practice sunt la costurile pe carele presupune conversia din aspirat in supraalimentat. doar un bloc motor solid si fiabil va justifica investitia. motorul de pe c4 este cel de pe 307. ideea este ca practic se poate face asa ceva, trebuie numai un pasionat. oricum investitia nu i se va recupera la revanzare 
-
mituc
Motorul de pe 307 1.6E e fix motorul de pe C4 1.6i (TU5JP4). E posibil sa difere kitul de ambreaj (care la 307 nu are nici o problema) si cutia de viteze (care la 307 e mai lenesa).T.rac3Er scrie: motorul de pe c4 este cel de pe 307.
Dupa ce-mi iau cupra poate ma bag sa rup in 2 si motorul de pe C4, desi cred ca nevesti-mii o sa-i placa asa (iar eu as mai cistiga bani sa dau avans la evo in loc de cupra eventual).
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
@Adrian Pai reducerile astea nu vin si fara repercursiuni.Clar ca la reducerea asta de peste 1000 de euro ii lipseste ceva din dotari standard(nu optionale).Si inca odata eu merg pe pretul ddp nu cip pt. ca nu o sa platesc niciodata cip la o masina
.Preturile de la renault difera bineinteles si de la ce firma reprezentanta o iei.
-
DinoG
In cazul in care cumperi masina in Leasing nu ai sa platesti taxe vamale decat la valoarea reziduala. Daca stabilesti valoare reziduala 0, atunci vei avea 0 taxe. Acesta ar putea fi un motiv pentru care sa te intereseze pretul CIP, insa se cam pierde daca e vorba doar de TVA, iar leasing-ul este pe persoana fizica; nu ai cum sa ti-l mai recuperezi.stevey scrie:@Adrian Pai reducerile astea nu vin si fara repercursiuni.Clar ca la reducerea asta de peste 1000 de euro ii lipseste ceva din dotari standard(nu optionale).Si inca odata eu merg pe pretul ddp nu cip pt. ca nu o sa platesc niciodata cip la o masina.Preturile de la renault difera bineinteles si de la ce firma reprezentanta o iei.
- Tomita
- cre8or
care taxe vamale? mai exista asa ceva pt brand-uri din europa?
-
tipitip
- Admin
-
mituc
Bai baieti, deci eu vreau turbo benzinar.
Stiti careva o adrea de mail de contact de la master tuner? Ca as vrea sa port cu ei discutia prin mail, sa le spun ce aduc eu si sa-mi spuna ce au ei de adus, cit costa, cum se modifica durata de viata a diverselor componente, etc, pentru ca la sfirsit sa fac un calcul sa vad unde ies si sa stiu daca scap de asta si-mi iau direct una noua sau daca merita sa o fac pe asta.
Da, stiu, toti veti sari de cur in sus ca sa iau una buna ca e mai bine, dar pana mea, spuneti-mi pe care s-o iau ca numai slutenii se vind, cel putin in gama de pret in care ma pot eu incadra, in afara de C4 si civic (nici una turbo, nici una peste 150CP cu 4/5 usi). Asa ca scutiti-ma de teorii si "eu cred ca" si dati-mi adresa aia de mail daca o aveti, ca poate nu-i mai sun.
Ar mai fi o varianta sa iau un megane rs (super masina, dar extraordinar de foarte extrem de urita, mi-ar fi greata si sa borasc pe ea, ca sa nu mai zic de condus zilnic) si sa-i pun bordul de pe C4, eventual diverse treburi de interior, ca sa nu ma simt in el ca intr-o centrala atomica sovietica din anii '50.
Stiti careva o adrea de mail de contact de la master tuner? Ca as vrea sa port cu ei discutia prin mail, sa le spun ce aduc eu si sa-mi spuna ce au ei de adus, cit costa, cum se modifica durata de viata a diverselor componente, etc, pentru ca la sfirsit sa fac un calcul sa vad unde ies si sa stiu daca scap de asta si-mi iau direct una noua sau daca merita sa o fac pe asta.
Da, stiu, toti veti sari de cur in sus ca sa iau una buna ca e mai bine, dar pana mea, spuneti-mi pe care s-o iau ca numai slutenii se vind, cel putin in gama de pret in care ma pot eu incadra, in afara de C4 si civic (nici una turbo, nici una peste 150CP cu 4/5 usi). Asa ca scutiti-ma de teorii si "eu cred ca" si dati-mi adresa aia de mail daca o aveti, ca poate nu-i mai sun.
Ar mai fi o varianta sa iau un megane rs (super masina, dar extraordinar de foarte extrem de urita, mi-ar fi greata si sa borasc pe ea, ca sa nu mai zic de condus zilnic) si sa-i pun bordul de pe C4, eventual diverse treburi de interior, ca sa nu ma simt in el ca intr-o centrala atomica sovietica din anii '50.