Turcia-Kusadasi
- Mihay
- Supermoderator
Re: Turcia-Kusadasi
uite un print screen...via-michelin ma baga mereu prin istanbul.(ala cu albastru). De la edirne o iau pe unde pana la Kesan? cum e drumul?

-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Curios lucru
Eu am tot mio si are tot.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mihay
- Supermoderator
-
Dan pasare
Si mai repede daca vrei.
Hai ca incerc si eu un traseu pe Michelin sa vad ce iese
Hai ca incerc si eu un traseu pe Michelin sa vad ce iese
- Supermoderator
sa faci print screen ca daca imi dai link nu merge ma baga la pagina de start
LE: am rezolvat ii dau aluia pe bucati...bucuresti- kesan ; kesan- canakale, canakalle- kusadasi. e idiot via michelin asta daca dau de la ecebat-kusadasi tot prin istanbul ma duce
acum alta intrebare...apare kusadasi 1 si kusadasi 2 in care tre sa merg eu...Ephesia parca e hotelul meu e de 4*
LE: am rezolvat ii dau aluia pe bucati...bucuresti- kesan ; kesan- canakale, canakalle- kusadasi. e idiot via michelin asta daca dau de la ecebat-kusadasi tot prin istanbul ma duce
acum alta intrebare...apare kusadasi 1 si kusadasi 2 in care tre sa merg eu...Ephesia parca e hotelul meu e de 4*
-
Dan pasare
Merge daca la ''Add a stop'' bagi city ''Eceabat'' 
- Supermoderator
da dupa 12 min de vb la telef cu pasare am inteles cu ADD a Stop asta...e ok via-michelinul atunci
Merci mult inca odata pasare
Merci mult inca odata pasare
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Intrebare intrebatoare
, in Turcia ai nevoie de pasaport sau doar de buletin???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
pasaport!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- justme
- addicted
- Numar Inmatriculare: B-82-HRE
Mihay scrie:@Pasare poti incerca tu o harta pe via michelin ca tot ce incerc ma duce prin istanbul...si gps nu are kusadasi...cred ca e prin asia si d`aia. sau mai tii minte traseul exact prin Turcia astfel incat s-o iau prin kanakalle asta? localitatile mai mari intre Edirne si Kanakalle?
incearca urmatoarele alternative la viamichellin: http://maps.yahoo.com/" onclick="window.open(this.href);return false; sau http://www.rac.co.uk/web/routeplanner/" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...
!
Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
- justme
- addicted
Pasaport. Si daca ai masina inmatriculata pe persoana juridica iti trebie imputernicire de la firma, tradusa in turca si stampilata de Ambasada Turciei.Shadow scrie:Intrebare intrebatoare, in Turcia ai nevoie de pasaport sau doar de buletin???
!
- justme
- addicted
Mihay scrie: acum alta intrebare...apare kusadasi 1 si kusadasi 2 in care tre sa merg eu...Ephesia parca e hotelul meu e de 4*
Kusadasi-Aydin 1, este singurul apropiat de plaja. Celalalt e la peste 50 km de plaja, nu are cum sa fie destinatia ta.
!
- Mihay
- Supermoderator
kusadasi2 cica e un satuc...
@Shadow Da pasaport iti trebuie...fuguta pe Nicolae Iorga vizavi de Sectia de Politie de la Piata Romana intr-o zi cred ca rezolvi FARA PILE ai sa te convingi! Si masina daca e pe leasing e oleaca complicat..imputernicire , tradusa si legalizata plus apostila de la Haga cred ca`i zice...e o firma care se ocupa dureaza 3-4 zile dupa ce le dai imputernicirea in romana si costa parca 170 Ron asta ca sa scapi tu de alergatura..dc vrei iti aflu nr de telef de la firma aia
@Shadow Da pasaport iti trebuie...fuguta pe Nicolae Iorga vizavi de Sectia de Politie de la Piata Romana intr-o zi cred ca rezolvi FARA PILE ai sa te convingi! Si masina daca e pe leasing e oleaca complicat..imputernicire , tradusa si legalizata plus apostila de la Haga cred ca`i zice...e o firma care se ocupa dureaza 3-4 zile dupa ce le dai imputernicirea in romana si costa parca 170 Ron asta ca sa scapi tu de alergatura..dc vrei iti aflu nr de telef de la firma aia
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
eu am fost in Kusadasi anul trecut si plec si anul asta pe 2 august asa ca este foarte posibil sa ne vedem pe acolo, cu siguranta o sa am masina parcata in fata hotelului Vera Le Price Ada( daca nu o sa fiu plecat), chiar la intrare in Kusadasi
-cum spunea si Pasare nu rata ADA LAND http://www.adaland.com" onclick="window.open(this.href);return false;, 20 euro intrarea, merita oricat
-la 20 km de Kusadasi este Soke, gasesti acolo un outlet mare si fff ieftin( ex: anul trecut am scos blugi la LEE cu 50-80 ron, turcii dau reduceri daca platesti cash si daca cumperi mai mult)
- intre Izmir si Kusadasi, cu 10-20 km inainte de Kusadasi este Efes, frumos, daca iti plac pietrele si ruinele
-si in Izmir ai de vizitat chestii misti, este o faleza foarte frumoasa si niste mall-uri, eu mi-am programat 1 zi + cand plec 1 zi lumina pentru cumparaturi, trebuie sa-mi cumpar ceva haine ca tot am slabit 27 kg...:d(bornova forum shopping center este super misto)
-drumul eu l-am facut tot din 2 bucati dar cu dormit in masina 3 ore la Canakale
- ai mare grija cum dai in masina, benzina in Turcia este 6,9 ron, eu bag plinul la Giurgiu, iar plin la iesire din Bulgaria unde est ebenzina 3,7 ron si sper sa ajung cu el pana in Kusadasi, orcum trebuie sa bag 1 plin in Turcia + ce o sa mai ma plimb pe acolo
chiar mi-ar placea sa ne vedem pe acolo, poate bem o bere :d
-cum spunea si Pasare nu rata ADA LAND http://www.adaland.com" onclick="window.open(this.href);return false;, 20 euro intrarea, merita oricat
-la 20 km de Kusadasi este Soke, gasesti acolo un outlet mare si fff ieftin( ex: anul trecut am scos blugi la LEE cu 50-80 ron, turcii dau reduceri daca platesti cash si daca cumperi mai mult)
- intre Izmir si Kusadasi, cu 10-20 km inainte de Kusadasi este Efes, frumos, daca iti plac pietrele si ruinele
-si in Izmir ai de vizitat chestii misti, este o faleza foarte frumoasa si niste mall-uri, eu mi-am programat 1 zi + cand plec 1 zi lumina pentru cumparaturi, trebuie sa-mi cumpar ceva haine ca tot am slabit 27 kg...:d(bornova forum shopping center este super misto)
-drumul eu l-am facut tot din 2 bucati dar cu dormit in masina 3 ore la Canakale
- ai mare grija cum dai in masina, benzina in Turcia este 6,9 ron, eu bag plinul la Giurgiu, iar plin la iesire din Bulgaria unde est ebenzina 3,7 ron si sper sa ajung cu el pana in Kusadasi, orcum trebuie sa bag 1 plin in Turcia + ce o sa mai ma plimb pe acolo
chiar mi-ar placea sa ne vedem pe acolo, poate bem o bere :d
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
- justme
- addicted
Eu o sa fiu cazat la vilele Paradise, langa Paradise Beach. E prima oara cand merg in Turcia, deci nu prea stiu cum sa te gasesc. Daca vrei da-mi un telefon cand ajungi (0724376318) si ne vedem sa bem o bere turceasca
(valabil si pentru Mihay)
!