Pentru ca pozele pe care le-ai pus tu arata foarte bine (sunt si versiuni maxime de dotari)
Insa cand te urci in ele nu mai e totul asa roz. Asadar pe mine nu ma incalzesc cu nimic acele poze la fel cum nici cele gasite pe net cu Citroen C4 ultra full cu piele,navi,etc nu ma incalzesc.
Si n-are rost sa vin cu articole copy-paste din mapa de presa asa cum e cel din Pro Motor parca despre Laguna3.
Pur si simplu asa ceva e jenibil.
Articol foarte corect mi se pare cel scris de TopGear in care 308 e scuturat binisor dar din pacate nu il am, am doar revista si nu am cum sa ii fac poze articolului (si nici nu cred ca am voie din motive de copyright)
Este singurul articol pertinent scris despre PUG308 IMHO.
Restul (am citit vreo 2-3) sunt niste copy-pasteuri infecte din mapa de presa, niste `prezentari` ale dotarilor (care apropo nu stralucesc cu nimic, sunt normale, nici o inovatie) si niste jenibile tentative de PR (de genul `constructorul francez da o lovitura serioasa blablablablablablablablabla` `constructorul francez se incoroneaza blablablablabla`)
Cu alte cuvinte multe vorbe degeaba,pentru ca nu afli nimic.
Iar aia cu `motoare ultraperformante`....no comment. Zici ca sunt AMG-uri cel putin
Oricum, la motoare sta ok, mi-ar placea sa le vad si pe C4.
Dar daca ai tu niste articole `pe bune` te rog posteaza-le, eu nu prea citesc presa auto straina, sunt sigur ca acolo testele sunt serioase, in genul articolului TG.
Oricum, multumesc pentru poze, arata bine intradevar, le stiam si eu, insa cand m-am suit in ea aveam asteptari mai mari, tocmai din cauza acestor poze si nu am vrut sa le postez pentru ca sunt facute sa iti lase o impresie anume.
Cadranele alea nu erau asa `inoxificate` si doar vopsite argintiu, plasticul ni realitate nu arata asa bine, etc