Evident ca functiile instalatiei BT stock sunt foarte comode (apelare vocala-daca stie si mobilul, agenda afisata, etc.) Echipamentul in sine pare sa fie Blaupunkt, am tot sapat dupa documentatii, dar nimic. Detaliile astea se afla pe parcurs. La o plecare la drum mai lung reconfigurez mobilul sa vedem exact cate contacte descarca. Personal raman la concluzia ca memoria instalatiei BT e limitata undeva la 100-200 de contacte per telefon (din cele 4 telefoane posibile de imperecheat).mugurel scrie: teoretic ar trebui prin bluetooth sa vada direct din telefon agenda si altele.
in documentatia tehnica spune ca dupa imperechere, se vede imediat si agenda, dar nu e asa, deci cred ca de fapt telefonul o transfera catre C4...asta mai este o optiune care de obicei eu o bifez din telefon. depinde ce are fiecare, eu la SonyEricsson M600i asa patesc. Daca pun blackberry nu transfera agenda sub niciun chip.
mai important este ca de la volan poti sa folosesti telefonul, fara sa ridici privirea si fara sa cauti butoane, asa cum sunt carkit-urile, nu?
Ca un HINT: Incearca de pe Blackberry sa trimiti contactele unul cate unul (cele mai importante si uzuale, evident) in format "vCard", catre masina. Formatul e recunoscut de masina si raman salvate in memoria instalatiei pana la o eventuala stergere a dispozitivului imperecheat. Asta am intampinat eu la un Nokia 6120. Nu descarca singur contactele. SIM-ul e oarecum protejat la accesari din exterior, dar trimitand manual contactele in format vCard, merge !
Scuze initiatorului topicului pentru discutia "pe din afara" dar cu siguranta ii vor fi utile in cazu unei echipari BT !