Thread pentru mici intrebari

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

si ca sa iti raspund: butonul check verifica diferite stari ale calculatorului. In cazul in care sunt erori iti apar in cazul in care le uiti. Mai simplu: este ca la calculatorul la care tu citesti acum mesajul si cand iidai drumul face un self test de bios.

Nu, sa nu mergi cu masina cand esti pe rosu cu benzina ca o sa iti infunzi filtrul e benzina pana la urma. De obicei eu unul pun benzina dupa ce coboara de juma, dar nu mai tarziu dupa ce ajunge la un sfert. Cand ai terminat liniile mai ai doi litri de combusibil cf specificatiilor producatorului

Garantia se ofera pentru lucararea efectuata. E de preferat sa faci chestia asta inainte de iesirea din garantie.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Cunosc cam tot ce se poate despre masina asta, dar habar nu am cam cit ar fi un casco la un coupe din 2005 sa zicem, benzina 1.6 110 CP, aer conditionat automat, jenti stoc, chetsii din astea ce le aveti si voi pe masina din fabrica. Voi cei care va incadrati in cele enumerate mai sus cit platiti casco ? Pe linga pret spuneti-mi, va rog, si firma de asiguarari unde ati facut polita.
Em

Mesaj de Em »

Am vazut ca v-ati tot intrebat daca citeste vreun dealer ceea ce postati voi aici. Cel putin unul sigur citeste.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Foarte bine ca citeste. Daca ar si trage niste concluzii si sa ia niste masuri in urma discutiilor noastre. :)
Em

Mesaj de Em »

Eu chiar sper sa tragem niste concluzii din ceea ce scriu posesorii de Citroen aici. In ceea ce ma priveste, pot sa promit ca pentru orice problema ivita la Top Motor (concesionar in Oradea) aveti tot sprijinul meu si al echipei.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

@Em ne bucuram ca te`ai apucat sa citesti acest forum dar din pacate esti pe locul 2. :D mai e Mugurel de la ProMotor Valcea si ptr noi bucurestenii este mai aproape.Oricum am fost la Oradea acum 3 saptamani si am vazut show roomul care este mai aproape de oras decat restul dealerilor si arata destul de mare si de ok. acum ce sa zic spor la treaba si te asteptam prin bucuresti sau si tu te duci mai des in franta decat la ats? succes maxim
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Foarte bine Em. Asa sa faca toti, dar unii membrii se plingea pe forum cum ca x dealeri nu ar fi amabili cu ei. Unu membru stiu sigur a renuntat la C4 fiindca reprezentantii Citroen de la ATS Bucuresti (nu stiu care) nu a fost amabil deloc. Si mai am si eu o neplacere despre amabilitatea unor reprezentanti ATS. Sa sper ca pe viitor tot mai multi dealeri vot citi acest forum si vor remedia problemele aparute de orice natura.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cine ma ajuta si pe mine sa fac rost cu bani de un scut ptr motor ca nu am avut deloc
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

pai ce scut vrei? nu inteleg, vrei unul de la ats, unul pe comanda.....
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu ca mi se pare scump. e 600 ron de plastic si 1200 metalic. oricum daca e ceva doamne fereste nu prea te ajuta niciunul cu mare lucru. doream orice fel de scut ptr c4 la bani mai putini eventual dintr`o dezmembrare ceva
Em

Mesaj de Em »

mihaysmen scrie:@Em ne bucuram ca te`ai apucat sa citesti acest forum dar din pacate esti pe locul 2. :D mai e Mugurel de la ProMotor Valcea si ptr noi bucurestenii este mai aproape.Oricum am fost la Oradea acum 3 saptamani si am vazut show roomul care este mai aproape de oras decat restul dealerilor si arata destul de mare si de ok. acum ce sa zic spor la treaba si te asteptam prin bucuresti sau si tu te duci mai des in franta decat la ats? succes maxim
In Franta nu am fost inca, iar la ATS cu atat mai putin cu cat acum suntem doar colegi. Va astept pe toti la Oradea.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sincer e frumoasa zona dar e f departe de bucuresti, drumurile din Mun.Oradea lasa muuuult de dorit si namol pe strazi ca in Oradea nu am mai vazut demult in alte orase .Eu sunt din Buzau, si la mine drumurile sunt la fel de proaste in oras dar nu e namol pe strada :D .as mai veni odata ptr bazinul de la Baile Felix si oricand poti trece strada la vecinii unguri sau poate pana la Palmdorf
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Cumva motorul de pe C2 SportChic (cel de 125 cai de 1.6) e acelasi cu cel de pe C4 dar putin tunat?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
candymann

Mesaj de candymann »

la se poate intreba shi despre motorul lui C3 1.6 HDi, dar nu cred.
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

acelasi motor, schimbat calc si admisia, putere mai mare, cuplu mai mic
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”