Thread pentru mici intrebari
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
si ca sa iti raspund: butonul check verifica diferite stari ale calculatorului. In cazul in care sunt erori iti apar in cazul in care le uiti. Mai simplu: este ca la calculatorul la care tu citesti acum mesajul si cand iidai drumul face un self test de bios.
Nu, sa nu mergi cu masina cand esti pe rosu cu benzina ca o sa iti infunzi filtrul e benzina pana la urma. De obicei eu unul pun benzina dupa ce coboara de juma, dar nu mai tarziu dupa ce ajunge la un sfert. Cand ai terminat liniile mai ai doi litri de combusibil cf specificatiilor producatorului
Garantia se ofera pentru lucararea efectuata. E de preferat sa faci chestia asta inainte de iesirea din garantie.
Nu, sa nu mergi cu masina cand esti pe rosu cu benzina ca o sa iti infunzi filtrul e benzina pana la urma. De obicei eu unul pun benzina dupa ce coboara de juma, dar nu mai tarziu dupa ce ajunge la un sfert. Cand ai terminat liniile mai ai doi litri de combusibil cf specificatiilor producatorului
Garantia se ofera pentru lucararea efectuata. E de preferat sa faci chestia asta inainte de iesirea din garantie.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Cunosc cam tot ce se poate despre masina asta, dar habar nu am cam cit ar fi un casco la un coupe din 2005 sa zicem, benzina 1.6 110 CP, aer conditionat automat, jenti stoc, chetsii din astea ce le aveti si voi pe masina din fabrica. Voi cei care va incadrati in cele enumerate mai sus cit platiti casco ? Pe linga pret spuneti-mi, va rog, si firma de asiguarari unde ati facut polita.
-
Em
- Mihay
- Supermoderator
@Em ne bucuram ca te`ai apucat sa citesti acest forum dar din pacate esti pe locul 2.
mai e Mugurel de la ProMotor Valcea si ptr noi bucurestenii este mai aproape.Oricum am fost la Oradea acum 3 saptamani si am vazut show roomul care este mai aproape de oras decat restul dealerilor si arata destul de mare si de ok. acum ce sa zic spor la treaba si te asteptam prin bucuresti sau si tu te duci mai des in franta decat la ats? succes maxim
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Foarte bine Em. Asa sa faca toti, dar unii membrii se plingea pe forum cum ca x dealeri nu ar fi amabili cu ei. Unu membru stiu sigur a renuntat la C4 fiindca reprezentantii Citroen de la ATS Bucuresti (nu stiu care) nu a fost amabil deloc. Si mai am si eu o neplacere despre amabilitatea unor reprezentanti ATS. Sa sper ca pe viitor tot mai multi dealeri vot citi acest forum si vor remedia problemele aparute de orice natura.
- Mihay
- Supermoderator
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- Mihay
- Supermoderator
-
Em
In Franta nu am fost inca, iar la ATS cu atat mai putin cu cat acum suntem doar colegi. Va astept pe toti la Oradea.mihaysmen scrie:@Em ne bucuram ca te`ai apucat sa citesti acest forum dar din pacate esti pe locul 2.mai e Mugurel de la ProMotor Valcea si ptr noi bucurestenii este mai aproape.Oricum am fost la Oradea acum 3 saptamani si am vazut show roomul care este mai aproape de oras decat restul dealerilor si arata destul de mare si de ok. acum ce sa zic spor la treaba si te asteptam prin bucuresti sau si tu te duci mai des in franta decat la ats? succes maxim
- Mihay
- Supermoderator
sincer e frumoasa zona dar e f departe de bucuresti, drumurile din Mun.Oradea lasa muuuult de dorit si namol pe strazi ca in Oradea nu am mai vazut demult in alte orase .Eu sunt din Buzau, si la mine drumurile sunt la fel de proaste in oras dar nu e namol pe strada
.as mai veni odata ptr bazinul de la Baile Felix si oricand poti trece strada la vecinii unguri sau poate pana la Palmdorf
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI