Calculator CAR-PC in C4
- Mihay
- Supermoderator
Re: Calculator in C4
bai gica contra/mister impotriva/eu nu fac...nu te mai baga tu. poate apare vreunu mai destupat la cap decat noi 
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
O sa ai o mica mare problema cu cablurile de extensie de la PC-ul din portbagaj si TFT-ul din bord. Mai ales cel VGA care pe langa ca e gros rau de tot este si foarte sensibil la interferente, eu a trebuit sa schimb 3 cabluri pana am reusit sa scap cat de cat de acel tremurat al monitorului (nu stiu daca stiti despre ce vorbesc) si asta cu un cablu de 1.8metri...
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
- Mihay
- Supermoderator
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
da asa e mini atx...mea culpa...dar placile de baza mini atx se folosesc si pentru sistemele barebone de casa...un fel de cub...sau de forma unui dvd player...care arata funky si nu ocupa atat de mult ca un pc...dar proprietatile sunt ca si cele de la atx-ul clasic...se poate pune si sub scaunul pasagerului din cate stiu eu 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- muntos
Eu sunt convins ca se poate doar ca sunt unele obstacole care trebuiesc depasite.
De exemplu cum alimentezi calculatorul care cere o sursa de 220V ? Stiu ca existe invertoare de la 12 la 220V dar nu stiu cat de potrivite sunt...
De exemplu cum alimentezi calculatorul care cere o sursa de 220V ? Stiu ca existe invertoare de la 12 la 220V dar nu stiu cat de potrivite sunt...
B-333-VTS
B-333-VTS
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Bogdane, pai la -10 grade afara, nu e nevoie de AC, doar deschide putin geamu din dreapta 
@muntos, problema acelor cabluri este ca "fura" din mediul inconjurator orice strop de unda electromagnetica. Ai vazut ca mai nou, se pun niste "oale" de ferita pe cabluri, ce-i drept numai spre capete. La un cablu mai lung, ar trebui sa se "cocoseze" acesta cu aceste oale de ferita cam din 20 in 20 cm, ca sa nu mai apara acele interferente. Un lucru greu de realizat
pentru ca cele care vin deja pe cablu, sunt "turnate" intre cablurile propriuzise si camasa exterioara a cablului. Probabil ca nici asta n-ar fi cea mai stralucita solutie, ci un cablu special, probabil ceva mai gros, dar cu ecranare mult mai buna - din fabricatie. Si sincer, nu stiu cine face sau ar face asemenea cabluri.
@muntos, problema acelor cabluri este ca "fura" din mediul inconjurator orice strop de unda electromagnetica. Ai vazut ca mai nou, se pun niste "oale" de ferita pe cabluri, ce-i drept numai spre capete. La un cablu mai lung, ar trebui sa se "cocoseze" acesta cu aceste oale de ferita cam din 20 in 20 cm, ca sa nu mai apara acele interferente. Un lucru greu de realizat
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
alex82 scrie:nedumerirea mea...pana la urma cat a costat toata distractia?
- muntos
Ce mai conteaza atata timp cat te distrezi
?
In jur de 800 EUR...
In jur de 800 EUR...
B-333-VTS
B-333-VTS
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Asta fara ajutorul mesterului casei, nu?
Asa ca la cei ~800Eur, mai pune o naveta de bere, si vezi pretu corect. 
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
ragi
-
pesteimputit
- custom sound systems
dupa 2 ani de car pc va spun pe scurt ce va trebuie:
un monitor de 7 inch touchscreen (asta din pacate trebuei cumparat, nu exsita scapare)
orice mizerie de laptop antic si de demult care sa aiba macar 1ghz si 512 mb ram si un receiver gps usb sau serial...
atat si nimic mai mult. restu este mega banal de facut, softurile front end sunt moka (in fine eu folosesc RoadRunner)
un soft gps gasiti pe okazii cu 20-50 ron.
solutii pt integrat laptopul in masina gasiti aici http://www.mp3car.com/vbulletin/laptops ... carpc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mai departe nu ramane decat sa sapati pe forumul sus indicat...
p.s
laptopul donator poate sa nu aiba ecran deloc, sau sa fie spart/etc....
p.s2
eu folosesc un harb de hard de 20gb MAXTOR vechi de 6 ani infipt efectiv sub pc si inca nu a patit nimic... sa nu mai vorbim ca suspensia mea e nitel mai tare decat a 99% dintre voi
un monitor de 7 inch touchscreen (asta din pacate trebuei cumparat, nu exsita scapare)
orice mizerie de laptop antic si de demult care sa aiba macar 1ghz si 512 mb ram si un receiver gps usb sau serial...
atat si nimic mai mult. restu este mega banal de facut, softurile front end sunt moka (in fine eu folosesc RoadRunner)
un soft gps gasiti pe okazii cu 20-50 ron.
solutii pt integrat laptopul in masina gasiti aici http://www.mp3car.com/vbulletin/laptops ... carpc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mai departe nu ramane decat sa sapati pe forumul sus indicat...
p.s
laptopul donator poate sa nu aiba ecran deloc, sau sa fie spart/etc....
p.s2
eu folosesc un harb de hard de 20gb MAXTOR vechi de 6 ani infipt efectiv sub pc si inca nu a patit nimic... sa nu mai vorbim ca suspensia mea e nitel mai tare decat a 99% dintre voi
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
- Mihay
- Supermoderator
- muntos
Atunci puneti mana pe lopeti 
B-333-VTS
B-333-VTS
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
in ciuda problemelor mele cu acest robotzel, ma tot bate si pe mine gandul sa implementez un calculator in masina...
intrebarea mea e... voi ce ati facut cu displayul central? mie imi e chiar util si as vrea sa il pun in alta parte...
intrebarea mea e... voi ce ati facut cu displayul central? mie imi e chiar util si as vrea sa il pun in alta parte...
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
- muntos