FUGE SPATELE [ povesti ]

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: FUGE SPATELE [ povesti ]

Mesaj de vlad »

SonyAD scrie:Știu câteva curbe f. interesante. Numai bune pt. cine crede că nu îi fuge spatele decât când vrea el. ::P

De exemplu la urcare pe strada Izvor, pe lângă Casa Pop. Fix după intersecția cu Doctor Staicovici. Să văd eu cine o ia cu mai mult de 50 fără să intre pe contrasens sau să se scape în izmene. :ok

Problema nu este că e curba strânsă, nu e, ci că se schimbă brusc planul drumului.
Aici e vb de fugit spatele, nu de intrat pe contrasens. ::P
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

nu nu nu....are dreptate.....acolo e o zona extrem de periculoasa si e descrisa perfect.
mai mult multe masini la Fia Gt au iesit in decor fix acolo.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Ultima oara cind am verificat toate masinile din FIA GT aveau tractiune spate, mult diferit de traction-avant-ele noastre...
C4
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Mesaj de SonyAD »

vlad scrie:Aici e vb de fugit spatele, nu de intrat pe contrasens. ::P
Nu e vorba de coborâre. La coborâre trebuie să fii robot să ieși pe contrasens acolo. E vorba de urcare. Nu ai cum să iei curba aia repede fără să o tai pe contrasens pt. că pur și simplu se joacă asfaltul cu tine. Se schimbă brusc înclinarea asfaltului pe traiectoria ta, rezultat al îmbinării planului drumului străzii Izvor cu cel al străzii Dr. Staicovici sau ceva de gen. Nu știu, cert e că prima oară când am luat curba aia la urcare am luat-o tare și a tremurat inima în mine un sfert de oră după aia.
Aiurica scrie:nu nu nu....are dreptate.....acolo e o zona extrem de periculoasa si e descrisa perfect.
mai mult multe masini la Fia Gt au iesit in decor fix acolo.
Foarte interesant. Nu știam că se merge și în sensul în care urci pe acolo în loc să cobori. Partea cealaltă a drumului, sensul de coborâre, e chiar foarte ok pentru luat în viteză.
emicald scrie:Ultima oara cind am verificat toate masinile din FIA GT aveau tractiune spate, mult diferit de traction-avant-ele noastre...
Ia și tu curba aia repede, cu ce mașină vrei tu, și ai să vezi că nu prea contează atât de mult asta acolo.
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

pentru cei care nu stiu pe de rost, baga si tu o adresa exacta, sau coordonate pt un google earth sau navigatie. sa vad si eu curba aia minune... :hi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

eu ma refeream fix la coborare...nu e cazul sa fii ironic, tu si ceilalti care imi spun tractiunea celor de la Fia.... carora le aduc aminte ca la evenimentul fia gt au avut loc mai multe curse.....Logan cup, Porche, Formula ( nu stiu cate mii) etc.
Asadar ironiile imi provoaca o stare de disconfort si ar fi bine sa le evitam.

remarca mea era personala, traita de mine si din ce am vazut la Bucharest Challenge traita din plin de altii PE COBORARE in dreptul hotelului P....de langa Dr. Staicovici!
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Esti mult prea sensibil!
C4
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Mesaj de SonyAD »

Aiurica scrie:eu ma refeream fix la coborare...nu e cazul sa fii ironic, tu si ceilalti care imi spun tractiunea celor de la Fia.... carora le aduc aminte ca la evenimentul fia gt au avut loc mai multe curse.....Logan cup, Porche, Formula ( nu stiu cate mii) etc.
Asadar ironiile imi provoaca o stare de disconfort si ar fi bine sa le evitam.

remarca mea era personala, traita de mine si din ce am vazut la Bucharest Challenge traita din plin de altii PE COBORARE in dreptul hotelului P....de langa Dr. Staicovici!
Nu am fost ironic. Eu nu am văzut nici un event din ăsta în jurul Pal. Parlamentului. Nici live nici la tv. Doar câteva clipuri pe youtube. Din 2006 până în 2010 am stat fără cablu.

Din moment ce curba aia mi se pare absolut banală pe sensul de coborâre iar tu ai fost de acord cu "descrirea perfectă" a mea unde eu vorbeam clar de sensul de urcare pe acolo, m-am gândit că poate s-a concurat și în sensul celălalt, cum se schimbă la fotbal jumătatea de teren în a 2-a repriză sau ceva de gen, și nu știam eu că nu am urmărit. Nu văd de ce te superi.

Mai departe, în continuare nu văd cum poate să prezinte vreo problemă curba aia la coborâre. Eu am luat-o cu 100 pe muson cu 206-ele, ce-i drept cu Michelin-urile de fabrică. Poate am luat-o și cu mai mult pe uscat dar nu îmi mai aduc aminte iar cu mizeriile de pneuri pe care le am acum și cu vitezometrul mort nu mai pot să încerc.

În fine, ca să ne înțelegem perfect:

eu nu am folosit niciodată toată lățimea drumului pe acolo pentru că nu am participat niciodată la București Challenge sau București Ring sau cum mă-sa i-o zice.

Dacă folosești toată lățimea drumului, cum poți când traficul e oprit și circuitul amenajat în jurul casei, poate traseul optim te duce pe "contrasens" la coborâre, unde e de fapt problema în curba aia.
Tomita scrie:pentru cei care nu stiu pe de rost, baga si tu o adresa exacta, sau coordonate pt un google earth sau navigatie. sa vad si eu curba aia minune... :hi
Uite aici panolink pe norc.ro.

http://www.norc.ro/pano/c97FI6w0/" onclick="window.open(this.href);return false;

Curba pare amăgitor de banală. La coborâre chiar este dar la urcare se schimbă planul de înclinare al carosabilului din cauza unirii cu Dr. Staicovici, care se vede aici în dreapta, și te aruncă.
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

dar am o nedumerire in legatura cu curba de la coborare combinata cu cea de la urcare!!!
daca vbm de aceiasi curba oare nu la coborare este mai periculoasa dat fiind ca sunt pe interior?Oricum ar fi, da e adevarat ce spui.

revenind la Fia.....la coborare, exista trecerea de la inclinat la drept , destul de abrupta....acolo, in viteza, spatele fuge .Si nu vazusem ca te referi la urcare.
Daia am spus ca e periculoasa. Nu am spus ca nu poate fi luata cu 80-100 sau mai stiu eu ce viteza....totul e relativ oricum
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”