stai sa vezi ce o sa ma manance cu botul masinii...am niste idei care sper sa le pun in practica dupa ce ma intorc din concediu
sincer acum nu prea stiu ce sa-i modific la spate...si oricum partea aia care vreau sa o modific nu este folosita deloc...
partea care va ramane va fi vopsita cu spray negru...sper sa-mi iasa bine o sa mai analizez situatia
nu il maninca deloc aiurea!
in sfarsit mai are cineva ideea mea....Muntos poate sa confirme ca i-am sugerat si lui acelasi lucru.
daca vrei, recomandarea mea e sa-l faci din fibra...nu e mare lucrare...dar ia in calcul vopsirea aripilor....
o alta recomandare ar fi sa te duci si mai jos de felul in care ai marcat tu si sa astupi si varful ala de la stopul de jos.
vezi la Ghetto tuning....acolo am facut eu capota...recomand!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
exact la asta m-am gandit...si da chiar bine...renunt la al doilea rand de becuri pt pozitie (oricum intr-o parte este ars )... o sa merg le ghetto cu toate astea...
relule vreo idee pentru bara spate la mine ai? ca sa mor daca-mi vine vreo idee cum sa o fac...
sau sa incerci (dar nu stiu daca se poate, din cauza becurilor, cred ca trebuie sa treci pe leduri)... sa reduci dimensiunea stopului si mai mult. (posteaza te rog si imaginea originala, poate i-mi mai vin idei)