Azi am fost la prima revizie si, dupa cum va spuneam, am ales ProMotor Ramnicu-Valcea.
Foarte cumsecade mi s-au parut cei de acolo, foarte deschisi, m-au intrebat daca vreau componentele vechi pe care urmau sa le schimbe, mi-au permis sa intru langa masina in timp ce lucrau la ea (desi n-am stat in permanenta langa cei doi baieti pentru ca mi se pare stresant sa-ti stea cineva pe cap in timp ce lucreaza), am facut o "tura" de proba dupa ce au terminat de lucru pentru a vedea daca a disparut zgomotul aerotermei, mi-au dat si parasolar cu Loeb & Elena alaturi de masinile campioane de 5 ani incoace.
S-a rezolvat si "problema" mea cu ventilatorul zgomotos al aerotermei: se datora filtrului de polen care era foarte murdar dupa iesirea din iarna si care, printre altele, continea si cateva pene de vrabie care "falfaiau" la trecerea aerului prin dreptul lor
De asemenea, i-am rugat sa-mi monteze si mie "soricei" la burdufurile amortizoarelor, dar masina mea avea deja din fabrica niste cleme pentru a le sustine in pozitia corecta.
Iata si costurile pe care le-a implicat revizia Citronicii mele (motor cu benzina, 1.6i, 16v, 110 CP):
1. Manopera revizie: 143.19 lei;
2. Filtru de ulei: 31.45 lei;
3. Filtru de aer: 41.57 lei;
4. Filtru de polen: 81.41 lei;
5. Ulei Total 5W40: 134.45 lei;
6. Spray curatire: 14.29 lei.
-----------------------------
Total de plata: 531.19 lei.
Ma declar foarte multumit de calitatea oamenilor de acolo, de calitatea serviciilor, iar pretul a fost conform cu cel preconizat de catre dl. Cristi H. atunci cand am vorbit la telefon in vederea programarii. Durata a fost de circa o ora jumatate, dar asta datorita distributiei de energie electrica ce a fost intrerupta de cateva ori, asa ca totul s-ar fi putut reduce la o ora.
Felicitari echipei ProMotor de azi, nota 10 din partea mea si sper sa ramana la fel si la anul
Numai bine tuturor!