Foto FIA GT - BUCHAREST RING '07
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Cursa de astazi a fost fantastica...pacat insa ca Lamborghiniul negru cu nr 7. nu a avut forta necesara sa revina mai sus de locul 3. A fost "one man show" a depasit tot ce se putea depasi...
Un fotograf a cam patit-o azi, intr-un accident identic cu cel de ieri...Masina tot un Ferrari(cred ca din aceiasi echipa).
Chiar asa trebuia sa fie unul aruncat de ditamai betonul intr-o masina a ACR, ca sa ii imprastie pe toti?!?! Parea destul de intreg individul, insa l-au bagat direct in salvare!
Un fotograf a cam patit-o azi, intr-un accident identic cu cel de ieri...Masina tot un Ferrari(cred ca din aceiasi echipa).
Chiar asa trebuia sa fie unul aruncat de ditamai betonul intr-o masina a ACR, ca sa ii imprastie pe toti?!?! Parea destul de intreg individul, insa l-au bagat direct in salvare!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
sebi
mi s-a parut mie sau era in acelasi viraj accidentul? eu numa la tv am urmarit deci n-am cum sa-mi dau seama.
au avut vreo defectiune sau ceva, ca am vazut ca nu au virat deloc.
aa... si treaba cu cainele. numa in romania se putea intampla asa ceva. plus ca mai zbura si o sacosa pe circuit. am auzit ca pilotii au fost multumiti de organizare, dar mie mi s-a parut jalnic circuitu. la cei cu luminile aprinse se vedeau denivelarile la fiecare suta de metri. a si zis prezentatoru ca piloti sunt mai preocupati sa ocoleasca gurile de canal decat sa gaseasca trasa ideala. tragic...
au avut vreo defectiune sau ceva, ca am vazut ca nu au virat deloc.
aa... si treaba cu cainele. numa in romania se putea intampla asa ceva. plus ca mai zbura si o sacosa pe circuit. am auzit ca pilotii au fost multumiti de organizare, dar mie mi s-a parut jalnic circuitu. la cei cu luminile aprinse se vedeau denivelarile la fiecare suta de metri. a si zis prezentatoru ca piloti sunt mai preocupati sa ocoleasca gurile de canal decat sa gaseasca trasa ideala. tragic...
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
vb la intalnire
oricum impresia nu a fost una proasta.
problema a fost cam una singura pe care o stim toti
In leg. cu de ce nu am luat pe nimeni: nu se putea pe de o parte, pe de alta parte era incorect fata de ceilalti oricum
Pana la urma voi ati vazut de aproape cursa
eu la tv 
Bagati si voi poze cat mai multe si sa ne pregatim pentru la anu' la o chestie organizata pentru bilete si alte alea. Promit sa ma implic cu conditia ca cine spune ca merge sa mearga
Eu m-am imprietenit cu organizatorii dupa ce era sa ajung sa ii dau in judecata, ma rog, totul a fost bine ca s-a terminat cu bine.
oricum impresia nu a fost una proasta.
problema a fost cam una singura pe care o stim toti
In leg. cu de ce nu am luat pe nimeni: nu se putea pe de o parte, pe de alta parte era incorect fata de ceilalti oricum
Pana la urma voi ati vazut de aproape cursa
Bagati si voi poze cat mai multe si sa ne pregatim pentru la anu' la o chestie organizata pentru bilete si alte alea. Promit sa ma implic cu conditia ca cine spune ca merge sa mearga
Eu m-am imprietenit cu organizatorii dupa ce era sa ajung sa ii dau in judecata, ma rog, totul a fost bine ca s-a terminat cu bine.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Am fost, am vazut, am apreciat...
Super, super, super, super!
@Bogdan: Intr-adevar, super Lambo-ul negru all-inkl.com a fost preferatul meu si al Cristinei...
Am stat in sicana de pe coltul drept al parcului Izvor... acolo s-a dezintegrat aileron-ul unui Maserati,
iar o bucata a sarit in tribune... a prins-o un pusti de 6-7 ani... 'Bunicule! Stii ce ma fac, cand voi fi mare? Pilot de curse...' LOL
@Bogdan: Intr-adevar, super Lambo-ul negru all-inkl.com a fost preferatul meu si al Cristinei...
Am stat in sicana de pe coltul drept al parcului Izvor... acolo s-a dezintegrat aileron-ul unui Maserati,
iar o bucata a sarit in tribune... a prins-o un pusti de 6-7 ani... 'Bunicule! Stii ce ma fac, cand voi fi mare? Pilot de curse...' LOL
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- silvius
-
shomoyoque
Ce mi-a placut:
- cele doua curse de Formula 3 !!!
- S-ul de la Izvor (acolo si pe coborare sau intamplat cele mai multe lucruri interesante)
- mi-a placut Emmanuel Collard.... Sunt aproape un fan...
- cele doua Murcielago de la GT1 si sunetul lor absolut incredibil....
- ploaia...a asigurat un spectacol superb...chiar m-am rugat sa ploua...
Nu mi-a placut:
- aiurea mi-a placut totul....
Cat despre organizare, cred ca se putea si mai bine insa, cu mici exceptii numite si de voi, totul a fost ok din punctul meu de vedere.
Referitor la asfalt...daca pilotilor li s-a parut ok inseamna ca stiu ei mai bine....
O sa vin si eu cu poze....
- cele doua curse de Formula 3 !!!
- S-ul de la Izvor (acolo si pe coborare sau intamplat cele mai multe lucruri interesante)
- mi-a placut Emmanuel Collard.... Sunt aproape un fan...
- cele doua Murcielago de la GT1 si sunetul lor absolut incredibil....
- ploaia...a asigurat un spectacol superb...chiar m-am rugat sa ploua...
Nu mi-a placut:
- aiurea mi-a placut totul....
Cat despre organizare, cred ca se putea si mai bine insa, cu mici exceptii numite si de voi, totul a fost ok din punctul meu de vedere.
Referitor la asfalt...daca pilotilor li s-a parut ok inseamna ca stiu ei mai bine....
O sa vin si eu cu poze....
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da. Exista pisde si mai denivelate de atit. Unele sint chiar nasoale. Am vazut una destul de aiurea pe care se desfasura o cursa de anduranta de 24h.. si nu numai. La un moment dat pistele de F1 din brazilia si din spania aveau cel putin o intrare in viraj sau sicana cu probleme (motiv pentru care covorul asfaltic din brazilia a fost refacut aproape in intregine, avind si un asfalt ckcios care tinea apa si sareau aia prin parapeti).shomoyoque scrie:Referitor la asfalt...daca pilotilor li s-a parut ok inseamna ca stiu ei mai bine...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- silvius
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
Dani
foarte tare ce-a fost... eu am ajuns sambata pe la 13 cand se dadeau ceide la gt3(splendid fordul gt), dragut...a urmat cupa logan... si apoi adevartul spectacol asigurat de maserati mc12, lamborghini s.a.m.d... toate ca toate, dar mie mi-au placut cei cu aston martin.
organizarea a fost ca la romani... ceea ce e un lucru bun pt ca am apucat sa vad cu un bilet gold mai toate sectiunile, iar campionatu gt l-am vazut la vip!
apropo vroiam sa va intreb ce parere ati avut de claudiu david si mihai marinescu... eu zic ca e grav marinescu asta http://www.onlinesport.ro/stiri/motor/1 ... rgring.htm
organizarea a fost ca la romani... ceea ce e un lucru bun pt ca am apucat sa vad cu un bilet gold mai toate sectiunile, iar campionatu gt l-am vazut la vip!
apropo vroiam sa va intreb ce parere ati avut de claudiu david si mihai marinescu... eu zic ca e grav marinescu asta http://www.onlinesport.ro/stiri/motor/1 ... rgring.htm
I owe my success to having listened respectfully to the very best advice, and then going away and doing the exact opposite.
C4 Coupe
C4 Coupe
-
bkdc
Poze de la Bucharest Ring "facute de membrii forumului"
vb. lui Silvius. Nu cred ca-s mai tari decat cele din presa (erau cativa fotografi cu echipament bun si scump p'acolo iar la genul asta de evenimente ajuta....) insa sper sa va placa. Astept impresii/pareri si mai revin cu mai multe sapt viitoare.
Enjoy: http://xbkdc.blogspot.com/2007/06/bucha ... ries1.html
Enjoy: http://xbkdc.blogspot.com/2007/06/bucha ... ries1.html