Da, si mai nou turbosuflana!enacheedi scrie:Revin obsesiv ***** stele Euroencap !!!!
Cati bani faceti mah, intr-o luna?
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Da Bogdan, desigur, daca esti la casa ta cheltuiesti mai cu cap
not true, din contra, bagi bani si la copil pe tot felul de chestii pe care le consideri super folositoare insa ajungi sa iti iei altceva in plus ca prima chestie nu e ok. Primul carut pentru copil mi s-a parut ca nu e ok, am luat al doilea, acum al doilea spun ca nu e bun, ma intorc la primul cu ceva tuning la el
Tzarcul la fel, primul pe care l-am luat prea mic, apoi am cumparat al doilea.
La jucarii nici nu mai vb: jucariile mai scumpe (adik minim 100 euro) ne plac noua, copilul se distreaza mai bine daca pune mana pe o sticla de cola si tot asa
not true, din contra, bagi bani si la copil pe tot felul de chestii pe care le consideri super folositoare insa ajungi sa iti iei altceva in plus ca prima chestie nu e ok. Primul carut pentru copil mi s-a parut ca nu e ok, am luat al doilea, acum al doilea spun ca nu e bun, ma intorc la primul cu ceva tuning la el
La jucarii nici nu mai vb: jucariile mai scumpe (adik minim 100 euro) ne plac noua, copilul se distreaza mai bine daca pune mana pe o sticla de cola si tot asa
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
m.s.
silvius scrie:Da Bogdan, desigur, daca esti la casa ta cheltuiesti mai cu cap![]()
![]()
![]()
not true, din contra, bagi bani si la copil pe tot felul de chestii pe care le consideri super folositoare insa ajungi sa iti iei altceva in plus ca prima chestie nu e ok. Primul carut pentru copil mi s-a parut ca nu e ok, am luat al doilea, acum al doilea spun ca nu e bun, ma intorc la primul cu ceva tuning la elTzarcul la fel, primul pe care l-am luat prea mic, apoi am cumparat al doilea.
Berlina 1.6HDI Neagra
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Numai bogatani pe forumul asta...in curand o sa dispara cred, la cati or sa isi faca forumul lor
!!!!!!!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- silvius
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Trebuiau incluse in poll si variante de genul 1500-3000, 3000+, si abia acolo era relevant ajutorul pe care ti-l doreai 
Dar,oricum, orice ajutor cit de mic e binevenit
Dar,oricum, orice ajutor cit de mic e binevenit
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- silvius
-
kriss13
lumina, apa, gazu, netu/telu si de restul bomboane...
si am sa-mi pun si-n cap
a.. cea mai recenta dileala..mi-am luat trenuletz electric... 4 loco si 12 vagoane... deh, cheltuieli curente
:)
Eu stau singurel, iar cheltuielile le suport toate singur... sint autonom de ai mei..s-au chinuit destul cu mine pe studii si jucarii..acum vreau eu sa ii trimit in vacante prin grecia si alte alea.. sa se mai relaxeze si ei...
Pe de alta parte fac investitii care imi amortizeaza cheltuielile.. am renuntat la soba (da, stau la vila
) si am pus centrala si pe aceeasi bani am 28* cind afara e viscol.
cel mai mult imi doresc sa beau o ciocolata la Paris...da ,plecat dimineata pe la 11, ajund acolo pe la 14, dus la Eifel, baut cafeluta, mincat 1 buc croisant, admitrat frantzuzele, la 6 inapoi in avion la 9 acasa..suna mama..unde ai fost toata ziua?... "am avut pofta de un croisant si am fugit pina la Paris ..." la care mama... WTF!!!!
si am sa-mi pun si-n cap
a.. cea mai recenta dileala..mi-am luat trenuletz electric... 4 loco si 12 vagoane... deh, cheltuieli curente
Eu stau singurel, iar cheltuielile le suport toate singur... sint autonom de ai mei..s-au chinuit destul cu mine pe studii si jucarii..acum vreau eu sa ii trimit in vacante prin grecia si alte alea.. sa se mai relaxeze si ei...
Pe de alta parte fac investitii care imi amortizeaza cheltuielile.. am renuntat la soba (da, stau la vila
cel mai mult imi doresc sa beau o ciocolata la Paris...da ,plecat dimineata pe la 11, ajund acolo pe la 14, dus la Eifel, baut cafeluta, mincat 1 buc croisant, admitrat frantzuzele, la 6 inapoi in avion la 9 acasa..suna mama..unde ai fost toata ziua?... "am avut pofta de un croisant si am fugit pina la Paris ..." la care mama... WTF!!!!