Chiar nu m-am certat cu el , nu aveam de ce..nici el nu stia exact de ce a venit
Probleme garantii Citroen - rezolvata
- Mihay
- Supermoderator
Re: Citroen Romania = bataie de joc
Ce glumet esti tu ...deh daca cumperi acum piese de la Peugeot ca au pe stoc...traiasca Citroen Romania si serviceurile lor...
Chiar nu m-am certat cu el , nu aveam de ce..nici el nu stia exact de ce a venit
Nici macar nu am ridicat tonul pentru ca ti`am zis deja imi provoaca greata tot ce inseamna Citroen in Romania, niste nesimtiti
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Eu mi-am bagat maciuca in garantia lor inca de la prima revizie... Dupa ce au uitat sa imi puna furtunele de la filtrul de aer inapoi...
Noroc ca masina nu a avut probleme prea mari.. La ATS Baneasa am dat de Cristi, un super baiat, si daca am avut ceva l-am sunat pe el, mi-a facut programare cu 2 sapt inainte.. si etc...
Asta este un motiv foarte bun pentru care unii cumpara SH.. Service de kkt.. ORICARE! Pentru ca oamenii, muncitorii sunt platiti cu aceleasi salarii de kkt si nu isi dau interesul .. Ia sa le dea si lor procent din satisfactia clientului.. Sa faca un bonus, ceva... Dar de ce sa dea Citroen bani pentru angajati.. Fura pe clienti!
Eu am dat 100 lei pe placute, 50 fitru... Si le schimb eu.. Revizia ma costa 150 lei! Fara ulei, care mai e si ala 120 si 30 filtru!
Noroc ca masina nu a avut probleme prea mari.. La ATS Baneasa am dat de Cristi, un super baiat, si daca am avut ceva l-am sunat pe el, mi-a facut programare cu 2 sapt inainte.. si etc...
Asta este un motiv foarte bun pentru care unii cumpara SH.. Service de kkt.. ORICARE! Pentru ca oamenii, muncitorii sunt platiti cu aceleasi salarii de kkt si nu isi dau interesul .. Ia sa le dea si lor procent din satisfactia clientului.. Sa faca un bonus, ceva... Dar de ce sa dea Citroen bani pentru angajati.. Fura pe clienti!
Eu am dat 100 lei pe placute, 50 fitru... Si le schimb eu.. Revizia ma costa 150 lei! Fara ulei, care mai e si ala 120 si 30 filtru!
-
annddyy
Propun sa ne adunam mai multi cu probleme de garantie si sa scriem un mail in Franta in care sa ne punem si numele si seriile de sasiu. Plus o semnatura gen "comunitatea clubC4"; sa stie si ei cum sta treaba.
Asa, mailuri rare, cu diferite probleme cred ca au destule, dar vazand faptul ca suntem mai multi (gen 30 - 40 serii de sasiu) poate om fi si noi bagati in seama.
Asa, mailuri rare, cu diferite probleme cred ca au destule, dar vazand faptul ca suntem mai multi (gen 30 - 40 serii de sasiu) poate om fi si noi bagati in seama.
Life begins at 4000 rpm.
- Mihay
- Supermoderator
nici o sansa. Cloaca din Romania au rezolvat si aceasta problema si totul se redirectioneaza aici . Ba mai mult daca suni la nr de relatii cu clientii iti raspunde mereu aceasi persoana care niciodata nu`ti poate face legatura cu nimeni alticineva ( probabil nu au curaj sa discute ) si iti spun ca vei fi contactat .
NESIMTITI asta e termenul corect
NESIMTITI asta e termenul corect
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Din fericire cu C3-ul pe care l-am avut nu a trebuit sa ajung pe la garantie cu nimic, iar cu viitorul C2 sper sa nu am probleme, iar daca am ... Mugurel saracu`... numa el stie ce client si-a tras
OFF: Pe aceasta cale chiar ii multumesc pt. ca si-a facut timp si a cautat prin sutele de mailuri ale Cameliei (care este in concediu) sa dea de numarul meu si m-a sunat. Parerea mea este ca cei de la ProMotor RV sunt o exceptie.Pe mine m-au castigat inainte sa stiu prea multe de ei (doar aici din citite)
Referitor la "petitia" de care spunea @annddyy cred ca este cea mai buna solutie de moment.Imi pare rau pt. Mihay ca si-a facut un car de draci.Sfatul meu este ca discuri si placute schimbate pe cheltuiala ta costa infinit mai putin decat celulele nervoase, care o data distruse nu se regenereaza si nici nu ti le schimba cineva pe garantie
OFF: Pe aceasta cale chiar ii multumesc pt. ca si-a facut timp si a cautat prin sutele de mailuri ale Cameliei (care este in concediu) sa dea de numarul meu si m-a sunat. Parerea mea este ca cei de la ProMotor RV sunt o exceptie.Pe mine m-au castigat inainte sa stiu prea multe de ei (doar aici din citite)
Referitor la "petitia" de care spunea @annddyy cred ca este cea mai buna solutie de moment.Imi pare rau pt. Mihay ca si-a facut un car de draci.Sfatul meu este ca discuri si placute schimbate pe cheltuiala ta costa infinit mai putin decat celulele nervoase, care o data distruse nu se regenereaza si nici nu ti le schimba cineva pe garantie
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Mihai imi pare rau de cele intamplate !!!
Mi-e scarba de incompetenta , de jegurile astea de service-uri din RO !! La toti e cam la fel mai Mihai sa nu crezi ca la altii e cu mult mai bine sa stii (ca or fi ei de la citroen ..pejo....opel ....chevrolet .... s.a.m.d) !!
Mi-e scarba de incompetenta , de jegurile astea de service-uri din RO !! La toti e cam la fel mai Mihai sa nu crezi ca la altii e cu mult mai bine sa stii (ca or fi ei de la citroen ..pejo....opel ....chevrolet .... s.a.m.d) !!
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Din cate am citit, placutele tale s-au defectat, nu au fost defecte din fabricatie sau necomforme.In cazul asta cred ca e mai greu cu garantia, mai ales daca ei nu o ofera pe consumabile de genul acesta.Totusi din cate stiu eu pana in 30 000 km se schimba obligatoriu piesele de genu capat de bara, bieleta, banuiesc ca trebuie sa intre si discurile de frana.
Oricum in cazul in care nu te roade la buzunar ,faci si tu cum a zis colegu, iti cumperi tu discuri si le montezi pe garantie.Cu ocazia asta poti sa iti iei un kit brembo pt. c4, care am inteles ca nu-i prea scump comparativ cu cele stock, pe care le cumperi de la service si sunt de 3 ori mai scumpe si de 3 ori mai proaste si termini cu stresul si cu nervii ba in plus masina se va comporta total diferit.
Oricum in cazul in care nu te roade la buzunar ,faci si tu cum a zis colegu, iti cumperi tu discuri si le montezi pe garantie.Cu ocazia asta poti sa iti iei un kit brembo pt. c4, care am inteles ca nu-i prea scump comparativ cu cele stock, pe care le cumperi de la service si sunt de 3 ori mai scumpe si de 3 ori mai proaste si termini cu stresul si cu nervii ba in plus masina se va comporta total diferit.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
El se plange de discuri nu de placute...Au fost multe cazuri cand pe garantie s-au schimbat discurile de bune ce au fost!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
baty_san
hai ma myhai.... orice marca din lumea asta vede etriere vopsite = mestereala la directie = pa garantie.
bogdan cu pejo??? alta poveste si nu amesteca citro in probl asta fara sa stii. (sau poate stii) aici avantaj pejo cu depozit mare in tara(la pitesti)
asa ca ai dreptate cu garantia dar si altii au. garantia la alte marci??? intreaba posesorii trecuti prin asta si vezi ce au schimbat in garantie la 27.000km.... (sunt si exceptii, e clar)...
succesuri
bogdan cu pejo??? alta poveste si nu amesteca citro in probl asta fara sa stii. (sau poate stii) aici avantaj pejo cu depozit mare in tara(la pitesti)
asa ca ai dreptate cu garantia dar si altii au. garantia la alte marci??? intreaba posesorii trecuti prin asta si vezi ce au schimbat in garantie la 27.000km.... (sunt si exceptii, e clar)...
succesuri
Don't steal...goverment hates competition!
- Bogdan
- Fondator
Vezi ba Mihay, radeai de mine cand mi-am vopsit etrierii cu negru..
Asta ca sa te mai inveselesti un pic....
Asta ca sa te mai inveselesti un pic....

- Mihay
- Supermoderator
dar de ce nu l-au anuntat pe Bogdan ca este o campanie cu garnitura aia nenorocita? aaa ? lasa ca are Bogdan bani sa arunce pe geam sa repare Citroenuri ca deh..ei ce zic ca daca iesi din garantie tot n-ai unde sa te duci...
@stevey mai citeste odata...cu discurile este problema mea. oricum faza misto e ca daca imi aprobau discurile trebuia sa-mi iau eu placute de frana noi de la ei pe banii mei ca cica asa e normal..
@stevey mai citeste odata...cu discurile este problema mea. oricum faza misto e ca daca imi aprobau discurile trebuia sa-mi iau eu placute de frana noi de la ei pe banii mei ca cica asa e normal..
-
Adrian
- Membru 'tunat'
tu ai pus jante pe 17 si ai fortat masina sa isi modifice unghiul de franare.. ai schimbat rotile, pneurile recomandate...
Acum, pe bune si fara mistouri... Mai ai pretentii la garantie, avand in vedere ca ai alte roti, alte dimensiuni, si ai avut si distantiere?
Eu in locul tau ma duceam si dadeam 2 mil si imi luam discuri!
LE: Ca sunt aia de la ATS javre... se stie ca asa e...
Acum, pe bune si fara mistouri... Mai ai pretentii la garantie, avand in vedere ca ai alte roti, alte dimensiuni, si ai avut si distantiere?
Eu in locul tau ma duceam si dadeam 2 mil si imi luam discuri!
LE: Ca sunt aia de la ATS javre... se stie ca asa e...
- Bogdan
- Fondator
Aici gresesti..Mihai este printre putinii care a tinut mortis sa respecte intocmai specificatiile producatorului si are rotile 205/50/17!

- Mihay
- Supermoderator
Adrianee tocmai tu te-ai gasit...dar asa cum ti`a zis si Bogdan eu am roti pe 17" si cauciucuri 205/50 INTOCMAI cum CITROEN a trecut pe talon si pe cartea de identitate si d-aia le-am luat ca sa evit porcaria asta...
- Bogdan
- Fondator
Ce campanie ma nebunule despre ce vb acolo? Chiar azi am primit mail de la Citroen Romania, cum ca nu exista niciun fel de campanie de rechemare, nici la modul general nici pe seria de sasiuMihay scrie:dar de ce nu l-au anuntat pe Bogdan ca este o campanie cu garnitura aia nenorocita? aaa ? lasa ca are Bogdan bani sa arunce pe geam sa repare Citroenuri ca deh..ei ce zic ca daca iesi din garantie tot n-ai unde sa te duci...