Spalare motor

sebi

Re: Spalare motor

Mesaj de sebi »

dar cat costa defapt? nu merge sa completezi cu apa distilata?
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Lichidul ala de racire are niste specificatii destul de clare si le are cu un motiv (inertie termica, aciditate, punct de inghet, punct defierbere, etc). Apa distilata poti sa incepi sa-i pui daca schimbi motorul cu un 1300 din 1980, cu carburator simplu.

P.S.: wtf?!?!?! :shock: :shock:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Pentru o perioada, mai ales pe vreme calda, poate sa completeze cu apa distilata. Asta nu inseamna sa fie numai apa distilata. Si cum se apropie vremea rece, trebuie completat la loc cu lichid. Se poate masura temperatura de inghet a lichidului din vas, si asta spune repede cat si cum trebuie completat.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

Salutare tuturor...

eu de 12 ani spal motorul astfel:

1. iau un borcan (din al mai mare), il umplu cu motorina, si cu o pensula, manjesc tot motorul, (mai putin partea electrica)

2. las aprox. 15 minute, dupa care cu un simplu furtun de apa ii fac dus.

3. Cu compresorul "usc" peste tot motorul. pana cand dispar de peste tot urmele de motorina si apa.

(Masini din trecutul meu glorios pe care am aplicat aceasta spalare: Citroen CX, VW Passat, VW Golf 3, Logan si Citroen C4, toate au fost SH-uri de minim 4 ani, mai putin Logan-ul.)
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Dupa ce faci operatiunea asta, plasticele de la motor nu raman albicioase? :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

CX -nu prea are plastic, Passat-ul la fel (erau aprox. aceasi generatie :), Golf-ul 3 poate ca avea plastice in tinerete, iar Logan-ul :))

la C4 din pacate la mine lipsesc destul de multe plastice (capac la baterie, electronica in stanga si in dreapta plasticul acela care cred ca e acolo doar de forma... ( nu stiu)...

cred ca daca nu as face pasul 3 (cu compresorul) ar aparea petele...
Scrie răspuns

Înapoi la “Tips&Tricks”