Drive safe
Jurnal de bord B-04-NGK by Xhunter
- xhunter
- Numar Inmatriculare: B-04-NGK
Jurnal de bord B-04-NGK by Xhunter
Iata ca s-au implinit 5000 km si am zis sa scriu si eu in jurnal. Masina se comporta bine , inca nu am greieri, insecte, gandaci, dar ciudat este ca mi-a aparut in troncanit in dreapta spate NUMAI pe timp de zi si daca afara sunt peste 27 grade... in rest nu se aude nimic totul e inchegat bine. Cit-ul a primit doar folie geamuri 20% transparenta in rest nu am avut timp sa ma ocup de ea. A... si mici zgarieturi pe spoiler(bordurile astea) si inca una pe portiera de la un caine care nu mi-a acordat prioritate.. dar au iesit la polish. Cam atat...
Drive safe

Drive safe
Citroën C4 - 1.6 i 122CP VTR
When nothing goes right.... go left...
When nothing goes right.... go left...
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Re: Jurnal de bord B-04-NGK by Xhunter
xhunter scrie:.....ciudat este ca mi-a aparut in troncanit in dreapta spate NUMAI pe timp de zi si daca afara sunt peste 27 grade... in rest nu se aude nimic totul e inchegat bine......
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- MARIUS
NICE....si eu am un troncanit...doar ca e pe stanga...La fel se aude ziua la peste 28-30 grade cand o tin mult in soare..Se aude de undeva din zona boxei...centura spate nu-mi dau seama.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Acum trebuie sa va dati seama daca e zgomot interior sau exterior 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- MARIUS
eu zic ca sigur e ceva interior...pare a fi ceva metal-plastic...sau plastic-plastic...Astazi nu s-a auzit (au fost 16-22 grade)...dar de obicei cand plec la 16 de la servici si sunt 30 grade afara face ca totzi dracii...E funny..nu ?