Cumpar Jante/Cauciucuri (roti) pt C4

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

DMX scrie:jantele ca jantele , DAR pneurile sunt dementiale !!
Asa e!!! :wink:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ce pneuri ziceti acolo? :lol: .. linkurile sunt doar cu jenti!!
Sau va referiti la gumele mele, care sunt ca ale lui Shadow, si care sunt cele mai misto ever? :flower:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
KPOne

Mesaj de KPOne »

s-a cam schimbat ecuatia cu rotile :d
asa ca o sa deschid un topic nou.
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

YM: caponel21
rado

Mesaj de rado »

daca te mai intereseaza jante..eu le vand pe ale mele stock 16 " 6,5 latime au 2000 km parcusi ..sunt ca si noi..nu au nici cea mai mica zgarietura..+ 2 cauciucuri pirelli energy..cele originale ..rulate pe spate..cam 1500 km.
Imagine

viewtopic.php?f=19&t=1246" onclick="window.open(this.href);return false; SOLD!
KPOne

as fi interesat...

Mesaj de KPOne »

Pret???
0724254904 / YM: caponel21
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

rado

Mesaj de rado »

am gresit mai sus..cauciucurile sunt michelin energy..cele originale...daca vrei as putea sa ti le dau pe toate 4 ..si imi cumpar eu alte 2 ...eu zisesem asa jantele 320 ron / bucata , cauciucurile 220 ron / buc ...sunt cele mai mici preturi din ce am vazut eu pe net...ce parere ai?
Imagine

puiuradu
Membru Nefondator

Atentie la afaceri cu userul KPone

Mesaj de puiuradu »

Salut,

Mare atentie la userul KPone, cel care a deschis acest topic cat si cel "Schimb Jante+cauciucuri 17 cu jante+cauciucuri originale" viewtopic.php?t=277.

Tipul acesta, insista cu disparare sa-si schimbe jantele de 17 cu caciucuri cu altele de 15 sau 16 cu tot cu cauciucuri. Asa ca am facut schimb-ul, dar ma voi referi la cauciucuri., deoarece mi-am data seama pana la urma de ce posta in nestire pe bursa ca cumpara/schimba jante cu cauciucuri, etc..

In momentul schimbului cauciucurile lui erau un pic desumflate, el spunand doar: sunt un pic dezumflate, n-am avut timp sa le umflu. ... Am facut schimbul de jante cu cauciucuri , iar dupa 2 zile sa observ ca doua dintre ele ajusesera la 1ATM, .. le umflu dupa alte 2 zile iar la 1ATM.... Ma duc asadar la un service serios sa verifice tot , cap coada, referitor la cauciururile respective, .. si ghici , aflam cu stupoare ca au pori, de la vechime, pe laterala si scapa aer (nemaiputand fi repare). Bineinteles singura solutie a fost sa cumpar exact in acel moment alte doua cauciucuri noi (am factura 9MIL). Unii au vazut , la intalnirea Club C4 de sambata, ca pe spate aveam cauciucuri vechi si pe fazta noi noutze.

Asadar, de aici rezulta graba respectivului de a vinde/schimba jante pe 17 cu tot cu cauciucuri pe jante de 15/16 'originale'... invocand motive ca merge mai bine cu 15 , 16 sau cu latime 205, 195 ... dar totul deadevarat fiind din cauza ca el ar fi trebuit sa-si schimbe cauciucurile cu altele noi platind o suma destul de importanta. Acestea au fost motivele ascunse ale schimbului ...

Bineinteles contactat ulterior la telefon, pentru ai spune situatia , cerand de la el inapoi 2 dintre cauciucurile aproximativ noi noutze pe care i le-am dat, pentru a ramana in relatii amiabile, a inceput cu dus-intors, ca el nu observase ca erau dezumflate, adica nu observi ca are 1ATM la 2 roti :)) dupa 2 zile, cat timp erau la el , ca nu crede , ca nui asa ... ca vrea sa vada cauciururile noi (pe care le-am cumparat) si vrea sa le vada pe alea vechi...

Eu tot ce va spun este sa aveti mare gija (recomand neincredere totala) in acest tip ... KPone

Pe langa asta eu mai ii recomand lui, ca nu cumva sa aiba ghinionul sa ne intalnim vreodata .....
C4 Coupe 1.4i X (B-45-DWD)
KPOne

Mesaj de KPOne »

Destul de urata situatia... dar :

1. gandind logic - nu as fi venit cu rotile desumflate cand ne-am intalnit sa facem schimb daca as fi stiut.
2. am spus ca sunt dispus sa fac schimbul inapoi (roti si bani) si cu scuzele din partea mea pt neplacerile provocate si timpul pierdut; DAR... ai aruncat cauciucurile respective. (nu inteleg cum vine asta).

Daca ai fi urmarit posturile mele ai fi vazut ca am avut roti cu jante de 15" din tabla, si cautam de 16" sau de 17".
Prin urmare mi-am cumparat roti de 17" care au 2 mari avantaje : arata foarte bine si iti ofera mai multa stabilitate; si mai multe dezavantaje: nu se mai misca volanul la fel de usor, tragea mai greu, riscul de a indoi jantele era mai mare, etc...
asa ca am pus anunt ca le schimb cu jante de 16" si o diferenta foarte mica in cazul in care ar fi avut cauciucuri noi ( ale mele nefiind tocmai noi, lucru ce nu am incercat sa il ascund nici o clipa).

Acum te intreb eu... Tu ai garanta pt jantele care mi le-ai dat ca sunt bune?? pt ca am fost sa le echilibrez si... s-au chinuit o gramada , au bagat multi plumbi ... si m-au avertizat ca tot vor tremura pt ca sunt proaste.

Acum .. nu stiu cine este mai indreptatit sa se planga: Tu, ca ai "constatat" ca 2 din cauciucuri au pori si ai hotarat rpd sa le arunci; sau eu ca la 120 imi tremura toata volanul?

Concluzia mea este ca ai vrut sa mai scoti nishte bani de la mine; iar acum ca tot te-ai dat in spectacol, chiar te rog sa vii cu o solutie pt ca nici eu nu sunt multumit de rotile tale....
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

puiuradu
Membru Nefondator

Mesaj de puiuradu »

1) cele 2 cauciucuri, au fost lasate la gunoi la service cand au fost schimbate cu cele noi ... am factura pe cele noi (8mil)

2) am de asemenea factura si pe indreptatul jantelor tale, ca sa nu crezi ca cele de la tine erau in stare buna (doar doua 1.5mil)

3) vezi ca am la My C4 poza la viteza peste 170 , si masina era cu jantele care ti leam dat eu. (nu trepida, stai linistt)

4) tu ma indoiesc ca ai vreo factura ...
C4 Coupe 1.4i X (B-45-DWD)
rado

Mesaj de rado »

ca s anu mai fiti suparati va dau eu si jante si cauciucuri..bune fara nici o smecherie la mijloc..intai le testam! :roll:
Imagine

KPOne

Mesaj de KPOne »

oferteaza :D
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

rado

Mesaj de rado »

pai preturile le-am scris sus...acum dati-va si voi cu parerea...eu zic ca oricum sunt f mici...dar ne intelegem ca doar suntem oameni! :D
Imagine

dragos_vera

Mesaj de dragos_vera »

vand jantele 16" aliaj+ cauciucuri michelin toate 4 la 14 milioane...sunt rulate 3000 km originale de pe c4
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”