volan cojit
-
thu_thu
volan cojit
salut am 28000 km si deja in partea de sus volanul este cojit astia au zis ca nu vor sa mi-l schimbe ca intra la consumabile desi nu mi se pare normal ca dupa 28.000 km sa se cojeasca eu unu cel putin nu cred ca e din piele ... imi puteti da sfaturi ceva protectia conumatorului ar fi o solutie ca deja nu se mai poate cu ei ?? bafta
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: volan cojit
E cel din piele sau cel simplu ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Mihay
- Supermoderator
sunt persoane care au schimbat volanul pe garantie inclusiv cel fara piele . Fa o reclamatie la Citroen Romania si de ce nu si la OPc . Si eu am depus astazi una
Este piele cea de pe volan, dar una sintetica facuta chipurile special ptr masina.
- dicodaniel
- Numar Inmatriculare: B-92-GHJ
Mi se pare interesant conceptul de volan consumabil
.
In schimb refuzul de schimbare in garantie pentru defecte estetice este partial justificat as zice eu.
Nici mie nu mi se pare normal sa se cojeasca atat de repede in schimb nu poti invinui nici producatorul pentru ceva ce poate fi si vina utilizatorului combinata cu un pic de neatentie
In schimb refuzul de schimbare in garantie pentru defecte estetice este partial justificat as zice eu.
Nici mie nu mi se pare normal sa se cojeasca atat de repede in schimb nu poti invinui nici producatorul pentru ceva ce poate fi si vina utilizatorului combinata cu un pic de neatentie
C4 1.6i 16V 110CP Hatchback Gris Fer SX
- Mihay
- Supermoderator
ce usor e sa-i judeci pe altiii...da ce crezi ca a tras cu dintii de volan ??? daca ti se intampla tie una ca asta? inainte sa judecati pe cineva ca a gresit sau nu mai ganditi`va de 2 ori
@thu_thu daca vrei sa`ti dau emailurile de la OPC sau nr de telef sa zici
@thu_thu daca vrei sa`ti dau emailurile de la OPC sau nr de telef sa zici
-
thu_thu
multumesc pentru raspunsuri o sa fac o reclamatie la citroen romania plus la opc
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
te asigur eu ca nu e sintetica!Mihay scrie:Este piele cea de pe volan, dar una sintetica facuta chipurile special ptr masina.
este piele naturala si este f groasa!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu am schimbat volanul pe garantie, a fost tocit in partea de sus si pe laterale, si la mine au fost intrebari de genul: aveti vreun ghiul pe deget? Inel, verigheta etc etc nu ca ar fi relevante chestiile astea!
Se toceste ca e prost si vai de el, e inadmisibil ca dupa 3 ani sa se cojeasca volanul ...
Se toceste ca e prost si vai de el, e inadmisibil ca dupa 3 ani sa se cojeasca volanul ...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Adrian
- Membru 'tunat'
la fiat punto ala al meu, la 30k l-am imbracat eu in piele, ca era tocit rau, la 65 am dat-o jos.. si la 76k, cat are acum, e tocit complet.. Cel de la c4, e imbracat in piele si se tine bine 
Idee e ca daca mergi mai mult in oras se toceste mai repede
Idee e ca daca mergi mai mult in oras se toceste mai repede
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Da Bogdan, dar tu nu ai volanul de piele.
Pentru cei cu piele, transpiratia de pe maini e daunatoare pielii volanului.
Pentru cei cu piele, transpiratia de pe maini e daunatoare pielii volanului.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Dupa 28k km parcursi e alarmant ca s-a tocit volanul. Oricum, e cumva normal sa se intimple asta dar nu dupa 28k km, ci dupa,sa zicem 80-100k.
Pentru a intirzia sau chiar preveni asta va puteti lua niste manusi de condus, sau niste manusi dintr-alea fara degete de fitness. Sint unele persoane care transpira excesiv in palma si astfel de manusi sint chiar necesare.
Fiind din piele va recomand cu caldura un kit de intretinere pentru accesoriile acoperite cu piele, eu am unul de la mafra recomandat chiar de Deese si sint multumit.
Deci deocamdata zbiara la OPC si toate alea, e cumva de asteptat sa se intimple ce s-a intimplat la tine insa dupa mult mai multi kilometri.
Pentru a intirzia sau chiar preveni asta va puteti lua niste manusi de condus, sau niste manusi dintr-alea fara degete de fitness. Sint unele persoane care transpira excesiv in palma si astfel de manusi sint chiar necesare.
Fiind din piele va recomand cu caldura un kit de intretinere pentru accesoriile acoperite cu piele, eu am unul de la mafra recomandat chiar de Deese si sint multumit.
Deci deocamdata zbiara la OPC si toate alea, e cumva de asteptat sa se intimple ce s-a intimplat la tine insa dupa mult mai multi kilometri.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
in general, volanul se mai cojeste/zgarie daca porti ghiuluri, inele.. etc
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)