Logan type-R
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Logan type-R
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
e kitul astora de la pitesti montat cu un paint job (dac anu este un colant imens) jalnic...in poza cu spatele cineva a considerat ca e bine sa pastreze acel mic eleron rosu
..in fine, idei si idei. dar se poate vedea ce mica arata janta in comparatie cu restul masinii (mai ales ca si designul barii spate este unul masiv (pe negru e prea bloncos)
pe capota mi se par ok dungile alea. daca gasea alt model si pt desenat pe masina
in fine. kitul deja se regaseste pe multe loganuri, dar ca cel initila (pe alb cu negru de la pitesti) nu e nicinul de gandit
pe capota mi se par ok dungile alea. daca gasea alt model si pt desenat pe masina
in fine. kitul deja se regaseste pe multe loganuri, dar ca cel initila (pe alb cu negru de la pitesti) nu e nicinul de gandit
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
shomoyoque
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Lasa, uite, iti repara ziua berbecii aia din nationala de spitzball, care azi au jucat ca niste iepuri fugariti de elicoptersilvius scrie:dupa ce m-am dat langa un lamborghini azi de pe dorobanti pana la casa poporului si vad dacia aia... pot spune k mi-am stricat ziua
MITUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUC de ce tocmai azi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
sosorin
- smarcaz cu C4
este un tuning extrem de reusit.cata clasa,cata culoare...ce sa mai....o investitie extraordinara.si acuma pentru totzi dusmanii la baietii care iubeste o piesa de senzatie \:d/ (presupun ca asta se aude din masina cand opreste la stop)
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia