Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Ma intereseaza o cotiera dar ma tenteaza mai mult una originala.
Asta oferita de tine am inteles ca e Armster iar eu am citit pe undeva ca pentru a o monta trebuie sa dai gauri in corpul ala de plastic dintre scaune. Ai idee exact cum se monteaza, trebuie intr-adevar gauri ?
cea originala tre sa schimbi toata consola...pt ca vine de acolo....
daca esti interesat de o cotiera, e mai bine asa....prinderile nici nu se observa!
scuze de off, dar e in leg oarecum cu topicul.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
sal. se monteaza super usor. trebuie o surubelnita in cruce. trebuie sa prinzi cotiera in 4 suruburi.apoi locul unde ai dat gauri e mascat cu niste ornamente de la cotiera. o sa iti pun o poza ca sa vezi cum vine montata. nu am acum.nu faci nici un tambalau. dar o sa vezi mai bine in poza. cea originala e mult mai scumpa.acolo trebuie sa schimbi toata consola.
vb mai pe seara. bye bau
sal
Thanks, niste poze ar fi mai mult decat utile. Poate asa ma conving ca nu fac ravagii mari.
Pe mine nu ma incanta prindere aia in suruburi gandindu-ma ca odata cu trecerea timpului tot fatzaind si lovind in cotiera gaurile alea sa nu se largeasca daca sunt date direct asa in plasticul
consolei.
Anyway, sper ca vazand pozele sa ma lamuresc si sa ma conving.
Am uitat sa intreb de culoare, este neagra ?
E noua sau o vinzi pe a ta ?
cei care au deja cotiera armster pot sa confirme ca nu ai probleme in timp cu ea. e neagra exact ca in poza.
cotiera e a mea e ca noua. e cumparata de 3 luni. nu e zgariata , nu are nici un defect.
mai pe seara o sa iti pun niste poze cu ea. bye bau
Cotiera de la Armster arata foarte bine. Si eu mi-am montat una si dupa cum spune si Aiurica prinderile nici nu se observa. Spui ca e de acolo. Iar materialele din care este facuta cotiera sunt foarte bune. O recomand
Din ce vad in cea de a doua poza, este mascat accesul la priza de alimentare ceea ce inseamna ca nu mai poti folosi priza..caz in care daca ai de incarcat un mobil sau un GPS este cam dificil...Intrebarea este : Se mai poateutiliza priza sau nu daca montezi cotiera? DIn poze se vede ca nu prea.....
EX: C4 Coupe 1.4 Gris fer
ORGA 11140/9 May 2007
Comming soon: New C4/New C5
Vally, sorry de delay dar m-am luat cu altele si am uitat sa postez...
M-am hotarat sa nu iau de-asta after-market pentru ca nu imi place deloc prinderea aia.
Imi pare ca e vizibil ca nu e de-acolo. De-aia o sa le umplu sacul alora de la ATS care au un mega adaos la una originala.
Si chiar, buna remarca cu incarcatorul de GPS.
Cand mergi la drum lung vrei ca GPS-ul sa stea conecat mereu in priza, deci partea cu rabatatul cotierei pica pentru ca la drum lung ai nevoie si de ea...
Thanks