mufa aux

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Închis
iliescosmin
Numar Inmatriculare: CT-08-SIJ

mufa aux

Mesaj de iliescosmin »

la mine nu am gasit mufa de aux, banuiec ca nu e, dar as vrea sa stiu daca se poate pune si cam cat costa, daca stie cineva
1.6 HDI 110 iepurasi
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: mufa aux

Mesaj de vlad »

Se poate pune la tine. Costa cam 160 lei parca cel original. Dar poti sa iti faci tu un cablu "home made" si costa sub 10 lei plus activarea portului auxiliar. Asta o poti face doar la reprezentanta deoarece e nevoie de Lexia. Cit costa activarea nu stiu. Schema de instalare si cum sa faci cablul gasesti aici: viewtopic.php?f=28&t=9" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu stiu la RD4 (cd playerul tau) dar e bine sa il conectezi direct in portul B. In portul C s-ar putea sa nu mearga.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
iliescosmin
Numar Inmatriculare: CT-08-SIJ

Mesaj de iliescosmin »

mersi mult
1.6 HDI 110 iepurasi
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

iliescosmin, te rog pe viitor sa folosesti functia de cautare a forumului nostru. Ai deschis un topic inutil cand exista deja unul pe aceeasi tema si de unde ai fi putut sa-ti iei informatiile fara sa mai intrebi nimic.
E a doua oara cand observ ca postezi aiurea.La a treia abatere...... :violent1: :lol:

Se inchide.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Închis

Înapoi la “Audio&Navi”