ce recomandati : Bluray Writer sau HDD extern de 1.5Tb

Discutii despre orice va taie capul
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: ce recomandati : Bluray Writer sau HDD extern de 1.5Tb

Mesaj de Mr_kokaa »

o sa tin cont si de ideiile tale Deese
in principiu e vb de vreo 50Gb poze personale si cca 200Gb muzica adunata si selectata in cca 12 ani. Mai culeg ceva pareri si de la alti useri. Ms
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
dicodaniel
Numar Inmatriculare: B-92-GHJ

Mesaj de dicodaniel »

Ambele solutii au avantajele si dezavantajele lor.
Un hdd mai mare are marele dezavantaj pe care il are si cel mic si anume faptul ca se umple mai repede decat crezi :D.
Ai mare grija la seagate.Daca iei sa iei unu cu data de fabricatie mai recenta de februarie 2009 deoarece inca mai circula cele cu probleme din seriile din iarna.
Avantajul hdd-ului ar fi ca iesi mai ieftin decat cu un bluray dar si ai risc mai mare sa pierzi toate datele in caz de defectare.
Un bluray writer este momentan cam scump si are toate pacatele tehnologiilor noi adica lipsa de fiabilitate.Tin minte primul meu dvd writer si cum imi cumparam destul de scump cate 20-30 de dvd-uri din care se scriau 80% corect , iar jumatate din cele scrise corect nu mai puteau fi citite dupa cateva luni :(.
Nu stiu daca e aceasi situatie si la bluray dar nu e absurd sa presupun ca s-ar putea intampla.
Stiu ca nu am raspuns la intrebare dar sper sa te ajute avantajele si dezavantajele enumerate de mine sa iei o decizie.
C4 1.6i 16V 110CP Hatchback Gris Fer SX
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Mai ieftin iesi cu DVD-uri Dual Layer scrise in 2-3 exemplare ca sa fie failsafe :D
Banuiesc ca ai DVD Writer.
Si de banii aia iti iei un harddisk mare iar ce ai tu acum il pui intr-un rack si il tii pe post de drive portabil iar de restul de bani cumperi DVDR DL blank-uri multe :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Alm
pescuitor
Numar Inmatriculare: - -GL 91 UNU-

Mesaj de Alm »

ma ii cam dau dreptate lui deese
initial doream hdd dar acu nici nu vreau sa mai aud
vw passat variant 1.8T,150cp
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

na la naiba
l-am luat

si da Deese , l-am umflat cu toate backup urile mele , poze, documente si mp3 si mai are doar jumate liber.

Imagine

am doua zile cu el si sint multumit ! Toarce ca o pisica, e destul de rapid si e seria buna de la Western.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”