Robotzelul lui Vlad

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Robotzelul lui Vlad

Mesaj de vlad »

In sfirsit mi-am luat si eu un robotel \:D/ . E coupe 1.6 HDI 90CP, negru, aer conditionat automat bizonal, navigatie cu afisaj monocrom, car kit, bluetooth, senzori ploaie si lumini, follow me home, magazie cd-uri, in rest ca ale voastre. Nu are ESP si proiectoare de ceata. Merge super fain, iubesc masina asta :D . Dar cu toate astea nu sint multumit cum mi-a adus-o. Un bisnitar din Franta mi-a adus-o lovita aripa sapte stinga, zgiriata aripa dreapta spate, posibil schimbat spoiler fata, magazie cd-uri defecta si motor de 90 CP in loc de 110 CP cum mi-a zis si mai huruie ceva (un rulment cred dar nu pot sa il identific care). Si a dracu daca stia de ele sau toate s-a intimplat cind a ajuns in tara. Vrajeala ieftina. De putere stiam gratie colegilor nostri ce lucreaza la Citroen carora le si multumesc inca odata. Cu totul am iesit 8.000 Euro dupa ce mi-a mai lasat doar 200 Euro. Acum sper sa nu platesc mult in plus de cei 200 Euro sa imi rezolv toate problemele astea. Cosumul din Buzau pina in Turda mi-a fost de 5-5.25 l/km de la plin la plin desi nu am menajat-o cind a fost vorba de bagat piciorul in ea. Nu stiu exact pt ca nu stiu sigur ce distanata e. Oricum va mai tin la curent. Poze o sa revin altadata cu ele ca abia aseara am ajuns cu ea iar azi nu am avut timp sa o spal si e prea muldara.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Mihay
Supermoderator

Re: Robotzelul lui Vlad

Mesaj de Mihay »

felicitari ..lasa ca rezolvi tu cumva. fieru`i fier si se indrepta :mrgreen: dar nu cu buzoienii trebuia sa te incurci :D :D :D de la Buzau la Buc ai 108 km si de la Buc la Cluj ai pe Valea Oltului 450 km - 30 de km pana in Turda fa tu calcule. Daca ai luat-o pe Ploiesti ai 67 de la Buzau si inca 130 pana la Brasov..apoi stii tu cat pana la turda :mrgreen:
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Felicitari,s-o stapanesti sanatos :D
In privinta puterii nu e nici o problema, daca vrei poti sa o faci de 110 cp prin remapare :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Prima mea poza. Acum am terminat cu cuartenia in interior. Exteriorul tot murdar e asa ca am sa revin mai tirziu restul pozelor.
Imagine

vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Eram curios ... folosesti telefonul de pe masina ?
C4 1.6i 16V Berlina
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Am de gind sa il folosesc miine. Merg acasa si am cam 200 km. Pt distanta asta merita sa scot simul din telefon sa il bag in dispozitivul masinii. Cind folosesc masina pe la serviciu nu merita si nu il folosesc. Ma zigrii pe ochi ca nu reusesc sa ma conectez prin bluetooth. Ala intr-adevar ar fi un sistem bun oricind. Dar sincer sa fiu nici nu sint foarte convins ca are bluetooth. Linga fanta cd-ului in dreapta am vazut ca are infrarosu si in meniul cd playerului am vazut setari pt infrarosu, nu pt bluetooth. Daca a reusit cineva sa se conecteze sa ma anunte si pe mine ce si cum se face.

vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Poti avea pe masina o echipare ori Bluetooth, ori telefon incorporat in unitatea cu navigatie. Din pacate simultan nu e posibil.

Sistemul asta de unitate centrala cu navigatie, al tau, nu are Bluetooth, doar telefon incorporat. Are si avantaje si dezavantaje. Eu il gasesc mai incomod in utilizare, dar are si avantajele lui ...

In schimb poti opta pentru o solutie de compromis. Adica o alta cartela SIM (abonament sau prepay) - rezidenta pe masina (adica sa o lasi permanent in masina). Telefonul tau de buzunar il vei inchide la intrarea in masina, avand in prealabil setate redirectionarile catre masina. Stiu, nu e foarte comod dar e o solutie. Neajunsul: vei fi sunat pe un nr. (al tau) dar vei apela de pe nr. masinii. Masina nu are port IrDA, elementul acela de pe unitate e altceva. Oricum nu se poate realiza o comunicatie de tip handsfree, prin IrDA !

Solutii de redirectionare cat de cat acceptabile ca pret, gasesti la toti operatorii de telefonie.
C4 1.6i 16V Berlina
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Naspa daca nu am si bluetooth. Ala chiar imi placea sa am. Dar e o idee si cu redirectionarea. Daca pun numar favorit cartela din masina o sa ma coste cam 0.03 eurocenti/min. Acceptabil pt comunicatii strcit necesare, fara birfe interminabile. Iar cu sunatul o sa vad eu cum v-a fi. O sa sun de pe mobil.

Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Pai pt BT iti iei un kit BT de exemplu de la firma Parrot si rezolvi
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Vladut_v am folosit car kitul. E destul de practic (la drumuri lungi cum am mai zis si mai sus). Totul e la indemina. Mai trebuie sa ma mai invat cum sa intru in agenda. In mers nu prea m-am descurcat si am renuntat. Am pus-o pe sotia mea sa caute un numar.
Am mai plimbat weekendul asta robotelul si nu am treaba cu el. Mere bine. Si o poza cu el pe munte.
ImagineImagine
Aici se vede si cum e lovita aripa :(

vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

M-am gindit sa mai postez si eu niste poze ca nu strica.
Imagine
Si inca una care imi place dar pacat ca nu le am cu modificatul pozelor sa fi trecut un 1 inainte la viteza intiala. Parea mai reala. ::P
Imagine

vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Imagine

vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Si una cu sticker :wink:
Imagine

vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Cum imi place la nebunie sa conduc pe munte prin zapada mi-am scos robotelul la plimbarica. Foarte bine s-a comportat. Pe zi ce trece tot mai mult imi place masina asta, ma uimeste tot mai tare si nu ma pot abtine sa nu o admir de fiecare data cind am ocazia.

ImagineImagineImagine
ImagineImagineImagine
Imagine

Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

vai Vlad ....cum ai aranjat pozele.... #-o
te maninc... :mrgreen: