Suspendarea permisului intra in vigoare in momentul expirarii dovezii. Deci tot 30 de de zile ramai fara elMihay scrie:5 Efectiv ai de ales...15 zile fara permis ( ptr ca ptr 15 ai dovada )
Referitor la cand, cum si de ce poti fi oprit de agent
-
onacus
Re: Referitor la cand, cum si de ce poti fi oprit de agent
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Mihay
- Supermoderator
da ma da au zis si altii mai cinteste si tu din urma nu va mai aruncati asa
-
dimabogdan
Tu intr-un proces cauti satisfactie, sau sa scapi basma curata?
Vorba dulce in instanta, ceea ce inseamna, mai pe romaneste, sa indulcesti un judecator acru si sa-l faci sa inteleaga ca, in fapt esti un om cu frica legii si ai incercat sa faci tot ceea ce este omeneste posibil.
Asa cum am mai spus, am trecut prin cateva astfel de spete, iar procesul mai mult de doua infatisari nu a avut, daca nu aveam chef sa mai trag chiulul de la munca dura 10 minute si o singura infatisare.Iar cand e vorba de suspendarea permisului pentru ceva timp, se merita trambaleala.
Dar bineinteles, ca in cultura spagii in care ne-am invatat sa traim, obisnuinta si comoditatea va face romanul sa bage mana in buzunar,chiar cu dreptatea de partea lui.Tot asa si guvernantii isi bat joc de noi, pentru ca ne complacem in aceasta dulce stare de dolce far niente...Si astfel, cei de la rutiera isi mai fac o vila, mai schimba o masina, prostii din astea...Ar fi cazul sa ne cam trezim.
Vorba dulce in instanta, ceea ce inseamna, mai pe romaneste, sa indulcesti un judecator acru si sa-l faci sa inteleaga ca, in fapt esti un om cu frica legii si ai incercat sa faci tot ceea ce este omeneste posibil.
Asa cum am mai spus, am trecut prin cateva astfel de spete, iar procesul mai mult de doua infatisari nu a avut, daca nu aveam chef sa mai trag chiulul de la munca dura 10 minute si o singura infatisare.Iar cand e vorba de suspendarea permisului pentru ceva timp, se merita trambaleala.
Dar bineinteles, ca in cultura spagii in care ne-am invatat sa traim, obisnuinta si comoditatea va face romanul sa bage mana in buzunar,chiar cu dreptatea de partea lui.Tot asa si guvernantii isi bat joc de noi, pentru ca ne complacem in aceasta dulce stare de dolce far niente...Si astfel, cei de la rutiera isi mai fac o vila, mai schimba o masina, prostii din astea...Ar fi cazul sa ne cam trezim.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Exista vreo modalitate de a ataca in vreun fel pe idiotii de la primarie si pe adormitii de la rutiera care dau cu subsemnatul pe orice rahat de hirtie le pica sub nas, atunci cind prin oras se instaleaza semafoare ce dau liber la dat cap in cap (de exemplu se face verde simultan pentru la stinga in acelasi timp cu pentru tot inainte de pe sensul opus), cind strazile nu sint marcate cum trebuie, cind semafoarele pentru masini se fac verde cind cele pentru pietoni sint inca verzi, etc?
De asemenea exista vreo acoperire legala cind te dai jos din masina si iei un politist la bataie cu cricul pentru ca da amenda la unul ca a oprit sub semnul de oprire interzisa, intre 2 microbuze ce ocupa o banda jumate sic are nu s-au mai miscat de 3 zile?
Ai voie sa claxonezi o masina de politie pina-i sar capacele de la roti pentru ca merge cu 20Kmph pe un drum european pe un sens ocupat full pe toate benzile, incurcind astfel circulatia?
Ce modalitate de a ataca in instanta, eventual ce fel de sesizare trebuie facuta la politia rutiera pentru a-i desfiinta pe retarzii care aproba spargerea covoarelor asfaltice dupa ce temperaturile scad sub 0C si nu mai asfalteaza nici draq', desi nu a fost nici o urgenta pentru respectiva lucrare care putea fi facuta si vara cind toti erau plecati inconcediu si traficul era semnificativ mai lejer?
De asemenea exista vreo acoperire legala cind te dai jos din masina si iei un politist la bataie cu cricul pentru ca da amenda la unul ca a oprit sub semnul de oprire interzisa, intre 2 microbuze ce ocupa o banda jumate sic are nu s-au mai miscat de 3 zile?
Ai voie sa claxonezi o masina de politie pina-i sar capacele de la roti pentru ca merge cu 20Kmph pe un drum european pe un sens ocupat full pe toate benzile, incurcind astfel circulatia?
Ce modalitate de a ataca in instanta, eventual ce fel de sesizare trebuie facuta la politia rutiera pentru a-i desfiinta pe retarzii care aproba spargerea covoarelor asfaltice dupa ce temperaturile scad sub 0C si nu mai asfalteaza nici draq', desi nu a fost nici o urgenta pentru respectiva lucrare care putea fi facuta si vara cind toti erau plecati inconcediu si traficul era semnificativ mai lejer?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
DA... ai voie, atata timp cat pe tronsonul respectiv de drum NU este interzis claxonatul. Mai mult, nu te opreste nimeni sa-i dai flash-uri cand merg intre localitati pe banda a 2-a cu 20-30 km/h. Urziceni - Buzau, depasit pe contrasens echipaju care dormea pe banda a 2-a, bineinteles cand nu era linie continua sau dubla. Si nu s-a luat de mine.mituc scrie:Ai voie sa claxonezi o masina de politie pina-i sar capacele de la roti pentru ca merge cu 20Kmph pe un drum european pe un sens ocupat full pe toate benzile, incurcind astfel circulatia?
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- basy
- Praz Racing Team
Cum sa nu poti? Nu ei sunt organul legii?
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Zilele trecute m-a surprins aparatul radar cu 183 Km/h pe Bucuresti - Buzau in afara localitatii. M-a oprit la vreo 2-3 Km un echipaj format din 2 politzai, in localitate. M-au legitimat, m-au amendat, mi-au luat permisul. Mi-au facut morala de 3 lei ca am fost the best performer (le-am zis ca viteza legala =X, si eu circul cu 2X+3).
Pe PV la DECLARATII le-am trecut :
1. circulam cu viteza legala si nu cu cea indicata de radar
2. agentul care mi-a intocmit PV, nu este acelasi cu cel care a constatat contraventia
3. nu mi-a fost prezentat inregistrarea aparatului radar
4. nu mi-a fost prezentata verificarea metrologica a radarului
Sapt. viitoare ii dau in judecata.
Ce parere aveti ? Sunt sanse ?
Si e adevarat, ala nu avea verificarea metrologica pentru aparatul radar, si nici nu mi-a scris amenda cel ce a constatat-o, ci colegul lui.
Ii tot zicea unu prin statie : Citroen C4 180 la ora...dar i-am zis politistului ca poate i-a comunicat colegul 80 la ora si a inteles el 180...si nu prea zicea nimic.
Ei se culca in general pe urechea ca omul nu are timp sa mearga sa se judece, dar in multe cazuri PV sunt cu vicii de procedura si cred ca se castiga...
(In tot cazul, atentie, inainte de Costestii de Buzau au bagat un radar fix, in afara localitatii)
Pe PV la DECLARATII le-am trecut :
1. circulam cu viteza legala si nu cu cea indicata de radar
2. agentul care mi-a intocmit PV, nu este acelasi cu cel care a constatat contraventia
3. nu mi-a fost prezentat inregistrarea aparatului radar
4. nu mi-a fost prezentata verificarea metrologica a radarului
Sapt. viitoare ii dau in judecata.
Ce parere aveti ? Sunt sanse ?
Si e adevarat, ala nu avea verificarea metrologica pentru aparatul radar, si nici nu mi-a scris amenda cel ce a constatat-o, ci colegul lui.
Ii tot zicea unu prin statie : Citroen C4 180 la ora...dar i-am zis politistului ca poate i-a comunicat colegul 80 la ora si a inteles el 180...si nu prea zicea nimic.
Ei se culca in general pe urechea ca omul nu are timp sa mearga sa se judece, dar in multe cazuri PV sunt cu vicii de procedura si cred ca se castiga...
(In tot cazul, atentie, inainte de Costestii de Buzau au bagat un radar fix, in afara localitatii)
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- Mihay
- Supermoderator
in sfarsit unul curajos
sincer eu nu cred ca vei castiga , prea te-ai bazat pe articole din ziare
pai angajeaza-te la Corpul de control al ministerului si o sa-i poti si tu controla pe ei de verificari metrologice ..vezi ca mai erau cateva puncte in ziarul ala...foaia de parcurs , atestatul si meniul de la pranz
. Faza cu agentul constatator este o interpretare personala a celui care a scris articolul ala...astfel ar insemna ca amenzile de la radarele fixe sa le primesti de la stalpul de pe strada si nu prin posta
nu stiu ce mai e de contestat la peste 180 km/h....poate ti-a facut un bine. eu merg odata pe luna pe acel drum si a cam devenit ff periculos . nu e saptamana sa nu fie 2-3 accidente cu morti din cauza vitezelor cu care se circula.
sa ne dai si noua un nr de dosar cand vei depune plangerea sa putem sa urmarim pe net continuarea
nu stiu ce mai e de contestat la peste 180 km/h....poate ti-a facut un bine. eu merg odata pe luna pe acel drum si a cam devenit ff periculos . nu e saptamana sa nu fie 2-3 accidente cu morti din cauza vitezelor cu care se circula.
sa ne dai si noua un nr de dosar cand vei depune plangerea sa putem sa urmarim pe net continuarea
- B25BUY
Ce-ai mah ?? ti-e rau ?? ce ziar ??
tu nu vezi ca e in lege...asta cu agentul constatator...
era restrictia de K si eu am mers cu 2K+3...ca la trigonometrie (2k+1)pi/2
Ce morti ? poate raniti pe campul de batalie la 1877... ca nu aveau centura pusa.
Va dau numere de inregistrare la toti de la mic (C1) la mare (C8 biturbo) ...
tu nu vezi ca e in lege...asta cu agentul constatator...
era restrictia de K si eu am mers cu 2K+3...ca la trigonometrie (2k+1)pi/2
Ce morti ? poate raniti pe campul de batalie la 1877... ca nu aveau centura pusa.
Va dau numere de inregistrare la toti de la mic (C1) la mare (C8 biturbo) ...
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Nu stiu daca o sa castigi sau nu dar eu din bun simt n-as mai zice politistului ca circulam cu viteza legala cand aveam 183 kmh.
Iti faci rau singur cu astfel de 'glume' proaste.
Iti faci rau singur cu astfel de 'glume' proaste.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- tazucu
- C4Devil
- Marca si model masina: ex: Citroen C4 1.6i
- Numar Inmatriculare: B-45-GCD
Si pe mine m-au prins cu 65 Km/H si imi zic ca trebuia cu 55 si ma intrbeaba ca dece nu imi iau si eu detector de radar ca toti au
...
PS: oricum a sarit agentul din masina de era sa sau peste el... a sarit exact in fata mea ...sinucigasi.
PS: oricum a sarit agentul din masina de era sa sau peste el... a sarit exact in fata mea ...sinucigasi.
Ford Mondeo MK5 1.5 EcoBust 160CP - 2016 RubyRed
Ex: Opel Astra j Sedan 1.4 Turbo 140CP - 2014 Mahon
Ex: Citroen C4 2 usi mari rau si una in spate 1.6 110CP - 2006 Gri
Ex: Opel Astra j Sedan 1.4 Turbo 140CP - 2014 Mahon
Ex: Citroen C4 2 usi mari rau si una in spate 1.6 110CP - 2006 Gri
- Mihay
- Supermoderator
@BUY masoara-ti cuvintele pentru ca la urmatoarea jignire iei o pauza mai mare de pe forum 
LE: cel mai usor sa gasesti un motiv de contestare este nerespectarea unei conditii de forma si fond al acelui pv ( daca stii care sunt alea) . Pe urma poti verifica daca articolele trecute in pv chiar sunt corecte , iar ceea ce ai scris tu la obiectiuni numai in instanta vei afla raspunsul .
te poti lega de modul de folosire al aparatului radar , daca are omologare metrologica , daca a fost folosit in mod corect ( daca stii care este modalitatea de folosire....) dar ajunge...iti poti angaja un avocat...stie el tot ce-ti zic eu
LE: cel mai usor sa gasesti un motiv de contestare este nerespectarea unei conditii de forma si fond al acelui pv ( daca stii care sunt alea) . Pe urma poti verifica daca articolele trecute in pv chiar sunt corecte , iar ceea ce ai scris tu la obiectiuni numai in instanta vei afla raspunsul .
te poti lega de modul de folosire al aparatului radar , daca are omologare metrologica , daca a fost folosit in mod corect ( daca stii care este modalitatea de folosire....) dar ajunge...iti poti angaja un avocat...stie el tot ce-ti zic eu
- B25BUY
pai pe cine am jignit ??
Chiar vreau sa iau o pauza mare si una mica...dar pe rand...intai pe cea mare , apoi pe cea mica si tot asa...
Chiar vreau sa iau o pauza mare si una mica...dar pe rand...intai pe cea mare , apoi pe cea mica si tot asa...
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
mie mi-ar fi si rusine sa contest orice atunci cand ma prinde cu 180 pe deneu sau ce e ala ... si zic asta cu toata "dragostea" ce-o detin ptr militia rutiera. intr'adevar, multe radare, pe teritoriul minunatei noastre tari, sunt amplase cel putin imbecil, si restrictiile uneori sunt ridicole. dar totusi, da-o naibii, 180?...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
...extraordinar mai da cata rusine ,simt si raspundere civica
Cred ca ai fi super rusinat ,saracutu,daca ai beneficia si tu de un avocat bun care ti-ar spune ,,hai ca avem sanse"
Precis ai lasa permisu la militisti
Cred ca ai fi super rusinat ,saracutu,daca ai beneficia si tu de un avocat bun care ti-ar spune ,,hai ca avem sanse"
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland