tremurat in marsariere !
-
ciprichitu
tremurat in marsariere !
am cumparat un c4 de curand ..dar de fiecare data cand introduc maneta in marsariere in momentul in care incep sa dau drumul la ambreaj se simte un tremurat in toata masina . E normal? sau o fi vro problema? dak stiti ceva de asa ceva sau dak vi se intampla si voua . astept parerile voastre!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: tremurat in marsariere !
Scrie-ti in semnatura ce motorizare ai, sau spune-ne macar. Si mie mi se intimpla daca las mai mult decit e necesar ambreiajul si nu o turez suficient. Dar daca plec finut cu ea adica sa las sa "patineze" putin ambreiajul pina pleaca de pe loc si mai si ajut masina cu un pic de turatie (cam pina pe la 1.200 RPM) pleaca fara sa tremure. Ba chiar pleaca fara tremurat si daca nu o accelerez deloc dar trebuie sa las ambreiajul sa patineze mai mult.
- alexchivu
vlad, ce zici tu este valabil doar la diesel, la benzina tremura daca nu o accelerezi putin si in final poate sa se opreasca...
diesel rules
diesel rules
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Si in treapta I cand pleci de pe loc nu se intampla la fel?ciprichitu scrie:am cumparat un c4 de curand ..dar de fiecare data cand introduc maneta in marsariere in momentul in care incep sa dau drumul la ambreaj se simte un tremurat in toata masina . E normal? sau o fi vro problema? dak stiti ceva de asa ceva sau dak vi se intampla si voua . astept parerile voastre!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- RavineH
alexchivu scrie:vlad, ce zici tu este valabil doar la diesel, la benzina tremura daca nu o accelerezi putin si in final poate sa se opreasca...
diesel rules
Si la benzina, in marsarier, daca nu ridici f repede ambreiajul merge f "smooth", fara sa tremure. Eu, neavand senzori de parcare si fiindca nu ma impac f bine cu forma spatelui la parcari, dau cu spatele doar din ambreiaj, fara acceleratie pt a nu face poc in zonele aglomerate. De asta cred ca daca tu zici ca iti tremura, daca mai folosesti si acceleratia, inseamna in mod clar ca e o problema undeva.
Citroen C4 Coupe TechnoEvolution 1.6i 110cp
- Mihay
- Supermoderator
este ETERNUL si FASCINANTUL AMBREIAJ CItroen ..nu stiu ce va mai mira atat
-
ciprichitu
este un c4 diesel 1.6 92 cp
sincer nu am apasat acceleratia deloc ci doar din ambreaj !
si tremuratul este doar la inceput in momentul in care practic masina incepe sa se miste ,apoi nu mai face ! am icercat acum si cu acceleratie si nu mai tremura ! si la treapta 1 e cam aceeasi poveste dar nu tremura asa tare iar cu putina acceleratie nu mai tremura! deci se pare ca asa face !
sincer nu am apasat acceleratia deloc ci doar din ambreaj !
si tremuratul este doar la inceput in momentul in care practic masina incepe sa se miste ,apoi nu mai face ! am icercat acum si cu acceleratie si nu mai tremura ! si la treapta 1 e cam aceeasi poveste dar nu tremura asa tare iar cu putina acceleratie nu mai tremura! deci se pare ca asa face !
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Sau ai si tu ambreiajul praf..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013