Spre Nisipuri ?

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Scrie răspuns
georgeady

Spre Nisipuri ?

Mesaj de georgeady »

Ma intereseaza sa-mi spuneti, va rog, care este exact traseul spre Nisipurile de Aur din Bucuresti. E prima oara cand il voi face si am inteles ca Giurgiu e varianta optima. Stiti cam ce distanta este mai exact pana acolo ? Si prin ce localitati mai maricele trebuie sa trec ? Ca denumirea lor pe indicatoare e in slavona, asa este ? Cum imi dau seama mai usor pe unde sa o luam ? Sau urmaresc drumul spre Varna ? Radare stiu ca sunt, dar si camere fixe ?
Va multumesc !
Traian
Numar Inmatriculare: TL 99 TRA

Re: Spre Nisipuri ?

Mesaj de Traian »

Eu zic ca e mai bine sa iesi din tara prin Vama Veche. Mergi mai mult prin tara si nu risti sa te ratacesti. Iar de la Vama Veche pana la Nisipuri mai sunt aproximativ 80km pe care ii faci pe E87. Localitatea se cheama Zlatni Pjasaci si nu prea ai cum sa o ratezi. Recomand totusi un GPS. Cat despre radare si detectoare radar, vezi ca s-a mai scris pe forum undeva.
C4 Coupe, 1.6 HDI, 92CP, albastru
georgeady

Re: Spre Nisipuri ?

Mesaj de georgeady »

ms frumos de recomandare.....stiu ca e mai ok prin vama veche, dar mai lung....nu asta ar fi problema...dar treb sa merg totusi prin giurgiu (am si pe cineva de "tractat" de acolo, in fine....).
Sper sa gasim varianta optima, mersi frumos !
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”