de unde cumpar rulment spate???

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: de unde cumpar rulment spate???

Mesaj de Mr_kokaa »

Motzoi C4 scrie:Si mie mi s-a parut ieftin dar asta e.
Diagnosticul mi l-a pus un service care se ocupa cu geometrie, echilibrat roti, si in general cu probleme de suspensie.
Mi-au urcat-o pe elevator(mi-au fost recomandati de un amic) si au observat jocul de la capetele de bara si huruitul rulmentului
bay Motzoi
nici tu nu te lasi

hai ma ca te trag la shtanga (sa nu dai banii de benzina) pina la VL. Lasi masina pe mina la toti care vor sa ti ia banii ? Candy HELP !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
baty_san

Mesaj de baty_san »

poza????? :shock: :shock: [-o< [-o< [-o<
Don't steal...goverment hates competition!
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Nu l-am dat jos.Diferenta intre SNR si SKF e de 60-70 lei.
Rulmentul spate nu are senzorul de abs incorporat, asa am aflat.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
nicu19ro2001
Numar Inmatriculare: PH~26~PNA

Mesaj de nicu19ro2001 »

Motzoi C4 scrie:Iti zic eu ca e din Ploiesti, l-am vazut de multe ori.Are un C4 alb, diesel :)
:applause asa este sunt din Ploiesti dar lucrez in Otopeni si doar dupa amiaza in acasa.
Scrie răspuns

Înapoi la “Sold OUT!”