Meltenii din Lacul Tei

Accidente de toate felurile...
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Meltenii din Lacul Tei

Mesaj de Mr_kokaa »

andyy .... speram sa aud de bine

4 everyoameny : incercati sa protejati marca si modelul asta . NU VREAU SA MI GASESC C4 pocnit in parcare sau pur si simplu blocat in trafic si "ambutisat" de indieni
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

:ok :ok :ok asta e tare...pai ideea e sa nu ne coboram la standardul lor...no offence...fiecare le are cu ale lui...cu mentalitatile lui...mie imi place rock pop etc ei cu manelele lor...cat timp nu le afectam lumea e perfect..de fapt habitaclu :ok :ok :ok
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Comportament de doi lei la Opelisti... reactie de un leu jumate.Si daca erai cu PRIETENA in masina si ei te injurau care era problema atat de arzatoare ptr. care trebuia sa te dai mai smecher?Adica ( ma scuzi)mai infantil ca ei? Nu ai facut altceva decat ca manat de testosteron sa incerci sa te dai vrabia Mihai Viteazu atata timp cat erai si depasit numeric.Data viitoare este foarte posibil sa apari pe la ProTv la stirile de la ora 5 cu bastfel de gandire "matura" de 28 de ani,pe care, dealtfel,nu ai demonstrat ca o ai...
Conflictele de obicei, trebuie evitate, mai ales cand mai esti cu cineva, ptr. ca daca se umfla muschii pe tine degeaba,persoana de langa tine, in loc sa ramana impresionata( Mama, ce tare e asta) s-ar putea sa ajunga la spital...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

@dimabgdan asta cu opelistii nu e bine ca nu sunt toti asa......si 2 iti zic ca nici la ora 5 nu ajungi trust me :ok :ok :ok ...eu personal...ca acuma am analizat bine :mrgreen: ...indiferent de varsta lor...faceam asa...ma asiguram ca aveam benzina...si ii dadeam cat vedeam cu ochii...linie continua...nu conta...fuga e rusinoasa dar e sanatoasa...asta daca ajungeam sa fac ca tine annddyy :mrgreen:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
annddyy

Mesaj de annddyy »

dimabogdan scrie:Comportament de doi lei la Opelisti... reactie de un leu jumate.Si daca erai cu PRIETENA in masina si ei te injurau care era problema atat de arzatoare ptr. care trebuia sa te dai mai smecher?Adica ( ma scuzi)mai infantil ca ei? Nu ai facut altceva decat ca manat de testosteron sa incerci sa te dai vrabia Mihai Viteazu atata timp cat erai si depasit numeric.Data viitoare este foarte posibil sa apari pe la ProTv la stirile de la ora 5 cu bastfel de gandire "matura" de 28 de ani,pe care, dealtfel,nu ai demonstrat ca o ai...
Conflictele de obicei, trebuie evitate, mai ales cand mai esti cu cineva, ptr. ca daca se umfla muschii pe tine degeaba,persoana de langa tine, in loc sa ramana impresionata( Mama, ce tare e asta) s-ar putea sa ajunga la spital...
am mai spus si o repet: eram cu nervii la pamant, suparat si plin de nervi din alte motive. si sincer cele 30 secunde de injuraturi mi-au pus capac. pur si simplu nu i-am mai suportat.Repet - nu sunt genul de om care sa face asemenea gesturi dar pur si simplu mi-am iesit din fire.
azi trebuia sa ma sune tatal meltenului .... binenteles ca nu m-a sunat.
Life begins at 4000 rpm.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

si plangerea ai retras`o si asta nu te suna...oare de ce`mi suna cunoscut....e poate macar asa mai invatam ceva desi nu e prea placut
annddyy

Mesaj de annddyy »

Mihay scrie:si plangerea ai retras`o si asta nu te suna...oare de ce`mi suna cunoscut....e poate macar asa mai invatam ceva desi nu e prea placut
plangerea oficial nu am facut-o; asa ca o pot face in termen de 48 ore din cate retin eu. 8)
Life begins at 4000 rpm.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai nu e accident rutier...si oricum la ala se face in 24 h ...e distrugere si daca`i cunosti sau ai datele lor de identitate ( adica dosar cu AC) in 60 de zile, daca nu stii nimic despre ei ( e AN) oricand pana la termenul de prescriptie , adica ani de zile :mrgreen:
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”