Meltenii din Lacul Tei
-
annddyy
Meltenii din Lacul Tei
Asta seara ma intorceam cu prietena mea de la cumparaturi .... Ajuns aproape de blocul in care locuiesc, pe Grigore Ionescu (cei care stau in zona stiu cum se parcheaza), si nimic nou - masini parcate pe ambele sensuri. Un meltean si-a parcat insa masina in asa fel incat a blocat un sens de circulatie. Sensul meu de mers era liber iar din fata se apropia un Opel Astra (B 51 CTA). Suparat ca nu l-am lasat sa ocoleasca melteanul ce ii bloca sensul de circulatie ocupantii masinii 4 sau 5 la numar incep a injura. Isi dau geamurile jos si incep sa ma injure. Pur si simplu. Fiind trafic ne-am oprit unul in dreptul celuilalt. Si stateam cu prietena in masina si ascultam cum ma injurau ocupantii Opel-ului.
Oltean fiind, am deschis geamul si l-am pocnit cu (scuzati expresia) "o flegma" pe un ocupant al locului din spate exact intre ochi. Am inchis geamul si mi-am continuat drumul cam 10 m mai in fata deoarece strada era aproape blocat de diversi melteni care parcasera masinile astfel incat ocupau din loc in loc cate un sens de circulatie.
Ocupantii Opel-ului s-au dat jos din masina - 4 la numar cu varste intre 16 si 19 ani (eu am aproape 28) si s-au pus cu pumnii si picioarele pe masina. Nu m-am dat jos, nu am facut absolut nimic... prietena mea s-a dat jos si si-a sunat tatal cu care ne intalnisem cu 2 min mai inainte. Deschizant portiera s-au deblocat usile iar unul din ei mi-a deschis portiera mea si a inceput sa ma injure si sa ma scuipe. In continuare nu am zis nimic si nu am facut nimic.(sincer nu imi dau seama nici acum cum am avu puterea sa nu reactionez.)
Rezultatul - usa dreapta un pic infundata.
Am mers la Politie la sectia 7... l-au identificat imediat pe posesorul masinii B-51-CTA. 18 ani, elev inca.... in fine ... a mers un echipaj de politie la el acasa si l-a luat pe posesorul masinii si pe tatal acestuia + ocupantii celorlate locuri (toti de etnie roma) .... ce sa mai zic ... scandal...
In final "ne-am impacat" - tatal "agresorului" urmand sa imi repare masina.
Sa vedem ce s-o mai intampla.
Oltean fiind, am deschis geamul si l-am pocnit cu (scuzati expresia) "o flegma" pe un ocupant al locului din spate exact intre ochi. Am inchis geamul si mi-am continuat drumul cam 10 m mai in fata deoarece strada era aproape blocat de diversi melteni care parcasera masinile astfel incat ocupau din loc in loc cate un sens de circulatie.
Ocupantii Opel-ului s-au dat jos din masina - 4 la numar cu varste intre 16 si 19 ani (eu am aproape 28) si s-au pus cu pumnii si picioarele pe masina. Nu m-am dat jos, nu am facut absolut nimic... prietena mea s-a dat jos si si-a sunat tatal cu care ne intalnisem cu 2 min mai inainte. Deschizant portiera s-au deblocat usile iar unul din ei mi-a deschis portiera mea si a inceput sa ma injure si sa ma scuipe. In continuare nu am zis nimic si nu am facut nimic.(sincer nu imi dau seama nici acum cum am avu puterea sa nu reactionez.)
Rezultatul - usa dreapta un pic infundata.
Am mers la Politie la sectia 7... l-au identificat imediat pe posesorul masinii B-51-CTA. 18 ani, elev inca.... in fine ... a mers un echipaj de politie la el acasa si l-a luat pe posesorul masinii si pe tatal acestuia + ocupantii celorlate locuri (toti de etnie roma) .... ce sa mai zic ... scandal...
In final "ne-am impacat" - tatal "agresorului" urmand sa imi repare masina.
Sa vedem ce s-o mai intampla.
Life begins at 4000 rpm.
- Mihay
- Supermoderator
Re: Meltenii din Lacul Tei
neinspiratie ...1 vs 5
bine ca nu umblii cu ochelari de soare si noaptea
-
annddyy
Repet - aveau intre 16 si 19 ani.Mihay scrie:neinspiratie ...1 vs 5bine ca nu umblii cu ochelari de soare si noaptea
PS: m-ai vazut azi ?
Life begins at 4000 rpm.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Eu n-as fi apelat la tunul cu flegme, mi se pare o arma inutila pentru melteni si mult prea injositoare.
Mai bine ii lasai in plata domnului, atata pot, vai de ei.

Mai bine ii lasai in plata domnului, atata pot, vai de ei.

C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Mihay
- Supermoderator
pe 1 Dec 1918?? am cam alergat azi dar acolo am vazut niste flashuri din spate ...
ai fi surprins cati de 15-16 ani au crime sau alte delicte la activ....aa si poti sa te superi..eu va dadeam cap in cap la politie...ala nu se alege cu nimic..tu ti`ai retras plangerea..ala nu`i face dosar penal...plm si asa si`o iau in cap astia ca ii scapa tata...
ai fi surprins cati de 15-16 ani au crime sau alte delicte la activ....aa si poti sa te superi..eu va dadeam cap in cap la politie...ala nu se alege cu nimic..tu ti`ai retras plangerea..ala nu`i face dosar penal...plm si asa si`o iau in cap astia ca ii scapa tata...
-
annddyy
Deese - eram cu prietena in masina iar copiii ma injurau.... WTF ?
Mihay - parca pe acolo ...
Mihay - parca pe acolo ...
Life begins at 4000 rpm.
-
annddyy
Si daca tatal prietenei mele care era cu masina de taxi spunea prin statie - "00 in Lacul Tei" ? Crezi ca ar fi fost mai bine ?Mihay scrie:..aa si poti sa te superi..eu va dadeam cap in cap la politie....
Life begins at 4000 rpm.
- Mihay
- Supermoderator
-
annddyy
pai nu inteleg ... tu daca ai ceva cu vecinul tau si te enerveaza rau si te scuipa si te injura tu ce faci ? ii zgarai masina ? ii bati cainele ?
Life begins at 4000 rpm.
- Mihay
- Supermoderator
pai nu tu ai inceput..oricum o dam in diverse acum...
1. proasta inspiratie sa te pui cu 5 insi fie ei si de 18-19 ani
2. urat ca ti`i retras plangerea din partea mea...
3. incearca data viitoare un spray iritant
sau "00"
pai nu tu ai inceput..oricum o dam in diverse acum...
1. proasta inspiratie sa te pui cu 5 insi fie ei si de 18-19 ani
2. urat ca ti`i retras plangerea din partea mea...
3. incearca data viitoare un spray iritant
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Sa raspunzi la provocari e una dintre cele mai proaste idei ever. Sa aspunzi in acest fel, scuze andy, dar te cobori la nivelul unor pustani de 18-19 ani scapati de acasa?? Ce puii mei ai in cap?
Aceste personaje au comportament de ciine vagabond, cind sint in gasca latra si dau sa muste, mai mergi 10m si parca nici n-ai fi trecut pe acolo. Lasa-i in durerea lor, daca vrei sa te dai puternic la prietena da-te in asternuturi, nu pe strada unde-ti mai poti si urca pe unul/altul in cap (o mai trece unul si-ti recunoaste masina si-ti mai face o bucurie, si aia n-o mai repara taica'su ca nu mai ai de unde sa-l iei!).
Apoi fie el de 12 ani, fie de 82, daca dupa ce tu i-ai scuipat (si injuratul si scuipatul is pe acelasi nivel judecat prin cuantumul unor eventuale amenzi parca) daca ala avea la indemina o sticla de cola de 0.25l? Sau un cric? ...si ti-l infingea intr-un ochi sau mai rau?
Raspunsul la provocari si datul jos din masina (sau coboritu geamului) in aceasta situatie sint cele mai proaste alegeri pe care le puteti face (daca rinjeai prin geam "uite-i si pe idiotii astia" si treceai mai departe acum aveai tabla dreapta si nu trebuia sa pierzi timp prin service-uri, chiar daca nu platesti tu.
Apoi fie el de 12 ani, fie de 82, daca dupa ce tu i-ai scuipat (si injuratul si scuipatul is pe acelasi nivel judecat prin cuantumul unor eventuale amenzi parca) daca ala avea la indemina o sticla de cola de 0.25l? Sau un cric? ...si ti-l infingea intr-un ochi sau mai rau?
Raspunsul la provocari si datul jos din masina (sau coboritu geamului) in aceasta situatie sint cele mai proaste alegeri pe care le puteti face (daca rinjeai prin geam "uite-i si pe idiotii astia" si treceai mai departe acum aveai tabla dreapta si nu trebuia sa pierzi timp prin service-uri, chiar daca nu platesti tu.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Inca ai scapat ieftin
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
nu trebuia sa faci nimic...mai ales cand ai vazut ca sunt melteni cum zici tu...nu se merita...nu toti gandesc ca mine sau ca tine sau ca noi...mai ales la varsta lor...sunt unii oameni care de abia asteapta sa se intample ceva sa arunce un pumn sau o injuratura...eu imi aduc aminte la 18 ani cand mergeam cu colegii de abia asteptau sa se intample ceva...hormonii astia si prea multa energie parerea mea...vorba lui deese unii la 16-18 ani au deja multe infractiuni la activ...poate aveau si o bata in portbagaj...eu personal aveam vreo 2 de baseball la varsta lor...bine ca nu s-a terminat mai rau si sunteti bine
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Bai Florine, ninja mic ce esti tu

Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
bogdane eu eram atunci mini inconstient...iar la un moment dat aveam si 2 topoare in masina pentru taiat lemne la padure dar stateau mereu in masina ...la 18 ani nu mi se parea mare lucru nu le vedeam ca arme albe...asa si ei...cine stie ce puteau avea asupra lor...na varsta e de vina...si nu prea te gandesti la ce s-ar putea intampla...primul instinct e cel violent mai ales din cele spuse de annddyy...f aiurea oricum...pun pariu ca si tacsu ia zis baiatului vreo 2 acasa de genu trebuia sa-l prinzi bine sa-i dai samd...mie unu mi-e frica cum vor ajunge acei copii peste 20 de ani 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei