Administratia drumurilor, citadin si alte institutii de hoti

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Administratia drumurilor, citadin si alte institutii de hoti

Mesaj de mituc »

Vreun avocat prin preajma sau macar cineva cu studii/cunostinte de drept civil?

Ma intereseaza sa dau in judecata pe manelistii de la primarie, hotii de la citadin si napircile unsuroase de la administratia drumurilor si hirtoapelor. Eventual si pe cei de la politia rutiera pentru ca nu iau masurile necesare impotriva celor de la hoardele de hoti mai sus amintite, si tot ce fac ei e sa stea cu radare in loc sa se ocupe de problemele adevarate din trafic, cum ar fi gropile, lipsa marcajelor, etc.
Drumurile din iasi au devenit adevarate drumuri de tara, cu exceptii care nu umplu degetele de la o mina. Colac peste pupaza, sau cuc peste amigdalele tuturor celor mai sus amintiti, s-au plantat si camile prin oras, care-ti ies in fata dupa ce mergi in toate felurile pentru a evita gropile.
Dupa ce in iarna au declarat in diverse emisiuni ca au achizitionat un asfalt mai bun si care poate fi turnat la temperaturi scazute pentru a astupa hirtoapele pe timpul ierii, au astupat acele gropi cu nisip sau CM9. Toate pieticele pe care le pun ei sar, raminind inurma denivelari sau gropile initiale insa inaltate de data asta.

Toate astea mi se par ca ar trebui sa fie bagate la categoria "neglijenta in serviciu" sau ceva, din partea tuturor: citadin, primarie, politie rutiera, administratia drumurilor, whatever. Lor nu le evalueaza nimeni performantele insa salariile (deloc mici) vin fara probleme, in timp ce alti bugetari (invatamint?) au diverse probleme de salarizare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Re: Administratia drumurilor, citadin si alte institutii de hoti

Mesaj de stevey »

Cred ca ceea ce vrei tu e imposibil...nu cred ca poti sa dai in judecata pe motiv ca ei au zis ceva si tu crezi ca au facut altceva...in fond trebuie sa fii tu pagubit cu ceva ca sa dai in judecata sau sa fii mare sef in politica :) Si daca prin absurd s-ar putea si ai castiga ceva, nu cred ca ai avea ce face...pai uite la becali care si-a pavat odata trotuarul din fata palatului, sa arate mai omeneste si au venit mascatii de la primarie si l-au scos...deh nu se incadra in peisajul monden romanesc cu gauri in asfalt prost...batea la ochi la UE.
mituc

Mesaj de mituc »

pai puii mei, eu sint cel pagubit cu impozitele, cu vopseaua sarita de pe masina de la antiderapantul cu criblura, cu trenul de rulare facut zob, samd. Eu le dau bani si ei isi iau tureg si q7, iar aia din invatamint, tot bugetari, ... pupa cucu ca sa nu zic altfel.
Tot ce vreau eu este sa fie evaluati profesional prim prisma rezultatelor institutiilor de la care fura, nimic altceva.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Good Luck!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

mituc tata mi esti simpatic ... da o sa ti tocesti nervii cu astia. nu zic NU. toate au un inceput. Dar las-o si tu mai moale ca te albesti la par cu problemele astora.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

:ok n-ai nicio sansa mituc
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
bedexe
Numar Inmatriculare: BDX

Mesaj de bedexe »

Reclamatie scrisa si cu numar de inregistrare, asta e solutia. Vezi si legea 544 /2000 parca
Think....use your mind.
Trafic rutier fluent si sigur
Smart Driving
mituc

Mesaj de mituc »

bedexe: multumesc!
celorlalti: circotasilor! :twisted: Ca n-am prea multe sanse stiu si eu. Dar daca toti gindim ca nu avem nici o sansa se plecam politicos capul si deschidem torpedoul sa injuram sa nu ne auda altii de fiecare data cind ne sar rotile prin gropi... asa va fi mereu.

Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

mituc .. te as sustine 1000% . Pacat ca nu e sistemul ca la americani. Daca tu ai castiga un proces in instanta el ar fi considerat "etalon" si urmatoarele cazuri ar fi "judecate" dupa verdictul dat anterior ... asa am avea toti de castigat. Din pacate la noi nu e asa .. dar merita incercat.

Eu am boala pe rovigneta aia ... am platit o la insitentele nevestei .. nu as fi dat nici un ban . Am iesit de atatea ori din Bucuresti. Drumurile s jalnice. Parerea de rau apare cind mergi pe un drum acceptabil (comune si orase mici). Acu doua zile am fost pe linga Bucuresti pe niste drumuri de nota 11 fata de ce gasesti pe "marile bulevarde" si culmea se chema comuna Ogrezeni (undeva la 40 km de capitala) oare de ce pe drumurile astea mici ai mai mari surprize decat pe pod la TIMPURI NOI ??????????????
(unde a aparut un mare crater linga un capac de canalizare; crater care ocupa 2 benzi ; sint curios ... oare il va repara cineva pina sa apuce sa se surpe si sub linia de tramvai)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”