Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Ok varianta originala a telenovelei e urmatoarea : m-am inscris pe ebay la o licitatie, am castigat-o cu 401 euro am platit am primit tracking nr de la pachet. A facut fix 3 zile din Franta pana in romania si 6 zile de pe calea giulesti ( sediul de posta international) pana in Titan la Of.Postal.
Ultima comanda inainte de asta a fost pe numele si adresa lui Aiurika si desi am modificat adresa sa ajunga asta la mine boul de francez tot la Aiurika a trimis- o
Si cum Relu e mereu pus pe sotii ba#$%&*@#$%&* in nasul lui ala mare a pus el untura lu` bunicasa in pachetul meu venit in sac de rafie made by USA Mail Ptr cateva secunde am cam fost dezamagit ..ma gandeam la cate reclamatii trebuie sa fac sa recuperez banii
A venit , arata ca in poze, are multe cabluri...cand il voi monta nu stiu...apoi urmeaza obligatoriu o vizita la service la Dr. Lexia ptr unele chestii de soft la el... Wish me luck
PS: Aiurika frantuzu` s`a jurat pe masa in seara asta ca e nou