Optiunea 'Oglinzi exterioare heliomate'
- eduardo_didi
- Edi Talent
Re: Optiunea 'Oglinzi exterioare heliomate'
exista heliomate au o tenta albastruie si sunt si pe astea de 1.6 nu tre sa fie vts.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Apropo de cea interioara manuala si de acel tzamburush, eu niciodata nu am reusit sa o trec de pe poztitia 1 pe poz 2' din tzamburush fara sa o misc de tot, deci sa o dereglez.
Pentru asta am nevoie de 2 maini: cu o mana sa tin oglinda in pozitia ei si cu cealalta sa comut acel buton.
Asa ca m-am lasat pagubas.
Rostul butonului e sa schimbi pozitiile noaptea/ziua sau de fiecare data cand te orbeste cineva?
Pentru ca mi se pare crima de actionat, se misca greu si strica tot reglajul oglnizii.
Pentru asta am nevoie de 2 maini: cu o mana sa tin oglinda in pozitia ei si cu cealalta sa comut acel buton.
Asa ca m-am lasat pagubas.
Rostul butonului e sa schimbi pozitiile noaptea/ziua sau de fiecare data cand te orbeste cineva?
Pentru ca mi se pare crima de actionat, se misca greu si strica tot reglajul oglnizii.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
da ... ala e rostul "tzamburushului"
eu il folosesc destul de des .... se mai intampla noaptea sa mai am un zabauc in spate cu farurile varza de bat mai mult la stele decat pe sosea si folosesc pozitia de noapte ... comutarea se face usor si fara sa-mi deregleze pozitia oglinzii ... poate doar deocamdata ca e noutza si nu am frecat foarte mult tzimburushul ala
eu il folosesc destul de des .... se mai intampla noaptea sa mai am un zabauc in spate cu farurile varza de bat mai mult la stele decat pe sosea si folosesc pozitia de noapte ... comutarea se face usor si fara sa-mi deregleze pozitia oglinzii ... poate doar deocamdata ca e noutza si nu am frecat foarte mult tzimburushul ala
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz